29 / 04 / 2024

galatasaray arazileri

galatasaray arazileri

Yapılacak olan tesislerin tahsis sözleşmesini tamamlayan Başkan, yaşanan belirsizliğe son noktayı koydu. Kemerburgaz artık 49 yıllığına Galatasaray'ın kullanımına hazır...

Galatasaray'ın arazilerine 508 milyon lira!

EMLAK Konut Genel Müdürü Murat Kurum, Galatasaray Spor Kulubü ile yaptıkları protokülün gerçekleşmesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın rolünün büyük olduğunu belirtti.

Dursun Özbek: Riva'nın Galatasaray'a bir faydası yok!

Kulüp başkanı Özbek, "En önemlisi Riva. Üzerinde sadece ot biten bir arazinin Galatasaray'a faydasının olmadığı düşüncesindeydim" dedi.

Mecidiyeköy Galatasaray Oteli'nin ekspertiz değeri 140 milyon dolar!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Lig Radyo Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ayan'ın sorularını yanıtladı. Özbek Mecidiyeköy'deki otelin ekspertiz değeri 140 milyon dolar olduğunu belirtti.

Dursun Özbek: Galatasaray otel projesiyle kalıcı gelir elde eder!

ŞAMPİYONLUK yarışının en iddialı takımlarından Galatasaray'da 23 Mayıs günü seçimli olağan genel kurul yapılacak. Seçim öncesi Hürriyet'e konuşan iki başkan adayı Dursun Özbek ve Ahmet Özdoğan projelerini anlattı.

Galatasaray'ın Riva arazisi icradan satılacak

Galatasaray Kulübü'nün "bütün borcu sıfırlar" diye umut bağladığı Riva arazisi, kulübün Ata Menkul Değerler'e olan 2.5 milyon YTL'lik borcu yüzünden icradan satılacak.

Galatasaray'da Florya karmaşası!

Galatasaray'da Florya ve Riva arazileri için yeniden yapılan anlaşma tartışmalara yol açtı. GS'nin eski başkanı Dursun Özbek, Mustafa Cengiz'in yaptığı anlaşma ile kulübü zarara uğrattığını söyledi...

Galatasaray Emlak Konut ile anlaşma imzalıyor!

Galatasaray yönetimi, Emlak Konut ile Riva ve Florya arazileri için yeni anlaşmaya imza atacak.

Kaan Kançal'dan Galatasaray Riva ve Florya arsası açıklaması!

Galatasaray Kulübü başkan yardımcısı Kaan Kançal, Riva ve Florya arazileri için imzalanan anlaşmanın Emlak Konut tarafından feshedildiğini ifade ederek konunun kendi menfaatlerine çözüleceğini umduğunu söyledi...

Galatasaray Divan Kurulu Riva ve Florya için 23 Eylül'de toplanıyor!

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu 23 Eylül Pazartesi günü yapılacak toplantı basına kapalı gerçekleştirilecek. Toplantıda Riva ve Florya arazileri için yapılan protokollerin güncel durumlarının ve olası sonuçlarının konuşulacak...

Galatasaray, Riva'dan 442 milyon lira gelir elde etti!

Galatasaray Kulübünün olağanüstü kongresi Haliç Kongre Merkezi Haliç Oditoryum Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Dursun Özbek, Riva ve Florya arazileri hakkında açıklamalar yaptı. 

Galatasaray'ın borç alacak farkını Riva ve Florya arazileri düşürdü!

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek "Gündemimizde Galatasaray Kulübünün en önemli projelerinden biri olan Riva ve Florya'nın geliştirilmesi için Emlak Konut ile yapılan anlaşma var. 8 Haziran'da ihaleye çıkacak" dedi.

GS'nin Florya ve Riva arazileri ile ilgili protokol yakında imzalanacak!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Emlak Konut ile çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, Florya ve Riva arazileri ile ilgili protokolün önümüzdeki günlerde imzalanacağını söyledi.

Emlak Konut, Galatasaray'ın Riva ve Florya arazilerini ihale edecek!

Galatasaray Spor Kulübü, kulübün Florya ve Riva'daki arazileri üzerinde proje yapılması için Emlak Konut GYO ile bir protokol imzalamıştı. Dün Emlak Konut ile işbirliği yapılması için yönetim kuruluna yetki verildi.

Galatasaray, Riva ve Florya arazileri için toplantıya başladı!

Galatasaray Kulübünde, mali darboğazdan çıkabilmek için planlanan Riva ve Florya arazilerinin değerlendirilmesi projelerinin görüşüleceği olağanüstü genel kurul başladı.

Galatasaray, Riva ve Florya arazileri için destek isteyecek!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Özbek, sarı-kırmızılı kulübün resmi yayın organı Galatasaray dergisinin eylül sayısında klüp ile ilgili açıklamalarda bulundu.

2006 yılında Galatasaray'ı finansal darboğazdan Riva kurtaracak!

2006 yılında Galatasaray'ın düştüğü finansal darboğazdan kurtulmasının yolu, kulübün portföyünde yer alan arazileri değerlendirmesinden geçiyormuş. Sarı-kırmızılı kulüp, Riva'yı satışa çıkarsa en az 105 milyon dolar kazanabilirmiş.

2b arazileri başvuru bedeli!

6831 sayılı Orman Kanununun değişik 2 nci maddesinin birinci fıkrasının (B) bendine göre Hazine adına orman sınırları dışına çıkarılan ve çıkarılacak yerleri ifade ediyor. İşte 2b arazileri başvuru bedeli..

2/B arazileri muvafakatname tebliği!

04 Temmuz 2012 Tarihli ve 28343 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Milli Emlak Genel Tebliği'nde 2/B arazileri muvafakatname satışı ile ilgili esaslara yer veriliyor. İşte 2/B arazileri muvafakatname tebliği..

galatasaray arazileri Haberi

galatasaray arazileri

Başkanlık koltuğuna oturduğu günden itibaren yoğun bir temponun içerisinde kendisini bulan Başkan Mustafa Cengiz, çok önemli bir adım daha attı. Kemerburgaz'da yapılması planlanan yeni tesis için tahsis sözleşmesi imzalandı. Yani Kemerburgaz'da kurulacak olan tesislerin yer alacağı arazi 49 yıllığına kiralanarak satı-kırmızılı kulübün kullanımına sunuldu. 

AMK Gazetesi'nden Ali Gümen'in haberine göre, Florya arazisi geçen günlerde ihaleye çıkmış ve süreç başlamıştı. Şimdi Kemerburgaz arazisi üzerinde bulunan bazı kaçak yapılar kaldırılacak ve ardından burada çalışma başlayacak.  Sarı-kırmızılar, Kemerburgaz'ı hazır hale getirdikten sonra da Florya'dan ayrılacak. Kemerburgaz'ın yapımında da Emlak Konut ile hareket...