29 / 04 / 2024

galatasaray arsaları 2015

galatasaray arsaları 2015

ŞAMPİYONLUK yarışının en iddialı takımlarından Galatasaray'da 23 Mayıs günü seçimli olağan genel kurul yapılacak. Seçim öncesi Hürriyet'e konuşan iki başkan adayı Dursun Özbek ve Ahmet Özdoğan projelerini anlattı.

Galatasaray Florya ve Riva arsalarının akıbeti belli oldu!

Galatasaray Florya ve Riva arsalarının akıbeti belli oldu. 4 Aralık'ta imzalanan protokole göre, Florya Galatasaray'da kaldı, Düşler Vadisi Riva projesi ise devam edecek...

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray Riva ve Florya arsaları için ne dedi?

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda yapılan olağan divan kurulu toplantısında Galatasaray Riva Florya arsaları hakkında konuştu...

Galatasaray, Riva ve Florya arsalarından olabilir!

Emlak Konut ve Galatasaray arasında Florya arsasının terk edilmemesi üzerine başlayan krizde Galatasaray, aldığı 350 milyon TL'yi iki ay içinde iade edemezse iki arsadan da olacak...

Galatasaray ile Emlak Konut resmen yollarını ayırdı! 

Beykoz Riva ve Bakırköy Florya'daki arsalar üzerinde proje geliştirmek amacıyla Galatasaray Spor Kulübü Derneği ile Emlak Konut GYO arasında 2016 yılında imzalanan protokoller feshedildi....

Riva'ya Galatasaray dopingi!

İstanbul Anadolu Yakası Beykoz Riva'da yer alan arsalar Emlak Konut Galatasaray projesi ile değer kazandı. Galatasaray projesine komşu değerli araziler satışa çıkarılmaya başlandı. 

Galatasaray, Florya ve Riva'dan 1,5 milyar bekliyor!

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek: "Florya ve Riva arsaları bizim son kurşunumuz. Bu anlaşmanın orta vadede Galatasaray'a getireceği para yaklaşık 1,5 milyar lira civarındadır" dedi.

Galatasaray, Riva ve Florya projelerinden 508.7 milyon TL kazanacak!

Emlak Konut'un Riva ve Florya'daki arsaları üzerinde geliştireceği projelerdeki minimum Galatasaray Spor Kulübü Derneği payı 508 milyon 729 bin 251,72 TL olacak.

Riva ve Florya arsalarında gelirin yüzde 80'i Galatasaray'ın!

Mali sorunlarla boğuşan Galatasaray, en büyük gelir umudu İstanbul Riva ve Florya arsaları için Emlak Konut GYO ile anlaştı. Projelerin hasılat paylaşımı modeliyle ihale edilmesi ve elde edilecek gelirin yüzde 80’inin Galatasaray’a verilmesi yönünde anlaşıldı.

Torunlar, Kayabaşı'ndaki arsaların değerleme raporunu yayınladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirket portföyünde yer alan İstanbul İli Başakşehir İlçesi Kayabaşı arsalar 2015 Yıl Sonu değerleme raporunu yayınladı. İşte değerleme raporu...

Vakıf GYO Ümraniye'deki arsaların 2015 değerlemesini yayınladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı gayrimenkul portföyünde bulunan İstanbul İli Ümraniye İlçesindeki İstanbul/Ümraniye arsalarına ait 2015 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Vakıf GYO Etimesgut'taki arsalarının 2015 değerlemesini yayınladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı gayrimenkul portföyünde bulunan Ankara İli Etimesgut İlçesindeki Ankara/Etimesgut arsalarına ait 2015 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak vergisi 2. taksit son ödeme tarihi 2015!

Türkiye sınırları içinde bulunan bina ve arsalar 1319 sayılı Kanun hükümlerine göre Emlak Vergisine tabi tutuluyor. Vergi senede iki eşit taksitte ödeniyor. Peki, emlak vergisi 2. taksit son ödeme tarihi 2015 ne zaman?

Galatasaray Adası için olağanüstü toplanılıyor!

Sarı-kırmızılı kulüp, kira sözleşmesi 30 Kasım 2015'te sona erecek Galatasaray Adası'nın gelecekte nasıl değerlendirileceğiyle ilgili daha önce olağanüstü genel kurul çağrısı yaptı.

galatasaray arsaları 2015 Haberi

galatasaray arsaları 2015

ŞAMPİYONLUK yarışının en iddialı takımlarından Galatasaray'da 23 Mayıs günü seçimli olağan genel kurul yapılacak. Seçim öncesi Hürriyet'e konuşan iki başkan adayı Dursun Özbek ve Ahmet Özdoğan projelerini anlattı. Özdoğan, "Biz Galatasaray'ı ortak akılla yöneteceğiz. Sponsorlarla da aramızı düzelteceğiz" derken, Özbek, "2 yılda borç konusunu Galatasaray'ın gündeminden kaldıracağız. Beyoğlu, Riva ve Florya'daki gayrimenkullerin değerlendirilmesi için proje hazırladık" açıklamasyraptı. 


Özbek: Otel projesi ile kalıcı gelir elde ederiz 

GALATASARAY Kulübü başkanlığına aday olan Dursun Özbek, Galatasaray'ın ekonomik kalkınması için hayli iddialı konuşuyor. 2 yılda borç konusunun gündemden kalkacağını söyleyen Özbek, yapılması planlanan otelin ileride Galatasaray'ın en önemli gelir kalemlerinen biri olacağı görüşünde. Ayrıca Özbek, GS'ın Beyoğlu, Riva ve Florya'daki gayrimenkullerinin de değerlendirilmesi için proje hazırladı. 


GELİR-GİDER DENGİSİ 

Turizm ve otomotiv sektöründe faaliyet gösteren şirketleri olan Özbek,...