28 / 04 / 2024

Galatasaray çocuklara özel tribün

Galatasaray çocuklara özel tribün

Galatasaray Kulübü, sadece çocuklara ait GSStore Çocuk Tribünü'nü oluşturdu. Kulüp, GSStore Çocuk Tribünü'nü Galatasaray-Kardemir Karabükspor maçında hayata geçirecek.

Tarım Kredi'den bomba indirim! Yeni ayda zeytin 64, kağıt havlu 46, yumurta 39 TL'ye düştü! Hemen dip fiyatlara bakın!

Tarım Kredi'de 1-17 Eylül tarihleri arasındaki indirimli ürünler tek tek açıklandı. Yeni aya özel indirimler de çocuklara özel ürünler de dikkatleri çekti. İşte Tarım Kredi indirimli 1-17 Eylül 2023 fiyat listesi...

Galatasaray Adası için yeni imar planı!

Galatasaray Adası için yeni imar planı hazırlandı. Söz konusu ada “Kamuya Açık Yüzme Havuzu ve Özel Sosyal Tesis Alanı” olarak düzenlendi.

Korkmaz’dan çocuklara özel renkli matara tasarımları! İşte Korkmaz Bambino 22 Kasım 2022 fiyat listesi

Korkmaz Bambino çocuklara özel renkli matara fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte Korkmaz Bambino özellikleri ve güncel fiyat listesi...

A101'den çocuklara özel indirimli ürünler! Minik arabalar, Barbie bebek... 20 Ekim 2022 fiyat listesi...

A101'in haftalık olarak yayımladığı aktüel ürünler kataloğunda çocuklara özel indirimli farklı seçenekler de yer alıyor. İşte tüm detaylar...

Şok marketten çocuklara özel hafta sonu fırsatları! Hot Wheels arabalar, Barbie bebek... İşte 16 Ekim 2022 fiyat listesi

Şok marketin hafta sonuna özel yayınladığı aktüel ürünler kataloğunda çocuklara özel indirimli farklı seçenekler de bulunuyor. İşte tüm detaylar...

Sporjinal M1Konya AVM'de mağaza açtı!

Konya’nın yaşam merkezi olan M1Konya AVM, spor ve moda tutkunu kadınlara, erkeklere, gençlere ve çocuklara özel birçok marka ve ürünü bir araya getiren Sporjinal’i marka karmasına ekledi.

Galatasaray Adası'ndaki yapılar neden yıkıldı?

Galatasaray Adası'nda yıkım işlemlerinin tamamlanmasıyla adaya ne olacağı merak konusu oldu. İstanbul’un en güzel tesisinin adaya yapılması isteniyor.

İBB engelli çocuklar için özel eğitim kampüsü inşa ediyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; otizmli çocuklar başta olmak üzere down sendromlu, zihinsel engelli, dikkat eksikliği ve hiperaktivitesi ile öğrenme güçlüğü yaşayan çocuklara yönelik “İstanbul Özel Eğitim Kampüsü” inşa ediyor.

23 Nisan’da Eston Şehir’de çocuklara özel parti!

Eston Şehir Mahallem'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel parti düzenlenecek.

Adres Koru Evleri'nde çocuklara özel koru alanı! 435 bin TL'ye!

Sancaktepe'de inşa edilen Adres Koru Evleri'nde çam ağaçlarından oluşan 4 dönümlük koru alanı bulunuyor. Projede satılık daire fiyatları 435 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Galatasaray'dan çocuklara özel tribün!

Galatasaray Kulübü, sadece çocuklara ait GSStore Çocuk Tribünü'nü oluşturdu. Kulüp, GSStore Çocuk Tribünü'nü Galatasaray-Kardemir Karabükspor maçında hayata geçirecek.

Nanan'dan bebekler ilk odası!

İtalyan bebek markası Nanan’ın 0-6 yaş bebek ve çocuklara özel olarak tasarladığı mobilyalar sağlıklı ve rahat uykular sunuyor. Nanan mobilyalar, soft renkleri ve tasarımları ile bebek ve çocuklar için masalsı odalar yaratıyor.

Kasaba MFÖ ile yaza merhaba dedi!

3. Etap satışları devam eden Kasaba, yazı MFÖ konseriyle karşıladı. Kasabalılar, Panayır alanında çocuklara özel eğlenceli etkinliklerin de yer aldığı konserle, yaza merhaba dedi.

Galatasaray çocuklara özel tribün Haberi

Galatasaray çocuklara özel tribün

Galatasaray Kulübü, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek sadece çocuklara ait GSStore Çocuk Tribünü'nü oluşturdu.


Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Doğu Alt Tribünü'nde özel olarak oluşturulan GSStore Çocuk Tribünü, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında oynanacak Galatasaray-Kardemir Karabükspor maçında hayata geçecek.


Çeşitli hediyelerin verileceği ve 9-14 yaş aralığındaki çocukları kapsayacak etkinlikte, sarı-kırmızılı minik taraftarların kendilerine ait eğitim ve eğlence alanları da...