15 / 05 / 2024

galatasaray gayrimenkullerinde yetki kime verildi

galatasaray gayrimenkullerinde yetki kime verildi

Türk Telekom Arena'da yer alan çok amaçlı toplantı salonunda gerçekleştirilen olağanüstü mali genel kurulda , gayrimenkullerin değerlendirilmesi konusunda yetki isteyen Başkan Dursun Özbek'in yetki isteği, oy çokluğuyla kabul edildi.

Mustafa Cengiz, gayrimenkuller için genel kuruldan yetki istiyor!

Galatasaray Kulübü'nün olağanüstü genel kurul toplantısı başladı. Toplantıda Mustafa Cengiz, gayrimenkuller için genel kuruldan yetki istiyor...

Ünal Aysal yetki alamadığı Riva projesi için gelmek istiyor!

Karabükspor'a 2-1 mağlup olan Galatasaray'da maçın ardından konuşan Levent Nazifoğlu, ''Galatasaray'daki geçmiş harcamaları araştıran dedektiflik firması var, rapor çıkacak. 500 milyon dolarlık rant var. Ünal Aysal, Riva için yetki istedi, alamadı ve gitti. Şimdi gelmek istiyor" dedi.

Emlak Konut, Galatasaray'ın Riva ve Florya arazilerini ihale edecek!

Galatasaray Spor Kulübü, kulübün Florya ve Riva'daki arazileri üzerinde proje yapılması için Emlak Konut GYO ile bir protokol imzalamıştı. Dün Emlak Konut ile işbirliği yapılması için yönetim kuruluna yetki verildi.

Galatasaray'ın Riva ve Florya projeleri birlikte değerlendirilmeli!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'nın yanına spor salonu yapmak için yetki belgesini aldıklarını açıkladı.

Riva ve Florya projeleri Galatasaray'a ilaç olacak!

Riva ve Florya arazilerinin değerlendirilmesi için 22 Ekim Cumartesi günü düzenlenecek olağanüstü genel kurulda üyelerden yetki isteyecek Özbek, Galatasaray Futbol Takımı'nın bu yıl kar edeceğini dile getirdi.

Kuruçeşme Galatasaray Adası sosyal tesis olarak kalacak!

Kuruçeşme'deki adanın kullanımı için Galatasaray Yönetimi'nin istediği yetki kongresi bugün yapılırken, delegeler Ada'nın Galatasaray'ın bünyesinde sosyal tesis olarak kalmasını istedi.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi'ne yapılacak spor salonu için yetki alındı!

Galatasaray Kulübü'nün ekim ayı olağan divan kurulu toplantısı yapıldı. Dursun Özbek, Ali Sami Yen Spor Kompleksi'ne yapmayı planladıkları spor salonuyla ilgili yetki belgesini aldıklarını aktardı.

Galatasaray yönetimi gayrimenkuller için yetki istiyor!

Galatasaray Kulübü'nün olağanüstü mali genel kurulu başladı. Sarı-kırmızılı yönetim kurulu, gayrimenkullerin değerlendirilmesi konusunun da yer aldığı bir dizi mali faaliyetle ilgili genel kurul üyelerinden yetki isteyecek.

Kentsel dönüşümde en önemli sorun bilgi eksikliği ve yetki karmaşası!

Kentsel dönüşümde en önemli sorun bilgi eksikliği ve yetki karmaşası yaşanıyor. Gediz Üniversitesi'nden Prof. Dr. Yasin Sezer, Afyon İdare Mahkemesi Başkanı Hüseyin Bilgin'le 2 bin dava dosyasını inceledi.

Galatasaray Eski GS Store Mağazası’nın arazisi için yetki isteyecek!

Ma­aş sı­kın­tı­sı ya­şa­nan Galatasaray'da, Baş­kan Duy­gun Yar­su­vat, İstanbul Mec­idi­ye­köy’de­ki es­ki GS Sto­re Ma­ğa­za­sı’nın ara­zi­si için yet­ki is­te­ye­cek. Arsa, es­ki Ali Sa­mi Yen Sta­dı'nın he­men ya­nın­da...

Noterler gayrimenkul satışlarında yetki istiyor!

İkinci el araç satış işlemlerini yürüten noterler, Avrupa ve Amerika'da olduğu gibi gayrimenkul satışlarında da yetki istiyor. Türkiye genelinde bin 771 üyesi bulunan Türkiye Noterler Birliği, Alman Federal Noterler Odası'nın davetlisi olarak Berlin'e git

Ceyhan kentsel dönüşüm çalışmaları için Alemdar Öztürk'e yetki verildi!

Ceyhan Belediye Meclisi'nin Kasım ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'ün başkanlığında gerçekleştirildi. Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'e, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında meclis yetki verdi.

Meclis, TOKİ konusunda Başkan Alemdar Öztürk'e yetki verdi!

TOKİ'ye teklif edilen parsellerin, lisanslı emlak komisyoncuları tarafından değerlendirilerek rayiç değeri üzerinden TOKİ'ye devredilmek üzere Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'e meclis tarafından oy birliğiyle yetki verildi.

galatasaray gayrimenkullerinde yetki kime verildi Haberi

galatasaray gayrimenkullerinde yetki kime verildi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, eski yönetimlerin borçlanma konusunda inanılmaz yanlışlar yaptığı savunarak, "10 lira borçlanmamız karşılığında 2,5 misli temlik verilmiş, aşağı yukarı 1,5 misli de gayrimenkul ipoteği verilmiş. Yılda 40 milyon dolar faiz ödüyoruz. Bu 40 milyon dolar yazık günah" dedi.


Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, kulübün yaklaşık 220 milyon dolar borcu olduğunu söyledi.

      

Özbek, Türk Telekom Arena'da yer alan çok amaçlı toplantı salonunda gerçekleştirilen olağanüstü mali genel kurulda, borçların yapılandırılması ve gayrimenkullerin değerlendirilmesi başta olmak üzere yetki talebinde bulundukları konularla ilgili üyelere bilgi verdi.

      

"KASAMIZDA 14.5 MİLYON EURO VAR"

Galatasaray Kulübü'nde yaklaşık 9 aydır görevde olduğunu anlatan Dursun Özbek, "Yaklaşık 7,5 ay başkan yardımcısı, 1,5 ay da başkan olarak görev yapıyorum. Galatasaray'ın mali açıdan sıkıntısı olmadığını söylemiştim. Çünkü...