28 / 04 / 2024

Galatasaray hasnun galip projesi

Galatasaray hasnun galip projesi

Kulübün kasasından 1 kuruş harcamadan 15 bin kişilik spor salonu yapacaklarını söyleyen Özbek, "Hasnun Galip'teki binamızı tarihi eser olma özelliğinden çıkarttık ve buradaki binaya da yeni inşaata başlayacağız" dedi.

İşte, Galatasaray'ı kurtaracak 4 proje!

Galatasaray Kulübü mali genel kurulu, Haliç Kongre Merkezi'nde Metin Ünlü'nün genel kurul divan başkanlığında yapıldı. Galatasaray Kulübünün yıllık olağan mali genel kurulu yapıldı.

Galatasaray, Hasnun Galip'teki binasında yeni inşaata başlayacak!

Kulübün kasasından 1 kuruş harcamadan 15 bin kişilik spor salonu yapacaklarını söyleyen Özbek, "Hasnun Galip'teki binamızı tarihi eser olma özelliğinden çıkarttık ve buradaki binaya da yeni inşaata başlayacağız" dedi.

Galatasaray'dan Beyoğlu'na otel, Riva'ya dev proje geliyor!

Dursun Özbek: "Beyoğlu Hasnun Galip Sokak'ta yer alan kulüp binasının yerine de bir otel yapmak istiyoruz. Riva arazisine ise rezidans, konut ve kiralık işyerilerinin yer alacağı çok büyük bir proje planlıyoruz." dedi.

Galatasaray, Hasnun Galip Binası'nın yerine otel yapacak!

Sarı-Kırmızılı yetkililer, Galatasaray'a 2004 yılına kadar kulüp merkezi olarak hizmet veren Beyoğlu'ndaki "Hasnun Galip Binası"nın yerine otel yapmayı düşündüklerini UEFA'ya "Ek kalkınma projeleri" sunumunda anlattı.

Galatasaray hisselerinde gayrimenkul projeleri tavana ulaştı!

Galatasaray hisselerinin fiyatı, Riva arazisinde gayrimenkul projelerinin hayata geçirilebileceği beklentisi ile yüzde 10,5 yükselerek tavan fiyata ulaştı.Güne yükselişle başlayan Galatasaray hisselerinin fiyatları yükseldi.

Galatasaray'ın hisselerinde gayrimenkul yükselişi yaşanıyor!

Galatasaray hisselerinin fiyatı, Riva arazisinde gayrimenkul projelerinin hayata geçirilebileceği beklentisi ile yüzde 10,5 yükselerek tavan fiyata ulaştı.

Galatasaray yönetimi gayrimenkuller için yetki istiyor!

Galatasaray Kulübü'nün olağanüstü mali genel kurulu başladı. Sarı-kırmızılı yönetim kurulu, gayrimenkullerin değerlendirilmesi konusunun da yer aldığı bir dizi mali faaliyetle ilgili genel kurul üyelerinden yetki isteyecek.

2004 yılında Galatasaray, Seyrantepe'nin tapusunu sahip olacakmış!

2004 yılında Seyrantepe'nin üst kullanım hakkını elde eden Galatasaray, İş Bankası ortaklığıyla Seyrantepe'nin tapusuna 60 trilyona sahip olacakmış. 384 dönümlük arazinin 150 dönümü ve yapılacak 5 bin konutun da yüzde 25'i kulübe bırakılacakmış.

2003 yılında Sarıgül'den Galatasaray'a muhteşem stad projesi!

2003 yılında Şişli Belediye Başkanı olan Sarıgül, 1.5 yıldır üzerinde çalıştığı, Galatasaray'ın kaderini değiştirecek projeyi ilk kez açıklamış. Projeye göre, Ali Sami Yen Seyrantepe'ye taşınacakmış ve eski stadın yerine otel yapılacakmış.

1999 yılında Galatasaray Postanesi müze olacakmış!

1999 yılında Posta İşletmesi, Galatasaray Postanesi'ni müze yapacakmış. 1875 yılında tüccar Theodor Sıvacıyan tarafından 26 bin liraya Galatasaray Lisesi'nin karşısında inşa edilen tarihi bina Posta Müzesi olarak hizmet verecekmiş.

1999 yılında Galatasaray, yeni stad için halka açılacakmış!

1999 yılında Galatasaray Spor Kulübü, Ali Sami Yen Stadı'nın yerine yapmak istediği, 120 milyon dolara mal olacak, stadın finansmanını borsada hisse senedi satarak karşılamayı planlamış.

Dursun Özbek: Galatasaray otel projesiyle kalıcı gelir elde eder!

ŞAMPİYONLUK yarışının en iddialı takımlarından Galatasaray'da 23 Mayıs günü seçimli olağan genel kurul yapılacak. Seçim öncesi Hürriyet'e konuşan iki başkan adayı Dursun Özbek ve Ahmet Özdoğan projelerini anlattı.

Türk Telekom Arena Galatasaray'ın olacak!

Özhan Canaydın ve Faruk Süren yönetimlerinde görev alan Prof.Dr. Ahmet Özdoğan, ‘Ortak akıl lider kadro’ ifadesi ile Galatasaray’da başkanlığa aday oldu. İşte Özdoğan’ın görüşleri ve vaadleri:

1998 yılında Galatasaray, Likör Fabrikası'na talip olmuş!

1998 yılında Galatasaray, Mecidiyeköy'deki İstanbul Likör Fabrikası'na talip olmuş. Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül'ün verdiği bilgiye göre, likör fabrikasının yeri İstanbulluların kullanabileceği bir yer haline getirilecekmiş.

Galatasaray hasnun galip projesi Haberi

Galatasaray hasnun galip projesi

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün mali yapısında en büyük sıkıntının banka borcu olduğunu belirterek, "Şu anda 230 milyon dolar civarında. Bunun 6 milyon doları otel yapımı için alındı. Bu yüzden 120 milyon TL faiz ödüyoruz" dedi.  


Dursun Özbek, TT Arena'da gerçekleşen Eylül ayı pan toplantısında bir konuşma gerçekleştirdi. 22 Eylül'de yapılması planlanan genel kurulun kulüp tarihinin en önemli toplantısı olacağını ifade eden Özbek, bu genel kurulda Riva ve Florya arazilerindeki projelerin görüşüleceğini belirtti.


Galatasaray Adası için yeni bir dava daha açılacak!


"MAAŞ MİKTARINI 5 MİLYON EURO DÜŞÜRDÜK"

Futbolda lige iyi bir başlangıç yaptıklarını ifade eden Özbek, "Kadroda bazı futbolcuları gönderdik. Böylece bütçemizde muazzam bir rahatlama meydana geldi. Sattıklarımız ve aldıklarımız sonrasında aradaki bonservis ücretleri göz önüne alınırsa 3 milyon...