04 / 05 / 2024

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Toplantısı

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Toplantısı

Divan Kurulu Toplantısı'nda söz alan Galatasaray Kulübü Başkanı Cengiz, "Ülkemizde 33 yeni stat, 405 yeni salon inşa edildi. Önümüzdeki yıllarda ülke olarak sporda Avrupa'nın zirvesine çıkacağız. " dedi. 

Galatasaray Florya'daki arazisini satıyor! Kulübün kasasına 400 milyon dolar girecek! 

Galatasaray, Florya'daki arazisini satışa çıkardı. Bu satışla birlikte, kulübün kasasına 400 milyon doların üzerinde bir para girecek. 

Galatasaray ve TOKİ, deprem bölgesinde 300 konutun inşası için protokol imzaladı!

Galatasaray Kulübü ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) arasında deprem bölgesine 300 kalıcı konut inşa edilmesine yönelik işbirliği protokolü imzalandı.

Dursun Özbek'ten Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün Galatasaray Lisesi'nde yapılan ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır olduğu haziran ayı olağan divan kurulu toplantısında Galatasaray Adası'nı tekrar eski haline getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı? Başkan adayı Özbek açıkladı!

Kulübün 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu ile yarışacak olan Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Dursun Özbek "Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı" sorusuna açıklık getirdi. İşte o açıklamalar...

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya ve Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, Florya ve Kemerburgaz projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Galatasaray Kulübü'nden Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Kulübü, Galatasaray Adası'na ilişkin gerçekleştirdiği açıklamada, “Adamız üzerinde, başkaca tarafların kurmak isteyecekleri hukuk dışı ve iyi niyetten uzak planlara asla müsaade etmeyeceğiz” dedi. 

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Metin Öztürk'ten Florya açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü yeni dönem Başka Adayı Metin Öztürk, Galatasaray'a ait olan Florya tesislerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Galatasaray'ın kurtuluş projesi kulübü çıkmaza mı soktu?

Galatasaray’ın ‘tarihimizin en büyük projelerinden’ şeklinde ifade ettiği Florya ve Riva projelerinde yaşanan son gelişmeler kulübün tarihindeki en borçlu dönem olacak gibi görünüyor…

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray Riva ve Florya arsaları için ne dedi?

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda yapılan olağan divan kurulu toplantısında Galatasaray Riva Florya arsaları hakkında konuştu...

Galatasaray Divan Kurulu Riva ve Florya için 23 Eylül'de toplanıyor!

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu 23 Eylül Pazartesi günü yapılacak toplantı basına kapalı gerçekleştirilecek. Toplantıda Riva ve Florya arazileri için yapılan protokollerin güncel durumlarının ve olası sonuçlarının konuşulacak...

Mustafa Cengiz'den Galatasaray Adası için taahhüt!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, "Sözlerim yetmiyor. Çok dedikodu yapılıyor. Algı yönetimi ile adayı satacağımız söyleniyor. Bunu uzatmamak için divan başkanlığına taahhütname takdim ediyorum" dedi..

Galatasaray Riva projesi için satış ofisi kuruluyor!

Galatasaray Kulübünün haziran ayı divan kurulu toplantısı dün yapıldı. Florya Metin Oktay Tesisleri içinde bulunan basketbol salonunda yapılan toplantıda, Spor Toto Süper Lig'de elde edilen şampiyonluk kupası sergilendi.

Galatasaray'a Riva projesi için 25 milyon lira ödenecek!

Galatasaray Kulübü Divan Kurulunun Kasım ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi.  Toplantı, Gayrettepe Dedeman Otel'de İrfan Aktar başkanlığında yapıldı. 

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Toplantısı Haberi

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Toplantısı

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Toplantısı, Gayrettepe'de bulunan Dedeman Otel'de gerçekleştirildi. Toplantıda söz alan başkan Mustafa Cengiz, UEFA ile yapılan finansal fair play görüşmeleri ve mali konular hakkında bilgi vermek istediğini dile getirdi.


Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Mustafa Cengiz, Türkiye'deki rakiplerinin kendileri için değerli olduğunu ancak kendilerinin en değerli olduğunu söyledi.Cengiz, "Biz, bu bütünün en değerli parçasıyız. UEFA yetkililerine, Türk futbolunu gözardı etmemelerini söyledik. Ülkemizde 33 yeni stat, 405 yeni salon inşa edildi. Önümüzdeki yıllarda ülke olarak sporda Avrupa'nın zirvesine çıkacağız. Galatasaray da hepsinin tepesinde olsun istiyoruz. Umarım UEFA bize 3 yıl daha fırsat tanıyacaktır."...