06 / 05 / 2024

Galatasaray Kulübü florya

Galatasaray Kulübü florya

Florya Metin Oktay Tesislerine veda kararı alan sarı-kımızılıların bir süredir İngiltere, Fransa, İtalya ve ABD milli takımlarının tesislerini incelediği ortaya çıktı...

Galatasaray Florya'daki arazisini satıyor! Kulübün kasasına 400 milyon dolar girecek! 

Galatasaray, Florya'daki arazisini satışa çıkardı. Bu satışla birlikte, kulübün kasasına 400 milyon doların üzerinde bir para girecek. 

Galatasaray ve TOKİ, deprem bölgesinde 300 konutun inşası için protokol imzaladı!

Galatasaray Kulübü ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) arasında deprem bölgesine 300 kalıcı konut inşa edilmesine yönelik işbirliği protokolü imzalandı.

Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor

Galatasaray Kulübü, Florya arazisini birleştirmek için harekete geçmişti. Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor! 

Dursun Özbek'ten son dakika Florya Projesi açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, kulübü iyi günlere taşımak için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Özbek Florya projesine ilişkinde açıklamarda bulundu.

Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya arazisi açıklaması: Kısa sürede açıklanacak!

Galatasaray Kulübünün divan kurulu toplantısı yapıldı, Galatasaray Lisesi'nde basına kapalı şekilde yapılan toplantıda Florya arazisi gündeme geldi! Eşref Hamamcıoğlu Florya'daki araziyle ilgili projelerini de kısa sürede duyuracaklarını söyledi.

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya ve Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, Florya ve Kemerburgaz projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Galatasaray borçlarını Florya projesiyle kapatacak!

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas yıllık olağan mali genel kurulda yaptığı açıklamada  "Florya'daki projeyle banka borçlarımızı 3 senede kapatmayı ümit ediyoruz" dedi.

Yusuf Günay'dan Florya arazi açıklaması!

Galatasaray kulübün eski başkan yardımcısı Yusuf Günay, Florya arazinin geri alınmasıyla ilgili yapılan eleştirilere yönelik açıklamalarda bulundu. 

Burak Elmas'tan Florya arazisi açıklaması!

Galatasaray Kulübü'nün eski başkanlarından Dursun Özbek, Florya araziyle ilgili "Yaptığınız operasyonun Galatasaray'a neye mal olduğunu başkan gelsin açıklasın" dedi. Özbek'e yanıt veren başkan Burak Elmas ise, Florya arazisindeki son durumu anlattı.

Galatasaray Kulübü'nden Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Kulübü, Galatasaray Adası'na ilişkin gerçekleştirdiği açıklamada, “Adamız üzerinde, başkaca tarafların kurmak isteyecekleri hukuk dışı ve iyi niyetten uzak planlara asla müsaade etmeyeceğiz” dedi. 

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Metin Öztürk'ten Florya açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü yeni dönem Başka Adayı Metin Öztürk, Galatasaray'a ait olan Florya tesislerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Abdurrahim Albayrak: Florya'ya rüya gibi bir tesis yapacağız!

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Florya'daki araziye yeni bir tesis inşa edeceklerini söyledi. Albayrak, Florya'ya sadece futbol şubesinin kullanması için yeni bir tesis kuracaklarını belirtti...

Galatasaray Florya arazisinin tapusunu aldı!

Emlak Konut GYO ve Galatasaray Kulübü yeniden anlaştı. Sarı-kırmızılılar Florya arazisinin tapusunu resmi olarak aldı.

Galatasaray Kulübü florya Haberi

Galatasaray Kulübü florya


Florya Metin Oktay Tesislerine veda kararı alan sarı-kımızılıların bir süredir İngiltere, Fransa, İtalya ve ABD milli takımlarının tesislerini incelediği ortaya çıktı. İngilizlerin St. George's Park Ulusal Futbol Merkezi'ne hayran kalan Cim-Bom, futbolla birlikte diğer branşlarını da yeni spor kompleksine taşımayı planlıyor.


Galatasaray Kulübü, Florya Metin Oktay Tesisleri'ne veda kararı aldı. Sarı-kırmızılılar, profesyonel futbol takımı ile altyapıya ait kamp ve antrenman tesislerinin yer aldığı Florya'dan ayrılarak, İstanbul'un Avrupa yakasında modern bir tesis kurmak için kolları sıvadı. 

Milliyet İNGİLTERE KAMPINDA orge's Park Ulusal Futbol Merkezi'ne tam not veren Galatasaray, ilk etap yurt dışı kamp için Birmingham'ın yolunu tutmuştu. 


450 milyon Galatasaray'ın, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde 22 bin 627 metrekare tapulu arazisi bulunuyor. Tesisler ise toplam 110 bin 224 metrekarelik alan üzerinde yer alıyor. DOlÇ...