19 / 05 / 2024

galatasaray mali durum

galatasaray mali durum

Geride kalan ekim ayında hem kulübün 111. kuruluş yılını kutladıklarını hem de tarihlerinin en önemli olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirdiklerini aktaran Özbek, şu değerlendirmeyi yaptı:

Galatasaray borçlarını Florya projesiyle kapatacak!

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas yıllık olağan mali genel kurulda yaptığı açıklamada  "Florya'daki projeyle banka borçlarımızı 3 senede kapatmayı ümit ediyoruz" dedi.

Galatasaray'ın Florya arazisinde son durum ne?

Burak Elmas, Florya'daki araziyi değerlendirmek amacıyla yeniden çalışma başlattı. Elmas, konuyla ilgili Galatasaray'ın borçlarını tamamen ödeyebileceğimiz bir proje bu. Bu projeyi tamamlayabilirsek Galatasaray'ın Türkiye'nin ilk borçsuz kulübü olma şansı var” dedi.

Murat Ongun'dan son dakika Kanal İstanbul açıklaması!

İBB Sözcüsü Murat Ongun, '2020 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu'nu aktardı. "Bir illüzyon vardı, artık yok. Adına “kanal temeli” denen yol projesi Karayolları Genel Müdürlüğü’nün raporunda bakın nasıl anlatılıyor" diyen Ongun, "Yol temel atma töreni hayırlı olsun" dedi.

Doğa Koleji'nde ana hissedarın yaşadığı mali ve finansal krizde son durum ne?

Türkiye'de devlet okullarından sonra en büyük okul ağına sahip olan, en fazla öğrenc ve öğretmen sayısına sahip Doğa Koleji’nde ana hissedarın yaşadığı mali ve finansal krizde son durum ne?

Galatasaray'da gündem Riva ve Florya projesi!

Galatasaray’ın haftalık yönetim kurulu toplantısı dün akşam gerçekleştirildi. Gündemde Emlak Konut GYO'nun iptal ettiği Riva ve Florya projesindeki son durum vardı...

Galatasaray Adası BELTUR'a kiralanıyor!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz 29 Eylül'de yapılacak olan olağanüstü mali genel kurulda Galatasaray Adası'nın BELTUR'a kiralanması konusunu kulüp üyelerinin oylamasına sunacak.

İşte Emlak Konut'un Galatasaray Riva projesi!

Galatasaray Olağan Mali Kongresi bugün yapıldı. Başkan Dursun Özbek yeni projeleri tanıttı. Galatasaray'ın Riva arazisi için Emlak Konut'un yapmış olduğu proje çalışmasının ilk görselleri yayınlandı. İşte ilk görseller...

Galatasaray'ın Riva arazisindeki ipotek 330 milyon liraya kaldırıldı!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Kulübü Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı'nıda sarı-kırmızılı kulübün mali bağımsızlığını sağlamak için çalıştıklarını belirtti. İşte detaylar..

Galatasaray'ın Kemerburgaz tesisi bugün tanıtılacak!

Haftalardır konuşulan Galatasaray Olağan Mali Kongresi bugün yapılacak. Başkan Dursun Özbek ve yönetiminin mali ve idari ibrası üyelerin oyuna sunulacak. Son yaşana istifaların ardından muhalefet Özbek'e iyice yüklenirken, kongrenin gergin geçmesi bekleniyor.

Galatasaray, Riva ve Florya arazileri için toplantıya başladı!

Galatasaray Kulübünde, mali darboğazdan çıkabilmek için planlanan Riva ve Florya arazilerinin değerlendirilmesi projelerinin görüşüleceği olağanüstü genel kurul başladı.

Galatasaray, Riva ve Florya için yarın toplanacak!

Galatasaray Kulübünde mali darboğazdan çıkabilmek için planlanan Riva ve Florya arazilerinin değerlendirilmesi projelerinin geleceği, yarın olağanüstü genel kurulda karara bağlanacak.

Galatasaray ödemeler için Riva ve Florya'nın satışını bekliyor!

Ligde iyi gitse de mali sıkıntıları süren Galatasaray'da gözler Riva ve Florya’nın satışının oylanacağı genel kurula çevrildi. Riekerink ve futbolcuların eylül maaşlarını henüz veremeyen Dursun Özbek yönetimi, kongreden çıkacak karara göre hareket edecek

Nef, Galatasaray'a sponsor oldu!

Mali yapısını düzeltmeye çalışan Galatasaray, forma sponsorluğu için önemli bir adım atmak üzere. Gayrimenkul şirketi Nef, sarı-kırmızılı takım ile el sıkışma aşamasında. Şirketin yıllık 3 milyon dolardan 4+1 yıllık anlaşma yapması bekleniyor.

galatasaray mali durum Haberi

galatasaray mali durum

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, son dönemdeki çalışmalarıyla özellikle mali bağımsızlık yönünde önemli adımlar attıklarını söyledi.


Dursun Özbek, Galatasaray dergisinin kasım ayı sayısındaki yazısında sarı-kırmızılı camia ve taraftarlara seslenerek, gelecek dönemlerle ilgili oldukça ümitli ifadeler kullandı.


Geride kalan ekim ayında hem kulübün 111. kuruluş yılını kutladıklarını hem de tarihlerinin en önemli olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirdiklerini aktaran Özbek, şu değerlendirmeyi yaptı:


"Galatasaray'ın mali bağımsızlığına kavuşması, yarınlarının yeniden yapılandırılması, yeni tesisleriyle geleceğe daha iyi hazırlanması, ulusal ve uluslararası alanda ülkemizin bir numaralı sportif markası olma ayrıcalığını sürdürebilmesi için ortaya koyduğumuz projeler, genel kurul üyelerimizin yüzde 97'sinin onayıyla kabul edildi. Şimdi icraat zamanı. Önümüzdeki dönemde Türk Telekom Arena'nın üst kullanım hakkının alınması, spor salonu inşaatının başlaması, Florya ve Riva konusunda nihai protokolün hazırlanıp, sözleşmenin imzalanması,...