15 / 05 / 2024

Galatasaray Mecidiyeköy mecidiyeköy otel arsası

Galatasaray Mecidiyeköy mecidiyeköy otel arsası

Galatasaray'a önümüzdeki 3 ay içinde 140 milyon nakit gerekiyor. Başkan Dursun Özbek’in Mecidiyeköy’deki otel arazisini devirli satışını gerçekleştirerek bu nakit sıkışıklığını çözmek için girişimlerini sürdürdüğü biliniyor.

Ziraat GYO İstanbul'daki 8 adet binasının değerini açıkladı! İşte o rakamlar...

Ziraat GYO tarafından, Galatasaray, Karaköy, Şehremini, Beşiktaş, Taksim, Çağaloğlu, Göztepe ve Beyoğlu binalarının değerleri açıklandı. İşte o rakamlar...

Yüksek Mimar Mühendis Edip Dikencik vefat etti! 

Dikencik Çiftliği sahiplerinden, Galatasaray Liseli Yüksek Mimar Mühendis Edip Dikencik vefat etti. M. Memduh Gökçen ve Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Galatasaray, Düşler Vadisi Riva projesinden 869.6 milyon TL gelir elde etti!

Galatasaray, 2020 yılı faaliyet raporunda Riva’dan elde edilen gelir tutarını açıkladı. Buna göre, 2020 yılı faaliyet raporuna göre Riva arazisinden elde edilen gelir 869 milyon 621 bin TL oldu.

Taylan Antalyalı 4 milyona ev aldı!

Bu sezon sergilediği başarılı performans ile beğeni toplayan Galatasaray'ın yıldızı Taylan Antalyalı, ailesine İstanbul'dan 4 milyon TL'ye ev aldı.

Galatasaray, Mecidiyeköy’deki otelini Sağlık Bakanlığı’na tahsis edecek!

Galatasaray, Mecidiyeköy’de inşaatı tamamlanan otel için çalışmalara başladı. Yönetim, otel için planlanan ve şu anda boş duran 182 odalı binayı gerek duyulması durumunda hastane olarak Sağlık Bakanlığı’nın emrine bedelsiz tahsis etmeye hazırlanıyor.

Galatasaray hisseleri derbi sonrası yükselişe geçti!

Süper Lig'in 23. haftasında oynanan derbi maçta Galatasaray'ın, deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-1 yenmesinin ardından, Borsa İstanbul'da işlem gören Galatasaray hisseleri yüzde 20 değer kazandı.

Nef Bahçelievler'de peşinde yüzde 20 indirim avantajı!

Türkiye’nin lider gayrimenkul markası Nef, Bahçelievler projesi için gerçekleştirilen reklam çekimlerine; Gomis, Maicon, Muslera, Denayer ve Rodrigues gibi Galatasaray’ın yıldız isimler katıldı.

Galatasaray Adası yıkılıyor!

Galatasaray Adası'nda yıkım çalışmaları başladı. Yıkım için karada çevik kuvvet ekipleri, denizde ise deniz polisi ve deniz zabıtası yoğun güvenlik önlemleri aldı...

Galatasaray Uskumruköy'e taşınıyor!

Galatasaray'ın Florya'da bulunan tesislerini Emlak Konut'a devredeceği araziye karşılık yeni tesislerini kurmak için alacağı arazinin Sarıyer'de olması kesinleşmişti.

Galatasaray'ın Florya arazisi elden çıkarılmamalı!

Galatasaray eski yöneticilerinden ve son seçimde Dursun Özbek'e karşı aday olan ancak seçimi kazanamayan Prof. Dr. Ahmet Özdoğan, Florya arazisinin elden çıkarılmasına şiddetle karşı çıkıyor.

Wesley Sneijder Florya'ya taşınıyor!

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder, oğlu Xess Xava için Maçka'dan Florya’da bahçeli bir villaya taşınma kararı aldı.

Galatasaray Mecidiyeköy'deki otel arazisini satacak mı?

Galatasaray'a önümüzdeki 3 ay içinde 140 milyon nakit gerekiyor. Başkan Dursun Özbek’in Mecidiyeköy’deki otel arazisini devirli satışını gerçekleştirerek bu nakit sıkışıklığını çözmek için girişimlerini sürdürdüğü biliniyor.

Mecidiyeköy Galatasaray Oteli satılacak mı?

Galatasaray Kulübü, Mecidiyeköy'deki oteli kiralama düşüncesinden vazgeçiyor. Yılda 40 milyon Dolar'a yakın faiz ödeyen Dursun Özbek Yönetimi, 150 milyon Dolar civarında bir fiyata oteli satıp borç kamburunu biraz olsun azaltmayı hedefliyor.

Galatasaray Mecidiyeköy mecidiyeköy otel arsası Haberi

Galatasaray Mecidiyeköy mecidiyeköy otel arsası

Galatasaray’da sular tersine akıyor ama kimse farkında değil. Sarı-kırmızılı kulüpte tüm dikkatler futbola çevrilmişken yönetim ise harıl harıl sıcak para arayışında. Sarı Kırmızılı ekibin bu hafta Türk Telekom Arena’da Beşiktaş ile oynayacak olması futbol gündeminin birinci maddesi. Derbinin şampiyonluk yarışındaki Fenerbahçe’yi de çok yakından ilgilendirmesi Galatasaray’a yönelik dikkatleri yoğunlaştırmış durumda…

Ancak Galatasaray’ın Mayıs içerisinde ödemesi zorunlu sözleşme yükümlülükleri 90 milyon TL… Sarı-kırmızılı kulüpte tüm dikkatler futbola çevrilmişken yönetim ise önümüzdeki 25 gün içerisinde 90 milyonu bulmanın çarelerini arıyor. Yönetim kurulunda yapılan görüşmelerde başkan Dursun Özbek’in “Ben bu işi çözeceğim” diyerek yönetici arkadaşlarını rahatlattığı öğrenildi. Ayrıca Haziran ve Temmuz aylarında da da 50 milyona yaklaşan borç ödeme yükümlülüğü de var.


Başkan Dursun Özbek’in Mecidiyeköy’deki otel arazisini devirli satışını gerçekleştirerek bu nakit sıkışıklığını...