28 / 04 / 2024

Ziraat GYO İstanbul'daki 8 adet binasının değerini açıkladı! İşte o rakamlar...

Ziraat GYO İstanbul'daki 8 adet binasının değerini açıkladı! İşte o rakamlar...

Ziraat GYO tarafından, Galatasaray, Karaköy, Şehremini, Beşiktaş, Taksim, Çağaloğlu, Göztepe ve Beyoğlu binalarının değerleri açıklandı. İşte o rakamlar...



Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Galatasaray, Karaköy, Şehremini, Beşiktaş, Taksim, Çağaloğlu, Göztepe ve Beyoğlu binalarının 2022 yıl sonuna ilişkin değerleme raporlarını yayınladı. 

Peki Ziraat GYO Galatasaray, Karaköy, Şehremini, Beşiktaş, Taksim, Çağaloğlu, Göztepe ve Beyoğlu binalarının değerleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

1. Ziraat GYO Galatasaray binası, İstanbul ili, Beyoğlu İlçesi, Tomtom Mahallesi, 318 ada, 22 parselde konumlanıyor ve banka şubesi olarak kullanılıyor. 

2. Ziraat GYO Karaköy binası, İstanbul ili, Beyoğlu İlçesi, Kemankeş Mahallesi, 101 ada, 8 parselde konumlanıyor. Bina restorasyon aşamasında ve kullanılmıyor. 

3. Ziraat GYO Şehremini binası, İstanbul İli, Fatih İlçesi, Topkapı Mahallesi, 1849 Ada 6 Parsel Üzerinde konumlanıyor ve banka binası olarak kullanılıyor. 

4. Ziraat GYO Beşiktaş binası, İstanbul ili, Beşiktaş İlçesi, Sinanpaşa Mahallesi, 307 ada, 15 parselde konumlanıyor ve banka şubesi ve özel dershane olarak kullanılıyor. 

5. Ziraat GYO Taksim binası, İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Şehitmuhtar Mahallesinde konumlanıyor. Binanın mevcut kullanımı dükkan ve otel olarak belirtildi. 

6. Ziraat GYO Cağaloğlu binası, İstanbul İli, Fatih İlçesi, Alemdar Mahallesi’nde bulunuyor. Bina bahçeli Ziraat Bankası olarak kullanılıyor. 

7. Ziraat GYO Göztepe binası İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Göztepe Mahallesi’nde yer alıyor. Bina lojman olarak kullanılıyor. 

8. Ziraat GYO Beyoğlu binası ise İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Şehit Muhtar Mahallesinde konumlanıyor. Bina T.C. Ziraat Bankası, Otel Kiracısı ve Mağaza Kiracısı tarafından kullanılıyor.

Peki Ziraat GYO Galatasaray, Karaköy, Şehremini, Beşiktaş, Taksim, Çağaloğlu, Göztepe ve Beyoğlu binalarının değerleri ne kadar? İşte ayrıntılar... 


Geri Dön