28 / 04 / 2024

galatasaray seyrantepe stadyumu

galatasaray seyrantepe stadyumu

Ali Sami Yen Stadyumu yerine Seyrantepe'dekurulacak yeni spor kompleksinin ihalesi, Toplu Konut İdaresi tarafından 27 Ağustos Pazartesi günü yapılacak.

Galatasaray'dan dev sponsorluk anlaşması! Galatasaray Stadyumu’nun adı Rams Global oldu!

Galatasaray Sportif ve Galatasaray Spor Kulübü ile Rams Global İnşaat arasında yeni bir stadyum isim hakkı ve sponsorluk sözleşmesi imzalanırken ilerleyen sezonlara ilişkin sözleşme yenilemesinde Enflasyon Araştırma Grubu'nun(ENAG) verileri de dikkate alınacak. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı olmasa Türk Telekom Stadı'nı yapamazdık!

Galatasaray eski başkanı Polat, "Ali Sami Yen Stadyumu kötü vaziyetteydi, çökme ihtimali vardı. Seyrantepe'nin yapılması için çok uğraştık. Yeni stadyum için Cumhurbaşkanı çok büyük destek oldu. O olmasa Türk Telekom Stadı'nı yapamazdık" dedi...

OYAK Seyrantepe ihalesini Aşçıoğlu–Yılsan Ortaklığı kazandı!

OYAK İnşaat’ın Seyrantepe’de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu yakınındaki arsa ihalesini 825 milyon TL bedelle Aşçıoğlu – Yılsan Holding kazandı...

Galatasaray Seyrantepe'de teknokent kuruyor!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Seyrantepe'de bir teknokent kuracaklarını söyledi.

Galatasaray Kemerburgaz Tesisleri için izinler alındı!

Galatasaray’ın Aralık Ayı Olağan Divan Toplantısı, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu Özhan Canaydın Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. 

Türk Telekom Stadyumu'nun yanına spor salonu yapılacak!

Galatasaray’ın Seyrantepe’deki stadı Türk Telekom Stadyumu'nun bulunduğu araziye 15 bin seyirci kapasiteli spor salonu inşa edilecek. Proje için imar planı hazırlandı.

Seyrantepe TT Arena fünikülerle Aslantepe'ye bağlanacak!

Başkan Dursun Özbek ve yöneticiler şimdi de metro sorununu çözdükleri TT Arena ile ilgili projelerini hayata geçirmek için düğmeye bastı. Galatasaray, konut projelerinin tam gaz sürdüğü Seyrantepe'yi de fünikülerle Aslantepe'ye bağlayacak.

Seyrantepe metro istasyonu yarın açılacak!

Galatasaray Kulübü, uzun süredir hizmet dışı olan Seyrantepe metrosunun Mersin İdman Yurdu maçıyla birlikte hizmete gireceğinin müjdesini verdi.

Seyrantepe Metrosu 13 Eylül'de açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile bir araya geldi. Başkan Topbaş, inşaatı devam eden Seyrantepe Metrosu’nun 13 Eylül’de taraftarların kullanımına açılacağını açıkladı.

2007 yılında Galatasaray, Seyrantepe'den yılda 35 milyon dolar gelir elde edecek!

2007 yılında Galatasaray Kulübü, Seyrantepe'de yapımına başlanacak Türk Telekom Arena'dan yılda 35 milyon dolar gelir elde edecekmiş. Kulüp, Riva'da turizme dönük bin konutluk proje üretecekmiş.

2006 yılında Seyrantepe stad projesinde ilk somut adım atılıyor!

2006 yılında Galatasaray'ın Seyrantepe'de yapmayı düşündüğü stad projesinde ilk somut adım atılacakmış. Hazırlanan beşli protokol ile uzlaşma sağlandıktan sonra Galatasaray, TOKİ ile yeni protokol konusunda görüşmelere başlayacakmış.

2006 yılında Galatasaray, TOKİ'nin hesaplarını alt üst etmiş!

2006 yılında Galatasaray, Seyrantepe arazisine stad inşa edecek TOKİ'den, Amsterdam Arena Stadı'nın aynısını istemiş. Talep edilen stadın 100 milyon euro'ya mal olacak olması, TOKİ'nin hesaplarını alt üst etmiş.

2006 yılında Galatasaray'a iki kara haber!

2006 yılında Galatasaray'ın Riva ve Seyrantepe'deki iki büyük projesi suya düşmüş. Büyükşehir Belediyesi, kulübün Riva'daki, 100 milyon dolar gelir beklediği, 1 milyon 175 bin metrekarelik arazisini piknik alanı olarak projelendirmiş.

galatasaray seyrantepe stadyumu Haberi

galatasaray seyrantepe stadyumu


 


İhale, saat 15.00'de TOKİ'de gerçekleştirilecek.


 


İhale kapsamında, Ali Sami Yen'in bulunduğu 34 bin 640,43 metrekare


alanda "Kentsel Sosyal Altyapı Alanları" için en uygun teklifi veren


firma, Seyrantepe'de spor kompleksini yapacak.