02 / 05 / 2024

Galatasaray sponsor

Galatasaray sponsor

Hayatpark Gayrimenkul A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı hakkındaki görüntüler sonrasında dün yapılacak olan sponsorluk anlaşması son anda iptal edildi...

Galatasaray yeni sponsoru Dumankaya ile sözleşme imzaladı!

Türk Telekom Arena'da düzenlenen törende, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya anlaşmaya imza attı.

Erden Timur, Galatasaray'ın kurduğu Basketbol A.Ş.'yi yönetecek!

Galatasaray tarafından "Basketbol AŞ" kuruldu ve yönetimi sponsor inşaat firması olan Nef’in Galatasaraylı Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur’a verildi.

Nef, Galatasaray'a sponsor oldu!

Mali yapısını düzeltmeye çalışan Galatasaray, forma sponsorluğu için önemli bir adım atmak üzere. Gayrimenkul şirketi Nef, sarı-kırmızılı takım ile el sıkışma aşamasında. Şirketin yıllık 3 milyon dolardan 4+1 yıllık anlaşma yapması bekleniyor.

Galatasaray sponsorluğu Dumankaya'nın satışlarını artırdı!

Galatasaray'a sponsor olan Dumankaya İnşaat, satışlarını 2014'e göre yüzde131 artırdı. 463 milyon lira ciro elde eden firmanın Gebze'deki projesi yetişseydi ciroları 680 milyon lirayı bulacaktı.

Dumankaya İnşaat, Galatasaray'a sponsor oldu!

Galatasaray Kulübü, forma sponsorluğu için Dumankaya ile anlaşma sağladığını duyurdu. arı Kırmızılılar, Spor Toto Süper Lig için Dumankaya İnşaat ile 3 yıllığına el sıkıştı. Detaylar Cuma günü açıklanacak.

Dumankaya İnşaat Galatasaray'a sponsor mu oluyor?

Galatasaray’a göğüs sponsoru olmak isteyen Dumankaya 1+1 teklif ile masaya oturdu. Geçen yıl Huawei’nin 4.1 milyon dolara ismini yazdırdığı alan için Dumankaya’nın 4 milyon doların altında teklif verdiği öğrenildi.

1989 yılında Galatasaray ve Fenerbahçe'ye trilyonluk tapu!

1989 yılında Büyükşehir Belediye Başkanı Nurettin Sözen, Fenerbahçe ile Galatasaray kulüplerinin Fenerbahçe Burnu'ndaki tesislerinin bulunduğu, 1 trilyon değerindeki arsanın tapularını iki kulübe armağan edeceğini açıklamış.

NEF 4. Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne sponsor oldu!

Türkiye’nin en önemli ekonomi buluşması Uludağ Ekonomi Zirvesi’nin dördüncüsü bu yıl 13-14 Mart 2015’te Uludağ Grand Yazıcı Otel’de gerçekleştirilecek. Zirveye NEF sponsor oldu..

Galatasaray Adası'nın asıl sahibi kim?

Galatasaray ’ın mülkü olarak iddia ettiği İstanbul Boğazı ’ndaki Kuruçeşme Adası’na, Hazine ’nin kamulaştırmasız el koyduğu ortaya çıktı.

Galatasaray Üniversitesi 2 yıldır restorasyon bekliyor!

Galatasaray Üniversitesi’nin 2013 yılında yanan tarihi binası, aradan geçen zamana rağmen hâlâ restore edilmeyi bekliyor. Beşiktaş Ortaköy’de bulunan binaya iki yıl içinde hiçbir tadilat işleminin yapılmaması dikkat çekiyor.

Galatasaray Üniversitesi’nde tadilat başlayamıyor!

Galatasaray Üniversitesi’nin 142 yıllık tarihi binası yanalı iki yıl oldu. Yangının ardından, İstanbul 3 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu vakfın sunduğu projeyi kabul etmedi.

Galatasaray Üniversitesi'nde tadilat hala başlamadı!

Galatasaray Üniversitesi’nin 142 yıllık tarihi binası yanalı iki yıl oldu. Yangının ardından, İstanbul 3 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu vakfın sunduğu projeyi kabul etmediği için tadilata hâlâ başlanamadı.

Galatasaray'a şok: TT Arena elden gidebilir!

Başkan Duygun Yarsuvat, Türk Telekom Arena'nın Galatasaray Kulübü için yapıldığını ancak üst hakkının henüz verilmediğini dile getirdi. Yarsuvat "Dolayısıyla bu stat her zaman elimizden alınabilir" dedi

Fer Yapı İstanbul Asya Basketbol Ligine sponsor oldu!

FerYapı, şimde de T.U.B.A. (Tansel Urcan Basketbol Akademi) iş birliği ile İstanbul Anadolu yakasında düzenlenen İstanbul Asya Basketbol Altyapı ligine sponsor oldu.

Galatasaray sponsor Haberi

Galatasaray sponsor

Hayatpark Gayrimenkul A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı hakkındaki görüntüler sonrasında lansman da iptal oldu.

Galatasaray ile Hayatpark Gayrimenkul A.Ş. arasında dün yapılacak olan sponsorluk anlaşması son anda iptal edildi.

Sabah’ta yer alan habere göre; Anlaşma öncesinde sosyal medyada ortaya çıkan ve firmanın sahibi Medet Anli’ye ait olduğu iddia edilen görüntüler sonrasında lansman iptal edildi. Hayatpark Gayrimenkul A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı’nın mağdur sıfatı ile şikâyetçi olduğu duyurulurken kulüpten ise şu açıklama yapıldı: “Lansman, söz konusu iddiaların açıklığa kavuşması adına  ileri bir tarihe ertelenmiştir.”

Galatasaray, Riva ve Florya arsalarından olabilir!