04 / 05 / 2024

galatasaray stadının alttan ısıtması yokmu

galatasaray stadının alttan ısıtması yokmu

TOKİ, "Kurumumuz, Türk Telekom Arena Stadı’nı eksiksiz bir şekilde Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’ne teslim etmiştir. Stadın kullanımından kaynaklanabilecek aksaklıklardan, İdaremizin sorumluluğu bulunmamaktadır." açıklamasını yaptı...

Galatasaray stadını tepeden gören ve 70 milyon TL'ye satılan ev sosyal medyayı salladı!

Seyrantepe'de yer alan RAMS Park olarak bilinen Galatasaray stadının yanı başındaki projede 70 milyon TL'ye satılan ev sosyal medyada gündem oldu. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı olmasa Türk Telekom Stadı'nı yapamazdık!

Galatasaray eski başkanı Polat, "Ali Sami Yen Stadyumu kötü vaziyetteydi, çökme ihtimali vardı. Seyrantepe'nin yapılması için çok uğraştık. Yeni stadyum için Cumhurbaşkanı çok büyük destek oldu. O olmasa Türk Telekom Stadı'nı yapamazdık" dedi...

Dolmabahçe’deki stadın sahibi Galatasaray olabilirmiş!

Habertürk Gazetesi köşe yazarlarından Murat Bardakçı, bugünkü yazısında 1923’te yapılan talep kabul edilseydi Dolmabahçe’deki stadın sahibinin şimdi Beşiktaş değil, Galatasaray olacağını yazdı..

Sivasspor Stadı'nın yüzde 99'u tamam!

Sivas'ta yaklaşık 3 yıl önce yapımına başlanan, çatıda biriken yağmur ve kar sularını depolayarak elektrik enerjisine dönüştürecek alttan ısıtmalı 27 bin 532 kişi kapasiteli "Türkiye'nin ilk ekolojik stadının yüzde 99'unun tamamlandığı bildirildi.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nın zemini değişecek!

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Akhisar Belediyespor karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu ve Manisa 19 Mayıs Stadı'nın zeminin kötü olduğunu anlatarak, "Çeyrek finalin bu zeminde oynanması üzüntü verici." dedi.

1943 yılında Ali Sami Yen Stadı'nın temeli atılmış!

1943 yılında Mecidiyeköy'de eski Likör Fabrikası'nın yanında inşa edilecek Ali Sami Yen Stadı'nın temeli atılmış. İstanbul Valisi Lütfi Kırdar'ın riyaseti ile temel atma töreni gerçekleştirilmiş.

Trabzon Akyazı Stadı'nın inşaatından son görüntüler!

Trabzonspor'un yeni evi Akyazı Stadı'nın inşaat çalışmaları devam ediyor. 41 bin 461 kişilik stadyumun çatı sisteminin Türkiye'nin kendini temizleyen ve hava kirliliğini gideren ilk stadyumu olacağı belirtiliyor.

Dilovası Tavşancıl Stadı’nın inşaatında son durum!

Dilovası Belediyesi, 2 bin 500 seyirci kapasitesi bulunan Tavşancıl Stadı’nın tribünlerini, zeminini ve soyunma odalarını tadilattan geçirerek yapımına hızla devam ediyor.

TOKİ Malatya Arena Stadı'nı yeniden ihale edecek!

Çalışmaların tamamen durduğu Malatya Arena Stadı’nda sessiz bekleyiş sürüyor. Stadın Kontrol Mühendisi Hurşit Kuşçu, mevcut yüklenici firmanın süresinin dolduğunu ve yeni bir ihale sürecinin başlayacağını söyledi.

Tire Arena Stadı'nın inşaatı 700 gün sürecek!

Tire ilçesinde 13 bin 500 seyirci kapasiteli Tire Arena Stadı'nın temel atma töreni düzenlendi. Stad inşaatının 700 gün süreceği belirtildi.

Tire Stadı'nın temeli atıldı!

İzmir'in Tire İlçesi'nde, Büyükşehir Belediyesi'nin yapım maliyetinin yüzde 80'ini karşılayacağı 13 bin 500 kişilik Tire Arena stadının temeli, ilçenin kurtuluş günü olan 4 Eylül'de atıldı.

Tire Arena Stadı'nın temeli atıldı!

İzmir'in Tire İlçesi'nde, Büyükşehir Belediyesi'nin yapım maliyetinin yüzde 80'ini karşılayacağı 13 bin 500 kişilik Tire Arena stadının temeli atıldı.

Tire Arena stadının temeli 4 Eylül'de atıldı!

İZMİR’in Tire İlçesi’nde, Büyükşehir Belediyesi’nin yapım maliyetinin yüzde 80’ini karşılayacağı 13 bin 500 kişilik Tire Arena stadının temeli, ilçenin kurtuluş günü olan 4 Eylül’de atıldı.

galatasaray stadının alttan ısıtması yokmu Haberi

galatasaray stadının alttan ısıtması yokmu


Galatasaray-Juventus karşılaşmasında Türk Telekom Arena Stadı’nın zemininin kar altında kalması üzerine stadyumu inşa eden TOKİ’den açıklama geldi.


Türk Telekom Arena Stadı’nda dün oynanan Galatasaray-Juventus karşılaşması sırasında başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle, sahanın kar altında kalması ve müsabakanın ertelenmesi üzerine bazı basın yayın organlarında, “TOKİ alttan ısıtma yok açıklaması yaptı” şeklindeki haberler üzerine TOKİ Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından yazılı bir açıklamada bulunuldu.


Açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Haberde ifade edildiği üzere statta “alttan ısıtma olmadığı” şeklinde bir açıklama yapılmamıştır. İdaremiz tarafından 28 Eylül 2009 tarihinde sözleşmesi imzalanan, 52 bin seyirci kapasiteli çok amaçlı stadyum ve 4 bin 500 araçlık otoparktan oluşan spor kompleksi ikmal inşaatı işi, Varyap Varlıbaşlar Yapı San ve Turz. Yat. Tic. A.Ş. & Uzunlar İnş. San...