04 / 05 / 2024

Galatasaray Üniversitesi beyoğlu

Galatasaray Üniversitesi beyoğlu

Galatasaray Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı; Ortaköy, Beyoğlu ve de Şişli yerleşkelerinde onarım işlerini 10 Ekim 2014 tarihinde açık ihale ile ihaleye çıkaracak.

Beyoğlu Yapı Kredi Kültür Sanat Merkezi yarın açılıyor!

Beyoğlu’nda son dönem yaşanan değişim yüzünden pek çok mekan kapılarını kapatırken Galatasaray’daki Yapı Kredi Kültür Sanat, yaklaşık iki yıllık tadilatın ardından, daha verimli bir mekan ve yeni sergileriyle kapılarını açıyor.

Elysium Soul Beyoğlu'nda KDV'nin yüzde 17'sini Ofton karşılıyor!

Elysium Soul Beyoğlu projesi Ofton İnşaat tarafından Bilgi Üniversitesi'nin otopark alanında hayata geçiriliyor. Projede KDV'nin yüzde 17'sini Ofton İnşaat karşılıyor.

Ofton İnşaat Elysium Soul Beyoğlu'nda 36 ay 0 faizle!

Bilgi Üniversitesi'nin otopark alanında yükselen Elysium Soul Beyoğlu projesi 6 bin 610 metrekare alana sahip. 36 ay 0 faizle ödemelerin yapıldığı projede satış süreci devam ediyor.

Elysium Soul Beyoğlu'nda çatı dubleks daireler 1 milyon 638 bin TL!

Elysium Soul Beyoğlu projesi konum olarak Bilgi Üniversitesi'nin otopark alanında yükseliyor. Ofton İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 36 ay 0 faizle ödemeler yapılıyor.

Galatasaray'dan Beyoğlu'na otel, Riva'ya dev proje geliyor!

Dursun Özbek: "Beyoğlu Hasnun Galip Sokak'ta yer alan kulüp binasının yerine de bir otel yapmak istiyoruz. Riva arazisine ise rezidans, konut ve kiralık işyerilerinin yer alacağı çok büyük bir proje planlıyoruz." dedi.

Beyoğlu imar planı iptal edildi mi?

Beyoğlu Belediyesi iptal edilen planı uygulamaya geçti. Topçu Kışlası, Taksim Camii, Galatasaray otoparkı ve ihya projeleri yeniden gündeme geldi.

Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm adına nasıl gelişmeler yaşanıyor?

İstiklal Caddesi, Galatasaray'ı, Çiçek Pasajı, tarihi belediye binasıyla İstanbul'un aynası konumunda olan Beyoğlu, son dönemde kentsel dönüşümle de ön plana çıkıyor.

Beyoğlu projeleri Harvard'da anlatılacak!

Fuara katılan Harvard Üniversitesi Tasarım Okulu Başkanı Profesör Eugene Kohn, çok yaratıcı ve duyarlı bulduğu BIG’in Beyoğlu projelerini Harvard’da anlatmak üzere Ahmet Misbah Demircan’ı ABD’ye davet etti.

Beyoğlu üniversite üssü haline geliyor!

İstanbul Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Haliç Üniversitesi, Sütlüce sınırları içerisinde çok büyük bir mekanı daha edinerek, yaklaşık 35 bin metrekarelik alanda 10 binin üzerinde öğrencisiyle Haliç sahilinde hak ettiği yeri alıyor" dedi.

Beyoğlu’nun Çeşmeleri, 13 Ocak'ta sergiye çıkacak!

Beyoğlu Belediyesi Beyoğlu Belleği ve Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü iş birliği içinde gerçekleştirilen “Beyoğlu’nun Çeşmeleri” Sergisi, Beyoğlu çeşmelerini dönemsel, bölgesel, mimari açıdan farklı özelliklerini yansıtacak şekilde ele alıyor.

Galatasaray Üniversitesi Ortaköy, Beyoğlu ve de Şişli yerleşkeleri onarım ihalesi 10 Ekim'de!

Galatasaray Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı; Ortaköy, Beyoğlu ve de Şişli yerleşkelerinde onarım işlerini 10 Ekim 2014 tarihinde açık ihale ile ihaleye çıkaracak.

Beyoğlu Nazım İmar Planı 10. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi!

İstanbul 10’uncu İdare Mahkemesi, Taksim Cami projesi ve Galatasaray Katlı Otoparkı dahil, bir çok projenin dayanağı olan “Beyoğlu Kentsel Sit Alanı Koruma Amaçlı Uygulama Planı” ile 1/5000 ölçekli “Beyoğlu Nazım İmar Planı”nı iptal etti...

Beyoğlu Erenler Tekkesi kat karşılığı konut inşaatı işi!

İstanbul Beyoğlu Sütlüce'de bulunan Beyoğlu Erenler Tekkesi kat karşılığı konut inşaatı işi ihale ediliyor...

Galatasaray Üniversitesi beyoğlu Haberi

Galatasaray Üniversitesi beyoğlu


Galatasaray Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı; Ortaköy, Beyoğlu ve Şişli yerleşkelerinde onarım işlerini ihaleye çıkarıyor. Söz konusu onarım işleri 50 günde tamamlanacak. 


İhaleleri 10 Ekim 2014 tarihinde saat 10.00'da Galatasaray Üniversitesi'nde açık ihale usulü ile yapılacak. 


İHALE İLANI:


2014/77936 İKN GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ TEKNİK DAİRE BŞK.LIĞI - Evrak No: 2591


BİNA ONARIMI YAPTIRILACAKTIR


YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI


GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ


GSU Ortaköy, Beyoğlu ve Şişli Yerleşkelerinin Çeşitli Onarım İşleri yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale Kayıt Numarası : 2014/77936


1- İdarenin


a) Adresi : ÇIRAGAN CAD. 36 34357 ORTAKÖY BEŞİKTAŞ/İSTANBUL


b) Telefon ve faks numarası : 2122275140 - 2122275140


c) Elektronik Posta Adresi : [email protected]


ç) İhale...