05 / 05 / 2024

Galatasaray Üniversitesinin ortaköydeki binası

Galatasaray Üniversitesinin ortaköydeki binası

Galatasaray Üniversitesi’nin 3 yıl önce çıkan yangında çatısı tahrip olan Ortaköy’deki 146 yıllık tarihi binasında restorasyon çalışmalarının 2 ay içerisinde başlaması planlanıyor.

Galatasaray Üniversitesi binası restore edilecek!

Galatasaray Üniversitesi’nin Ortaköy'deki yerleşkesinde 147 yıllık saray binasında 5 yıl önceki yangının izlerinin silinmesi adına restorayon başlatılacak. 

Nef, minik aslanların futbol coşkusuna ortak oldu!

#HerNefesteBirlikteyiz diyerek yola çıkan ve Galatasaray Futbol Takımı’nın ana sponsorluğunu üstlenen Nef, Galatasaray-Antalyaspor maçı öncesinde ve sonrasında minik aslanların tüm gün süren coşkusuna ortak oldu.

Galatasaray Üniversitesi’nin Ortaköy’deki binası restore edilecek!

Galatasaray Üniversitesi’nin 3 yıl önce çıkan yangında çatısı tahrip olan Ortaköy’deki 146 yıllık tarihi binasında restorasyon çalışmalarının 2 ay içerisinde başlaması planlanıyor.

Galatasaray Üniversitesi'ne geçici çatı yapılacak!

Galatasaray Üniversitesi’nin Ortaköy’deki 145 yıllık tarihi binasının 3 yıl önce yanan çatısı, sonunda onarılıyor. Çatı örtüsü yapılması işi ihalesini Güryapı Restorasyon aldı...

Türk Telekom Arena Galatasaray'ın olacak!

Özhan Canaydın ve Faruk Süren yönetimlerinde görev alan Prof.Dr. Ahmet Özdoğan, ‘Ortak akıl lider kadro’ ifadesi ile Galatasaray’da başkanlığa aday oldu. İşte Özdoğan’ın görüşleri ve vaadleri:

Galatasaray Üniversitesi 2 yıldır restorasyon bekliyor!

Galatasaray Üniversitesi’nin 2013 yılında yanan tarihi binası, aradan geçen zamana rağmen hâlâ restore edilmeyi bekliyor. Beşiktaş Ortaköy’de bulunan binaya iki yıl içinde hiçbir tadilat işleminin yapılmaması dikkat çekiyor.

Galatasaray Üniversitesi Ortaköy, Beyoğlu ve de Şişli yerleşkeleri onarım ihalesi 10 Ekim'de!

Galatasaray Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı; Ortaköy, Beyoğlu ve de Şişli yerleşkelerinde onarım işlerini 10 Ekim 2014 tarihinde açık ihale ile ihaleye çıkaracak.

Galatasaray Üniversitesinin restorasyon çalışmalarının 1 yılda bitecek!

Galatasaray Üniversitesi' nin Ortaköy’ deki tarihi binasında enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor. Restorasyon için gereken 20 milyon liranın 15 milyonu toplandı, çalışmaların 1 yılda bitmesi planlanıyor...

Galatasaray stadını TOKİ'den teslim aldı!

Galatasaray Kulübü, Seyrantepe'de yapılan yeni stadını Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan (TOKİ) teslim aldı

yooistanbul Ortaköy'de 825 bin dolara!

Yoo İstanbul, Ortaköy'de hayata geçiriliyor. 250 milyon dolarlık yatırımla yükselen projede 109 özel ve farklı yaşam alternatifleri bulunuyor. Proje kapsamında yer alan konutların fiyatları 825 bin dolardan başlıyor...

Yunanistan'dan Türkiye'ye ortak AVM kurma teklifi!

Yunanlardan Atinada ortak alışveriş merkezi kurmak için Türk firmalara teklifler geldiğini belirten Selim Egeli, Türk firmaları da buna sıcak bakıyor. Ciddi bir süreçte yürüyor. Her iki tarafın danışmanlık grubu projenin altyapısını hazırlıyor dedi

Türkiye ve Yunanistan, "ortak turizm adası" kurma peşinde!

Bir parça kayalık için savaşın eşiğinden dönen Türkiye ve Yunanistan, şimdi "ortak turizm adası" kurma peşinde. Yunan firmalar Türk ortak ararken Rodos'a düzenli uçak seferleri de gündemde

Galatasaray yönetimi Riva arazisi için yetki isteyecek!

Galatasaray Kulübünün Olağanüstü Mali Genel Kurulunda Ünal Aysal yönetimi, genel kurul üyelerinden, kulüp borçlarının yeniden yapılandırılması çalışmaları için bir takım yetkiler isteyecek.

Galatasaray Üniversitesinin ortaköydeki binası Haberi

Galatasaray Üniversitesinin ortaköydeki binası

Galatasaray Üniversitesi’nin 3 yıl önce çıkan yangında çatısı hasar gören Tevfik Efendi Sahil Sarayı olarak da bilinen binasında restorasyon çalışmalarının 2 ay içerisinde başlatılması planlanıyor. Restorasyon sadece çatıyı değil bütün binayı kapsayacak. Ortaköy’deki 146 yıllık tarihi binanın 22 Ocak 2013 tarihinde çıkan yangında çatısı yanmış, kagir ve ahşaptan oluşan yapı büyük hasar görmüştü. Hasar gören binadaki restorasyon çalışmaları ise yaşanan fikir anlaşmazlıkları sebebiyle uzun süre hayata geçirilememişti. Restorasyon çalışmalarının başlaması için restorasyon projesinde revizyon yapıldı ve proje İstanbul 3 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu Müdürlüğü’nün 14 Ocak 2016 tarihli toplantısında aldığı karar ile onaylandı. Galatasaray Üniversitesi Ortaköy Yerleşkesi Tevfik Efendi Sahil Sarayı’nda restorasyon çalışmalarının 2 ay içerisinde başlaması bekleniyor.


‘TÜM BİNAYI KAPSAYACAK’


Tarihi yapının restorasyonu ile ilgili Habertürk’ün sorularını yanıtlayan Galatasaray...