18 / 05 / 2024

Galatasarayı kurtaracak 4 proje

Galatasarayı kurtaracak 4 proje

Galatasaray Kulübü mali genel kurulu, Haliç Kongre Merkezi'nde Metin Ünlü'nün genel kurul divan başkanlığında yapıldı. Galatasaray Kulübünün yıllık olağan mali genel kurulu yapıldı.

Galatasaray kasasını dolduracak! Dudak uçuklatan meblağ

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında MKE Ankaragücü'nü 4-1 yenen Galatasaray, 2022-2023 sezonunun bitimine iki hafta kala şampiyon oldu. Ligde 3 sezon aradan sonra ipi göğüsleyen sarı-kırmızılı takım, toplamda 23. şampiyonluğunu kazandı. Böylece Galatasaray kasasını doldurdu.

Spor hisselerine yatırım yapanlar Eylül ayını kayıpla geçirdi! En çok kazandıran takım 4 büyüklerden hangisi oldu?

Eylül ayında borsada Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ. yüzde 34,9, Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği yüzde 20,4, Fenerbahçe Futbol AŞ yüzde 11 ve Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımları yüzde 5,1, yatırımcısına kaybettirdi.

Galatasaray, Düşler Vadisi projesinden 2.4 milyar TL gelir sağlayacak!

Riva’da yer alan eski arsasında hayata geçirilen Düşler Vadisi villa projesinde Galatasaray’ın kazancı 3 katına çıktı. Yükselen ev fiyatlarıyla beraber projenin başlangıcında 750 milyon TL alması planlanan kulübün kasasına 2 milyar 400 milyon TL'yi geçecek...

Taylan Antalyalı 4 milyona ev aldı!

Bu sezon sergilediği başarılı performans ile beğeni toplayan Galatasaray'ın yıldızı Taylan Antalyalı, ailesine İstanbul'dan 4 milyon TL'ye ev aldı.

Galatasaray Florya ve Riva arsalarının akıbeti belli oldu!

Galatasaray Florya ve Riva arsalarının akıbeti belli oldu. 4 Aralık'ta imzalanan protokole göre, Florya Galatasaray'da kaldı, Düşler Vadisi Riva projesi ise devam edecek...

Özak GYO, GS Florya arsasına 747,4 milyon TL teklif verdi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Emlak Konut tarafından bugün satışa çıkarılan Galatasaray Florya arsasına 747,4 milyon TL teklif verdi...

Riva Galatasaray'ı kurtarır mı?

Türkiye’nin 4 büyük kulübünde borç zirve yaptı. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'un borcu 3.8 milyar lirayı buldu.

Florya ve Riva'nın satışı Galatasaray'ı kurtaracak mı?

Sarı-kırmızılı kulübün Divan sonrası oluşan ortak görüş şu: “Florya ve Riva’nın satışı da kulübü kurtarmayacak” GS Store’lardan santranca kadar tüm hesaplar ekside.

Florya arazisinin 4'te 1'i Galatasaray'ın!

Galatasaray Nef ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Galatasaray Kulübü Yönetim Başkanı Dursun Özbek, ''Florya’daki arazinin 23 dönümü bizim. 20 dönümü Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait. O bölümü uzun vadeli kiralamayla kullanıyoruz''dedi.

Nef, Galatasaray'a sponsor oldu!

Mali yapısını düzeltmeye çalışan Galatasaray, forma sponsorluğu için önemli bir adım atmak üzere. Gayrimenkul şirketi Nef, sarı-kırmızılı takım ile el sıkışma aşamasında. Şirketin yıllık 3 milyon dolardan 4+1 yıllık anlaşma yapması bekleniyor.

İşte, Galatasaray'ı kurtaracak 4 proje!

Galatasaray Kulübü mali genel kurulu, Haliç Kongre Merkezi'nde Metin Ünlü'nün genel kurul divan başkanlığında yapıldı. Galatasaray Kulübünün yıllık olağan mali genel kurulu yapıldı.

İşte Dursun Özbek'in Galatasaray'ı kurtaracak projesi!

Dursun Özbek'in Galatasaray'ı ekonomik sıkıntıdan kurtaran başkan olarak tarihe geçmek istediği belirtilirken, Özbek'in planlarının da hazır olduğu belirtildi. Özbek'in ilk planı Florya'da altyapı tesislerini Riva'ya taşımak.

Dumankaya ve Galatasaray sponsorluk anlaşması imzaladılar!

Galatasaray'ın 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için Dumankaya İnşaat ile sponsorluk anlaşması imzalandı. İşbirliği, 2015-2016 sezonundan itibaren 3 yıl boyunca, yani 2017-2018 sezon sonuna kadar devam edecek.

Galatasarayı kurtaracak 4 proje Haberi

Galatasarayı kurtaracak 4 proje

Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen kongrede, genel kurul pan başkanlığına Metin Ünlü seçildi.


Kulüp başkanı Dursun Özbek, kongrenin açılışını yapıp, genel kurul pan başkanlığı görevi için aday olanların isimlerini isterken, tek aday olarak çıkan Metin Ünlü bu görevi üstlendi.


Kongre pan heyetinin belirlenmesinin ardından saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla genel kurul toplantısına başlandı. Katılımcı üye sayısının açılışta 397 olduğu belirtildi.


Genel kurulda, sarı-kırmızılı kulübün 2015 yılı faaliyet ile denetim kurulu raporları okunup, kulüp yönetimin mali ve idari yönden ibrası oylanacak.


Kongre gündeminde, disiplin cezası alan üyelerin başvurularının görüşülüp karara bağlanması ve 2016 yılı bütçesinin görüşülüp karar altına alınması da bulunuyor.


ESKİ BAŞKANLAR YERİNİ ALDI

Genel kurulda kulüp başkanı Dursun Özbek ve yönetimi tam kadro hazır bulunurken, eski başkanlardan da birçok isim yerini aldı.


Sarı-kırmızılı kulüpte daha...