06 / 05 / 2024

Galatsaraya yeni salon mu inşa edilecek

Galatsaraya yeni salon mu inşa edilecek

Eurocup şampiyonu Galatasaray Odeabank'ı konuk eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’nın yanında inşa edilecek spor salonunun kapasitesinin en az 15 bin olması gerektiğini söyledi.

Sinpaş Finans Şehir Boulevard 24 ay vadeyle satışta! Yeni proje!

Sinpaş GYO'nun yeni projesi Finans Şehir Boulevard 24 ay vadeyle satışa çıktı. Sinpaş Finans Şehir Boulevard projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olmak üzere toplam 134 konut yer alıyor.

Bizim Evler 11 satışta! 582 konutluk yeni projede lansmana özel yüzde 20 indirim!

Bizim Evler 11'de yer alan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 6 milyon TL'den başlıyor. 582 konutluk yeni projede lansmana özel yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor...

A101’de yüzlerde indirim bir güne sığıyor! Stor perde 240 TL’ye, salon halısı 450 TL’ye, pike 120 TL’ye düştü!

A10’de yüzlerde indirim bir güne sığıyor. A101’in yeni indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, 13 Nisan’dan itibaren stor perde 240 TL, salon halısı 450 TL, pike 120 TL olarak satışa sunulacak. İşte A101 fiyat listesi 13 Nisan 2023...

Luxera Nevbahar satışa çıktı! Yeni proje!

Luxera Gayrimenkul'ün merakla beklenen yeni projesi Luxera Nevbahar projesinde satışlar başladı. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. İşte Luxera Nevbahar projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Yeni Zelanda'da dev kasaba 7,5 milyon dolara satılıyor!

Yeni Zelanda'da 2006 yılında yapımı tamamlanan Vahşi Batı kasabası 7,5 milyon dolara satılıyor. Kasabada bir tahta şerif ofisi, sinema salonu olarak ikiye katlanan bir adliye binası ve hatta lisanslı bir salon bulunuyor.

TOKİ Ankara Çubuk 100 bin yeni konut detayları 2020!

TOKİ Ankara Çubuk 100 bin yeni konut detayları 2020 haberimizde yer alıyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutların yer aldığı projeler bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ 100 bin yeni konut Ankara Güdül başvuru tarihleri!

TOKİ 100 bin yeni konut Ankara Güdül başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Güdül TOKİ projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir kura sonuçları 21 Mayıs!

TOKİ Diyarbakır Yenişehir kura sonuçları 21 Mayıs haberimizde yer alıyor. Projede 800 adet 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut bulunuyor.

Diyarbakır Yenişehir kura sonuçları 21.05.2019!

Diyarbakır Yenişehir kura sonuçları 21.05.2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Nef Reserve Kandilli yeni kampanya detayları!

Nef Reserve Kandilli yeni kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

KİPTAŞ Loca Mahal yeni yıl fırsatı!

KİPTAŞ Loca Mahal yeni yıl fırsatı ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor.

Türkiye'de 33 yeni stat, 405 yeni salon inşa edildi!

Divan Kurulu Toplantısı'nda söz alan Galatasaray Kulübü Başkanı Cengiz, "Ülkemizde 33 yeni stat, 405 yeni salon inşa edildi. Önümüzdeki yıllarda ülke olarak sporda Avrupa'nın zirvesine çıkacağız. " dedi. 

TOKİ Reyhanlı Yenişehir Orta Gelir başvuru tarihleri!

TOKİ Reyhanlı Yenişehir'de 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Galatsaraya yeni salon mu inşa edilecek Haberi

Galatsaraya yeni salon mu inşa edilecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eurocup Şampiyonu Galatasaray Erkek Basketbol Takımı’nı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde basına kapalı olarak gerçekleşen ve yaklaşık 1 saat süren kabule, Sapanca’daki Sporda Şiddetin Önlenmesi ve Tahkim Çalıştayı’nda yaptığı konuşmanın ardından Ankara’ya dönen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da katıldı.


Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Can Topsakal, Baş Antrenör Ergin Ataman, Basketbol Şube Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya, İdari Menajer Cem Civan’ın yanı sıra teknik ekip ve oyuncuların hazır bulunduğu kabul sırasında, Galatasaray’ın Eurocup’da elde ettiği başarıdan dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu kupanın ülkemiz adına bir ilk olduğuna da vurgu yaptı.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek’ten, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’nın yanında...