15 / 05 / 2024

Galeri Caddesi Gül İnşaat projesi

Galeri Caddesi Gül İnşaat projesi

Küçükköy Gül İnşaat projesi iletişim için 0212 573 03 19 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ön satışların başladığı proje 55 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilecek.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi, Bilgin Sokak, Hamam Caddesi ve Güzel Sokak Arasında kalan 4.84ha’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Manisa Sarıgöl'ün yolları genişletiliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile Sarıgöl’ü modern bir kent haline getirmek için çalışmalar devam ediyor. İlçede Alaşehir Caddesi’nde altyapı çalışmaları tamamlandı ve bordür ve kaldırım çalışmaları başladı.

Manisa Sarıgöl'de dolgu çalışması başladı!

İl genelinde asfalt çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile Sarıgöl’ün Halis Selçuk Caddesi’nde asfalt öncesi dolgu çalışmasına başladı.

Manisa Sarıgöl'de dolgu çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile ilçe merkezinde toplamda 3,5 kilometrelik yolda asfalt altı dolgu çalışması başladı. Tırazlar Caddesi’nden başlayan çalışmalar diğer ana caddelere kadar devam edecek.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl ilçesinde Alaşehir Caddesi düzenlemesi, Gençlik Merkezi inşaatı ve Çanakçı Mahallesi asfaltlaması çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Güçlügrup Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güçlügrup Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi, Kadri Palalar ve Mehmet Ali Küçükbirinci ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 5 Ocak'ta Sarıyer, Zekeriyaköy Mahallesi, 4.Caddesi'nde kuruldu.

Gül İnşaat Gaziosmanpaşa projesi için ön talep topluyor!

Gül İnşaat, Gaziosmanpaşa'da 55 bin metrekarelik alanda inşa edeceği proje için ön talep topluyor. Kentsel dönüşüm kapsamında geliştirilen proje, Gaziosmanpaşa Galeri Caddesi üzerinde bulunuyor.

Gülöz İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gülöz İnşaat Limited Şirketi, Hüseyin Güler ve Kerim Özkan ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 3 Ağustos 'ta Küçükçekmece, Kemalpaşa Mahallesi, Halkalı Caddesi 'nde kuruldu.

Esenyurt Gül Park Yaşam ulaşım!

Esenyurt Gül Park Yaşam ulaşım bilgilerine göre proje; Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi, Orhan Gazi Caddesi'nde hayata geçiriliyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen projede satışlar devam ediyor.

Gül Park Yaşam Beylikdüzü adres bilgileri!

Konutların 159 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulduğu Gül Park Yaşam Beylikdüzü adres bilgileri şu şekilde: Güzelyurt Mahallesi, Orhan Gazi Caddesi No: 5 Esenyurt - İstanbul - Türkiye...

Ankara Kaşmir Göl Evleri adres!

Ankara Kaşmir Göl Evleri adres bilgileri kapsamında proje; Göksu Mahallesi, 2. İnönü Caddesi, 63932 Ada 2 Parsel Eryaman'da inşa ediliyor. Projede teslimler önümüzdeki ay yapılacak.

Gül Park Yaşam Beylikdüzü ulaşım!

Stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinden oluşan Gül Park Yaşam Beylikdüzü ulaşım bilgileri kapsamında projenin adresi şöyle: Güzelyurt Mahallesi, Orhan Gazi Caddesi No: 5 Esenyurt / İstanbul / Türkiye...

Gül Yapı Gül Park Yaşam adres bilgileri!

Gül Yapı projesi olarak İstanbul Avrupa yakası Esenyurt'ta hayata geçirilen Gül Yapı Gül Park Yaşam adres bilgileri şu şekilde: Güzelyurt Mahallesi, Orhan Gazi Caddesi No: 5 Esenyurt / İstanbul / Türkiye...

Galeri Caddesi Gül İnşaat projesi Haberi

Galeri Caddesi Gül İnşaat projesi

İstanbul Gaziosmanpaşa Küçükköy mevkiinde hayata geçirilen Gül İnşaat Gaziosmanpaşa projesi 1.000'in üzerinde konuttan oluşuyor. 


Küçükköy Gül İnşaat projesi iletişim numarası 0212 573 03 19 olarak belirlendi. Ticari ünitelerin de yer alacağı projede 55 bin metrekarelik arsa alanına sahip. 


Ön talep toplamaya devam eden Gül İnşaat Gaziosmnapaşa Konutları'nın yakın zamanda satışa çıkması öngörülüyor. Projede ticari birimlerin Galeri Caddesi'nde cephesi bulunuyor. 




Küçükköy Gül İnşaat projesi iletişim

Tel :  0212 573 03 19

Web: www.gulinsaat.com.tr

Özge...