01 / 05 / 2024

galip ensarioğlu biyografi

galip ensarioğlu biyografi

Daha önce Nihat Hatipoğlu, Abdurahman Kurt ve Refik Korkusuz gibi isimlerin öne çıktığı Diyarbakır Belediye Başkan adaylığı için Başbakan Erdoğan'ın görüştüğü Galip Ensarioğlu aday oldu....

Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Ali Galip Yorgancıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Galip Yorgancıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı? İşte Ali Galip Yorgancıoğlu`nun hayatına dair merak edilenler.

Galip Ensarioğlu, yatırımcıları Diyarbakır ve Şanlıurfa'ya davet etti!

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ensarioğlu: "Arazi ise bedava arazi, bina ise bedava bina, makine ise faizsiz kredi, işletme kredisi ise faizin yarısını devlet karşılayacak. Devlet ürettiğiniz malın gideceği yere kadar nakliyesi için kredi verecek. Sizlere bir tek çalıştırmak kalacak" dedi.

Studio Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studio Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Serdest Ensarioğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 5 Eylül'de Şişli'de kuruldu.

Bingöl Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman bitecek?

2010 yılında başlanan ve yapım ihalesini AKP Milletvekili Galip Ensarioğlu'nun üstlendiği Bingöl Devlet Hastanesi inşaatı halen bitirilmedi. AKP'nin seçim malzemesi haline gelen ve 2013 yılında bitirilmesi gereken inşaat, süresi 3 kez uzatılmasına rağmen biteceğe benzemiyor.

Galatasaray'dan Beyoğlu'na otel, Riva'ya dev proje geliyor!

Dursun Özbek: "Beyoğlu Hasnun Galip Sokak'ta yer alan kulüp binasının yerine de bir otel yapmak istiyoruz. Riva arazisine ise rezidans, konut ve kiralık işyerilerinin yer alacağı çok büyük bir proje planlıyoruz." dedi.

Galatasaray, Hasnun Galip Binası'nın yerine otel yapacak!

Sarı-Kırmızılı yetkililer, Galatasaray'a 2004 yılına kadar kulüp merkezi olarak hizmet veren Beyoğlu'ndaki "Hasnun Galip Binası"nın yerine otel yapmayı düşündüklerini UEFA'ya "Ek kalkınma projeleri" sunumunda anlattı.

Esenyurt Hacı Perişah Olcay Camii'nin temeli atıldı!

Esenyurt Hacı Perişah Olcay Camii temel atma programına AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Müftüsü Dr. Mehmet Müftüoğlu katılım sağladı.

Ensarioğlu Kuyumculuk Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ensarioğlu Kuyumculuk Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye bedeli ile 9 Mart 2015'te, Sultanbeyli'de Memet Ensarioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Kasım Fikret Dayıoğlu kimdir?

Arnavutköy Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu kimdir? Arnavutköy Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kasım Fikret Dayıoğlu ne zamandan beri görev alıyor? İşte Kasım Fikret Dayıoğlu'nun biyografi...

Beyoğlu'ndaki dört kitabevi kapanıyor!

İstiklal Caddesi’ne çıkan Büyükparmakkapı ve Hasnun Galip sokaklarının köşesindeki binada yer alan dört kitapçı kapanıyor. Beyoğlu’nun en eski kitapçılarından olan Pandora Kitabevi’yse kendilerine bir yer gösterilmesini istiyor.

Galip Ensarioğlu kimdir?

Daha önce Nihat Hatipoğlu, Abdurahman Kurt ve Refik Korkusuz gibi isimlerin öne çıktığı Diyarbakır Belediye Başkan adaylığı için Başbakan Erdoğan'ın görüştüğü Galip Ensarioğlu aday oldu....

Ensarioğlu İnşaat, Bingöl'e 200 yataklı hastane yapacak

TOKİ tarafından daha önce duyurusu yapılarak ihaleye çıkarılan Bingöl 200 yataklı hastane inşaatı ihalesi sonuçlandı. İhaleyi toplam 32 milyon 905 bin lira bedelle "Ensarioğlu İnşaat Taahhüt Ticaret A.Ş." kazandı

DTSO'dan Diyarbakır'a sivil hava alanı talebi geldi!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (DTSO) Galip Ensarioğlu, Diyarbakır'a sivil hava alanı yapılmasını istediklerini söyledi

galip ensarioğlu biyografi Haberi

galip ensarioğlu biyografi


Galip Ensarioğlu kimdir?


Mehmet Galip Ensarioğlu, 1 Ekim 1966'da Diyarbakır'da doğdu. Babasının adı Sait, annesinin adı Zeliha'dır.


İş Adamı; Dicle Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu İktisadi ve İdari Programlar İşletme Bölümünü bitirdi.

Gıda toptancılığı, özel ve resmi benzin istasyonu işletmeciliği, özel hastane işletmeciliği ve inşaat müteahhitliği yaptı. Güneydoğu Sanayici ve İş Adamları Derneği (GÜNSİAD), Diyarbakır Sanayici ve İşadamları Derneği (DİSİAD), Doğu ve Güneydoğu İş Adamları Federasyonu (DOĞUGÜNSİFED), Diyarbakır Kültür ve Sanat Vakfı (DKVS) ile Diyarbakır Sosyal ve Siyasal Araştırma Akademisinin (DİSSA) kuruculuğunu yaptı ve Yönetim Kurulları Üyeliklerinde bulundu. 2 yıl süreyle Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığını ve TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Başkanlığını yürüttü.


Çok iyi düzeyde Kürtçe ve Zazaca, az düzeyde İngilizce bilen Ensarioğlu, evli ve 4 çocuk...