14 / 05 / 2024

galip öztürk açıklama

galip öztürk açıklama

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Galip Öztürk hakkında çıkan yargı haberleri hakkında açıklama yaptı...

Kentsel dönüşümde şaşırtan açıklama: Ataşehir'de kentsel dönüşüme karşıyız!

Memleket Partisi'nin Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk, Ataşehir’in kentsel dönüşümüyle ilgili açıklamalarda bulunarak “Ataşehir'de kentsel dönüşüme karşıyız. Kentsel dönüşüm değil yerinde dönüşüm olması gerekiyor.'' dedi.

Kuveyt Türk’ten emekliler hakkında flaş açıklama

Kuveyt Türk’ten emekli vatandaşlara yönelik önemli bir açıklama geldi. Banka emekli promosyon miktarlarını açıkladı.

Ali Gökhan Öztürk kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Gökhan Öztürk Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapmaktadır. Peki Ali Gökhan Öztürk Kaç yaşında? Ali Gökhan Öztürk daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Gökhan Öztürk'ün eğitim hayatı nasıldı?

Kuveyt Türk’ten emekliler hakkında flaş açıklama. Promosyon miktarları değişti

Kuveyt Türk'ten emekli vatandaşlar hakkında yeni bir açıklama geldi. Emekli vatandaşların bankadan alacağı promosyon miktarlarına güncelleme geldi. İşte detaylar...

Kuveyt Türk'ten bomba açıklama

Ülkemizde geniş bir müşteri ağı olan bankalar arasında yer alan Kuveyt Türk'ten nakit ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik önemli bir açıklama geldi.

Toplu iş sözleşmesi için Bakan Bilgin’den sürpriz açıklama! Resmen son noktayı koydu!

Kamu çalışanlarının zamlı aylıklarını netleştirecek toplu iş sözleşmesi görüşmelerinden çıkacak nihai sonuç beklenirken Bakan Bilgin'den sürpriz bir açıklama geldi. Bilgin, "TÜRK-İŞ ve HAK-İŞ ile cuma günü bir kez daha görüşeceğiz ve bunu da çözüm yoluna sokacağız" dedi.

İstanbul için deprem uzmanından korkutan açıklama: Faylar ölü değil, hareket ediyor!

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, İstanbul için on milyon yıl önceye ait ölü fayların hareket ettiğini söyledi. 

Prof. Dr. Hüseyin Öztürk: Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

Asgari ücrette 'O tutar kırmızı çizgimiz' demişti! Tepkiler sonrası yeni açıklama

TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay'ın TRT haber yayınında, 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı olarak açıklanan 7.785 lirayı asgari ücret görüşmesinde “kırmızı çizgileri” göstermesi vatandaşın tepkisini topladı. Tepkilerin ardından Atalay tarafından yeni bir açıklama yapıldı.

Yatırım Danışmanı Gökhan Öztürk, Avrupa Birincisi oldu!

Uzun yıllar gayrimenkul yatırım danışmanlığı alanında çalışan ve Ankara'da birçok projeye imza atan Gökhan Öztürk, Remax Europe geçtiğimiz Haziran ayında açıkladığı satış rakamlarıyla Avrupa'daki 30.000 gayrimenkul profesyoneli arasından birinci oldu.

Dolar kurunda deprem yaşanacak! Selçuk Geçer'den flaş açıklama: "Dolar kuru 10 TL’ye düşerse..."

Dolar başta olmak üzere döviz kurunun Türk Lirası karşısındaki yükselişi devam ederken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den flaş açıklama geldi! İşte Selçuk Geçer'in şok eden açıklaması...

İstanbul Atatürk Havalimanı'nın akıbeti ne olacak? Bakanlık ve İBB'den dikkat çeken iki farklı açıklama

İstanbul'un tarihinde önemli bir yere sahip olan Atatürk Havalimanı'nda pist kırma işlemleri başladı. Çalışmalar neticesinde 'İstanbul Atatürk Havalimanı'nın akıbeti ne olacak?' sorusu gündeme geldi. Soruya hem Ulaştırma Bakanlığı hem de İBB'den iki farklı açıklama geldi.

Selçuk Bayraktar kripto para mı çıkarıyor? Baykar'dan iddialara ilişkin açıklama 

Türk SİHA’larının yaratıcılarından Selçuk Bayraktar, yönetim kurulu başkanlığını sürdürdüğü Baykar Teknoloji’nin kripto para çıkaracağı yönündeki iddialara ilişkin açıklama yaptı. Twitter’dan paylaşım yapan Baykar, kripto para iddialarına noktayı koydu.

galip öztürk açıklama Haberi

galip öztürk açıklama

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Galip Öztürk hakkında çıkan yargı haberleri hakkında açıklama yaptı. İşte Avrasya GYO açıklaması..


Avrasya GYO'nun KAP açıklaması;

Sn. Galip ÖZTÜRK'ün şirketimize ulaşan yazısı aşağıdaki gibidir.


"Hakkımda çıkan yargı haberleri ile ilgili olarak kamuoyunun gelişmelerden bilgi sahibi olması amacıyla; Hakkımda Beykoz 2. Asliye Ceza Mahkemesinde Ruhsatsız Ateşli Silahlarla Mermileri Satın Alma veya Taşıma  veya Bulundurma suçlamasıyla açılan davada infazın durdurulması kararı verilmiştir."

Kamuoyuna saygı ile...