28 / 04 / 2024

Galleria AVM kiralık

Galleria AVM kiralık

Türkiye’nin ilk alışveriş merkezi Galleria AVM, ticari gayrimenkul üzerine yönetim ve danışmanlık hizmeti sunan JLL Türkiye ile anlaştı.

İstanbul'un en önemli caddelerindeki dükkanlar aylardır kiralık!

Kovid-19 salgını sebebiyle esnaflar, AVM kiracıları ve perakendeciler zoru durumda kaldı. Kiralarını ödeyemeyen vatandaşlar, dükkanlarını boşaltıyor. Bağdat Caddesi'nde, Nişantaşı’nda “kiralık” tabelaları aylardır asılı halde kaldı. 

AVM’lerdeki kiralık ofislerde korsan dershaneler olacak!

Gazeteci Pervin Kaplan, özel okullar ve dershanelerin kapatılmasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kaplan, ''AVM’lerdeki kiralık ofislerde korsan dershaneler olacak'' diye konuştu.

Adana Galleria AVM yıkılacak!

Adana'nın en önemli ve ilk alışveriş merkezlerinden olan Galleria AVM yıkılıp plaza olarak yeniden inşa edilecek. Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün plana olumlu baktığı iddia edildi.

Galleria AVM yıkılacak!

TÜRKİYE'NİN ilk AVM'si olan Galleria yıkılacak yerine otel ve rezidans yapılacak. 1988 yılında dönemin Başbakanı Turgut Özal tarafından açılan Türkiye'nin ilk alışveriş merkezi Galleria yıkılıyor.

Galleria AVM yıkılacak mı?

İstanbul Turizm Merkezi projesinin detayları belli oldu. Bünyesinde Türkiye’nin ilk AVM’si Galleria’yı da barındıran yeni proje için 1.5 milyar $ harcanacak. Projede Galleria yıkılarak dolgu yapılan alanda yeniden şekillenecek.

Galleria AVM JLL Türkiye ile anlaşma imzaladı!

Galleria AVM, ticari gayrimenkul üzerine yönetim ve danışmanlık hizmeti sunan JLL Türkiye ile anlaştı. Galleria AVM'ye hem yönetimsel hem de kiralama faaliyetlerinde hizmet verecek.

Galleria AVM, JLL Türkiye ile anlaştı!

Türkiye’nin ilk alışveriş merkezi Galleria AVM, ticari gayrimenkul üzerine yönetim ve danışmanlık hizmeti sunan JLL Türkiye ile anlaştı.

Galleria AVM yönetim ve kiralama için JLL Türkiye ile anlaştı!

Türkiye'nin ilk alışveriş merkezi Galleria AVM, ticari gayrimenkul üzerine yönetim ve danışmanlık hizmeti sunan JLL Türkiye ile anlaştı. JLL Türkiye, Galleria AVM'nin yönetimini ve kiralama faaliyetlerini yürütecek.

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık daire sayısı düşüyor!

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık ev sayısı da düşüyor. İnşaat sektörünün her geçen gün geliştiği Konya'da, birçok bina yükselse de kiralık daire bulma oranı her geçen düşüyor...

Ormanada kiralık portföyünü sunuyor!

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor. Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “ önce otur, sonra satın al ” dönemi başlıyor.

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor!

Yaşayan bir mahalleye dönüşen Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor.Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “önce otur, sonra satın al” dönemi başlıyor.

Günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık evler hakkında yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu evler için ruhsat alınması gerekiyor. Peki, günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık ev cezası nedir?

11 Ekim 2013 tarihinde yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu şekilde kiraya verilen evlere ruhsat şartı getirildi. Peki, ruhsatsız günlük kiralık ev cezası nedir?

Galleria AVM kiralık Haberi

Galleria AVM kiralık

2015 yılının Şubat ayından itibaren başlayan iş ortaklığı doğrultusunda JLL Türkiye, Galleria AVM’nin yönetimini ve kiralama faaliyetlerini yürütecek. 


Türkiye’nin ilk alışveriş merkezi Galleria AVM; ticari gayrimenkul üzerine yönetim ve danışmanlık hizmetleri sunan JLL Türkiye ile el sıkıştı. JLL Türkiye’nin, 1 Şubat 2015 tarihiyle yönetimi devralmasıyla Galleria AVM yepyeni bir döneme başlamaya hazırlanıyor. 


Galleria’da JLL Türkiye iş birliğiyle yeni bir dönem 

JLL Türkiye yeni iş birliği kapsamında; iç ve dış mekanlarıyla sosyal yaşam, eğlence ve alışveriş merkezi olarak hizmet veren Galleria AVM’ye hem yönetimsel hem de kiralama faaliyetlerinde hizmet verecek. 


JLL Türkiye, alışveriş merkezi, ofis ve diğer ticari mülkleri kapsayan mülk yönetimi stratejileriyle mülk sahiplerinin operasyon maliyetlerini azaltmalarına ve yatırımlarının değerlerini arttırmalarına yardımcı oluyor. Bugün 14 farklı alışveriş merkezinin yönetimini ve yönetim danışmanlığını yürüten...