17 / 05 / 2024

Galleria AVM nereye taşınacak

Galleria AVM nereye taşınacak

Ataköy Marina’nın yanındaki mega yat limanına yapılacak alışveriş merkezi Kalkavan'ın gündeminde. Şadan Kalkavan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Kalkavan  bu yıl çalışmasına başlanacak bu projeyi de 3 yılda tamamlamayı planladıklarını söyledi.

Galleria yıkılıyor!

İstanbul'un ilk alışveriş merkezin Galleria için yıkım karar alındı. Yıkılan AVM'nin yerine rezidans inşa edilecek. 

Galleria AVM taşınıyor!

Ataköy Marina’nın yanındaki mega yat limanına yapılacak alışveriş merkezi Kalkavan'ın gündeminde. Şadan Kalkavan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Kalkavan  bu yıl çalışmasına başlanacak bu projeyi de 3 yılda tamamlamayı planladıklarını söyledi.

Ataköy Port Galleria Eylül 2021'de açılacak!

Ataköy'e yeni AVM geliyor.DATİ Yatırım Holding projesi olan Port Galleria AVM 2021 yılının Eylül ayında açılacak. 

Adana Galleria AVM yıkılacak!

Adana'nın en önemli ve ilk alışveriş merkezlerinden olan Galleria AVM yıkılıp plaza olarak yeniden inşa edilecek. Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün plana olumlu baktığı iddia edildi.

Ankara Galleria AVM’de kiralamalar başladı!

İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği Ankara Galleria AVM’de kiralamalar başladı. AVM'nin yıl sonunda tamamlanması planlanıyor.

Ankara Galleria AVM, Strip Mall kurgusuyla yeniden inşa ediliyor!

Sayıları 400’e yaklaşan alışveriş merkezlerinin kurgusu gitgide birbirine benzerken, bu durum hem ziyaretçiler hem de yatırımcılar için yeni konseptler oluşturmaya itiyor. Bezci, Galleria AVM’yi “Strip Mall” kurgusuyla yeniden inşa ettikleri belirtti.

Galleria Ataköy Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İstanbul Ataköy'de yer alan Galleria AVM, hergün saat 10:00'da açılıyor. Akşam 22:00'ye kadar hizmet veriyor. Peki, Galleria Galleria Ataköy Kurban Bayramı 2015'te açık mı?Galleria Ataköy AVM, bayramda kaça kadar açık?

Galleria AVM yıkılacak!

TÜRKİYE'NİN ilk AVM'si olan Galleria yıkılacak yerine otel ve rezidans yapılacak. 1988 yılında dönemin Başbakanı Turgut Özal tarafından açılan Türkiye'nin ilk alışveriş merkezi Galleria yıkılıyor.

Galleria AVM yıkılacak mı?

İstanbul Turizm Merkezi projesinin detayları belli oldu. Bünyesinde Türkiye’nin ilk AVM’si Galleria’yı da barındıran yeni proje için 1.5 milyar $ harcanacak. Projede Galleria yıkılarak dolgu yapılan alanda yeniden şekillenecek.

Ataköy Galleria İstanbul Turizm Merkezi Projesi için yıkılacak!

İstanbul Turizm Merkezi projesinin detayları belli oldu. Bünyesinde Türkiye’nin ilk AVM’si Galleria’yı da barındıran yeni proje için 1.5 milyar $ harcanacak. Yeni projede Galleria yıkılarak dolgu yapılan alanda yeniden şekillenecek.

Galleria Ankara AVM bayramda açık mı?

Galleria Ankara AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Galleria Ankara AVM bayramda açık mı? Galleria Ankara AVM bayramda kaçta açılacak?

Galleria Ataköy AVM bayramda açık mı?

İstanbul Ataköy'de yer alan Galleria AVM, hergün saat 10:00'da açılıyor. Akşam 22:00'ye kadar hizmet veriyor. Peki, Galleria Ataköy AVM bayramda açık mı? Galleria Ataköy AVM, bayramda kaça kadar açık?

Galleria AVM JLL Türkiye ile anlaşma imzaladı!

Galleria AVM, ticari gayrimenkul üzerine yönetim ve danışmanlık hizmeti sunan JLL Türkiye ile anlaştı. Galleria AVM'ye hem yönetimsel hem de kiralama faaliyetlerinde hizmet verecek.

Galleria AVM nereye taşınacak Haberi

Galleria AVM nereye taşınacak

Kalkavan Yapı, Şadan Kalkavan Holding’in inşaat şirketi. 13 yıl önce faaliyetine başlayan şirket bugüne kadar Sarıyer’de Pera Konakları, Yeşilköy’de Yeşilköy Konakları ve Florya'da Florist projelerini hayata geçirdi. Şirketin gündemindeki son proje ise Zeytinburnu sahil yolunda yapımı devam eden Yedi Mavi. Şadan Kalkavan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Kalkavan, mimarisi ve yeşil alanlarıyla bölgeye ve yatırımcısına katma değer kazandıracağını söylediği bu proje için "Bu projede yer alan yatırımcılar da şehrin merkezinde yeşille iç içe ve denizle karşı karşıya, huzurlu ve lüks bir yaşam alanına sahip olacak. Mimarisi Tabanlıoğlu tarafından yapılan proje, bloklar arasındaki uzaklığı, lokasyon avantajıyla bölgedeki en fazla yeşil alana sahip proje” diyor.

Yedi Mavi sadece Kalkavan Yapı’nın değil aynı zamanda Haşan Sever İnşaat ve Gül Yapı ortaklığının bir projesi....