06 / 05 / 2024

galtasarayın riva projesi

galtasarayın riva projesi

Riva ve Florya arazilerinin değerlendirilmesi için 22 Ekim Cumartesi günü düzenlenecek olağanüstü genel kurulda üyelerden yetki isteyecek Özbek, Galatasaray Futbol Takımı'nın bu yıl kar edeceğini dile getirdi.

Galatasaray Riva projesi fiyatları ne kadar?

Yılmaz İnşaat'ın Galatasaray'ın Riva'da yer alan arsası üzerinde inşa ettiği Düşler Vadisi Riva projesi satışa çıktı. Peki Galatasaray Riva projesi fiyatları ne kadar?

Galatasaray Düşler Vadisi Riva projesi nerede?

Yılmaz İnşaat projesi Düşler Vadisi Riva bugün resmen satışa çıktı. Projede villa fiyatları 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. Peki Galatasaray Düşler Vadisi Riva projesi nerede?

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi Riva projesi!

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi Riva projesi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Beykoz-Riva'da Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen projede satışlar başladı.

Emlak Konut Düşler Vadisi Riva projesi!

Etap etap satışa çıkacak olan Emlak Konut Düşler Vadisi Riva projesi ön talep toplamaya devam ediyor...

Riva projesi Galatasaray'ın kasasını dolduracak!

Emlak Konut'un Riva arazisinin ihalesi dün yapıldı ve ihaleyi milyarlık teklifler damga vurdu. Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek "Riva Projesi'nde nihai rakam bu işlerin yapılıp bitmesi ile ortaya çıkacak, elde edilecek rakam bugünkü rakamın çok üstüne çıkacak." dedi.

Galatasaray'ın Riva projesi Mart ayında açıklanacak!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özbek Riva arazisindeki projenin maketinin hazırlandığını ve Mart ayında açıklanacağını söyledi.

Gülseren-Anayurt Kentsel Dönüşüm Projesi Mamak'ı değiştirecek!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Mamak Kentsel Dönüşüm projesi ile ilgili yaptığı açıklamada, Mamak'ı modern ve çağdaş şehircilik anlayışının hakim olduğu bir ilçe haline getirme çabası içerisinde olduklarını belirtti.

Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi 'nin inşaatı başladı!

Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliğinde gerçekleştirilen Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yaptırılması planlanan 754 konutun yapım çalışmalarına başlandı.

Eğirdir Kentsel Dönüşüm Projesi için ilk adım atıldı!

Eğirdir Kentsel Dönüşüm Projesi için ilk adım atıldı. Kentsel Dönüşüm Toplantısı'nda konuşan Başkan Şengöl, "Modern bir şehircilik anlayışı ile bugün itibari ile kentsel dönüşüm çalışmalarımıza başladık" dedi

216 Yapı'dan Moğolistan'a 3 bin konutluk kentsel dönüşüm projesi!

216 Yapı, biri İstanbul Çekmeköy, diğeri Moğolistan'ın başkenti Ulanbatur'da 330 milyon liralık iki yeni gayrimenkul yatırımına başladı. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında 3 bin konut inşa edilecek...

Ayasofya Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahiplerine 40 milyon TL ödeme yapıldı!

Trabzon Belediyesi ile TOKİ' nin ortaklaşa gerçekleştirdikleri Ayasofya Kentsel Dönüşüm Projesi'nde rekreasyon düzenlemesinin yapımında sona gelindi. Proje kapsamında hak sahiplerine 40 milyon TL ödeme yapıldı...

Kaman Kentsel Dönüşüm Projesi 1. etabı için bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Kaman Belediyesi tarafından Kasım 2009 yılında 2 etap halinde toplam 220 dönümlük alan üzerinde başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 85 dönümlük 1. etabı için bilgilendirme toplantısı yapıldı...

Trabzon Ayasofya Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 44 bina yıkıldı!

Trabzon Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa gerçekleştirdikleri Ayasofya Kentsel Dönüşüm Projesi 'nde rekreasyon düzenlemesinin yapımında sona gelindi. Trabzon Ayasofya Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 44 bina yıkıldı

galtasarayın riva projesi Haberi

galtasarayın riva projesi

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, "Galatasaray'ın belini büken geçmişten gelen borçlarından dolayı ödediği yüksek seviyedeki faizlerdir. Riva ve Florya projeleri bu kanamayı durduracak." dedi.


Dursun Özbek, Galatasaray Kadın Voleybol Takımı'nın forma reklamı için Trendyol ile Türk Telekom Arena'da düzenlenen sponsorluk anlaşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.


Riva ve Florya arazilerinin değerlendirilmesi için 22 Ekim Cumartesi günü düzenlenecek olağanüstü genel kurulda üyelerden yetki isteyecek Özbek, Galatasaray Futbol Takımı'nın bu yıl kar edeceğini dile getirerek, şunları söyledi:


 "Galatasaray Futbol Takımı bu sene kar edecek. Bunu geçen sene hedeflemiştim. Önceki sene 55 milyon avro olan zararımızı, geçen sene 17 milyon avro mertebesine düşürdük. Galatasaray Futbol Takımı bu sene karlı bitirmek zorunda. Bunun için 'Riva ve Florya' diyoruz. Futbol takımımız çok değerli bir marka. Gelirleri itibarıyla...