02 / 05 / 2024

gama holding Ergil Ersü

gama holding Ergil Ersü

Gama Holding Şirket Ortağı ve Yönetim Kurulu Üyesi Makina Yüksek Mühendisi Ergil Ersü hayatını kaybetti. 

Gama Holding'in acı günü! Ergil Ersü vefat etti!

Gama Holding Şirket Ortağı ve Yönetim Kurulu Üyesi Makina Yüksek Mühendisi Ergil Ersü hayatını kaybetti. 

Gama Holding yurt dışındaki şirketini satıyor! 

İnşaat ve enerji şirketi olan Gama Holding, İrlanda'daki Tynagh Energy'deki yüzde 40'lık payını EGH Group'a devrediyor. 

Kocaeli Şehir Hastanesi inşaatında eylem!

Gama Holding ve Türkerler Holding tarafından yapımı devam eden Kocaeli Şehir Hastanesi inşaatında çalışan işçiler ücretlerini alamadıkları gerekçesiyle eylem yaptı.

Gama Holding’den 1 milyar dolara yakın yapılandırma!

Müteahhitlik ve enerji ağırlıklı faaliyet gösteren Gama Holding'in 1 milyar dolara yakın borç yeniden yapılandırma görüşmesi 20'ye yakın banka ile sürüyor.

Türkerler ve GAMA'ya EMEA Finance Awards'tan iki ödül!

Türkerler Holding’in GAMA ile yürüttüğü İzmir ve Kocaeli şehir hastaneleri projeleri, EMEA Finance tarafından 2016 yılının “En İyi PPP Projeleri” seçildi.

GE Sağlık, GAMA-Türkerler Hastane Yatırım Şirketleri'ne ortak oluyor!

GE Sağlık, GAMA Holding A.Ş. ve Türkerler İnşaat A.Ş. bugün, Sağlık Bakanlığı’nın iki stratejik kamu özel ortaklığı (PPP-Public Private Partnership) projesi olan İzmir ve Kocaeli Entegre Sağlık Kampüs Projeleri’nin geliştirilmesi için nihai bir anlaşma imzaladı.

Kocaeli ve İzmir Sağlık Kampüsleri için anlaşma imzalandı!

GE Sağlık, GAMA Holding ve Türkerler Holding, Sağlık Bakanlığı’na ait projeler olan Kocaeli Sağlık Kampüsü Projesi ve İzmir Bayraklı Sağlık Kampüsü Projesi’nin geliştirilmesi için bir anlaşma imzaladı.

Kocaeli Sağlık Kampüsü ve İzmir Bayraklı Sağlık Kampüsü için imza!

GE Sağlık, GAMA Holding ve Türkerler Holding, Sağlık Bakanlığı’na ait projeler olan Kocaeli Sağlık Kampüsü Projesi ve İzmir Bayraklı Sağlık Kampüsü Projesi’nin geliştirilmesi için anlaştı.

General Electric hisselerini ortağı Gama Holding'e satıyor!

Garanti'deki payını 2010' da satan ABD' li GE, enerjideki varlıklarını da vitrine çıkardı. GE, 3 bin MW'lık kurulu gücü bulunan santralları ortağı Gama Holding'e satıyor...

İzmir ve Kocaeli'ye sağlık kampüsü geliyor!

GAMA Holding ve TÜRKERLER Holding, işbirliğinde yatırım tutarı toplam 2.730.000.000 TL olan İzmir Bayraklı ve Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsleri 36 ay içinde tamamlanıp halkın hizmetine sunulacak..

Gama Holding'in acı günü: İnşaat Yüksek Mühendisi Orhan Baykal vefat etti!

Gama Holding'te 50 yılı aşkın süredir üst düzey görevler yapan İnşaat Yüksek Mühendisi Orhan Baykal 26 Ağustos 2013 tarihinde vefat etti. Cenazesi bugün Yeniköy Merkez Camiinden kaldırılacak...

Gama Holding'e Yeşil Binalar Konseyi'nden liderlik sertifikası!

GAMA Holding, ABD’deki Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) tarafından geliştirilen ve yeşil bina standartlarına uygun yapılara verilen Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik (LEED) sertifikasını aldı.

Aspen Yapı, bölme duvar sistemlerine yenilerini ekledi!

ASPEN YAPI ve ZEMİN SİSTEMLERİ, dünyanın seçkin birçok markalarında (Gama Holding, Coca Cola, Pfizer, British American Tobacco...) uyguladığı bölme duvar sistemlerine yenilerini ekledi

gama holding Ergil Ersü Haberi

gama holding Ergil Ersü

Gama Holding Şirket Ortağı ve Yönetim Kurulu Üyesi Makina Yüksek Mühendisi Ergil Ersü hayatını kaybetti. 

2003-2010 yıllarında GAMA Holding Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi, 2010-2017 yılları arasında da GAMA Holding Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Ergil Ersü, vefat etti. Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası Yönetim Kurulu taziye ilanı yayınladı. İlanda şu ifadelere yer verildi:

"Üyemiz Gama Holding Şirket Ortağı ve Yönetim Kurulu Üyesi değerli büyüğümüz Ergil Ersü'yü kaybettik. Merhuma Allah'tan rahmet camiamıza ve kederli ailesine başsağlığı dileriz."

Türkiye’nin öncü taahhüt, enerji, yatırım ve ticaret firması GAMA Holding, geride bıraktığı 61 yıl içerisinde endüstri tesisleri, güç santralleri ve boru hatlarının anahtar teslimi inşaat, imalat ve montajı ile alt yapı tesisleri, çok katlı yapılar, ticaret merkezleri ve konut kompleksleri inşaatı, enerji ve su alanlarında yatırım...