02 / 05 / 2024

Gama Holding Orhan Baykal

Gama Holding Orhan Baykal

Gama Holding'te 50 yılı aşkın süredir üst düzey görevler yapan İnşaat Yüksek Mühendisi Orhan Baykal 26 Ağustos 2013 tarihinde vefat etti. Cenazesi bugün Yeniköy Merkez Camiinden kaldırılacak...

Gama Holding'in acı günü! Ergil Ersü vefat etti!

Gama Holding Şirket Ortağı ve Yönetim Kurulu Üyesi Makina Yüksek Mühendisi Ergil Ersü hayatını kaybetti. 

Orhan Koral: 'Arsa' yatırımda güvenli liman oldu!

Bilkent Holding'in Tepe İnşaat, Tepe Home (Mobilya), Bilkent Otel şirketlerinin Grup Başkan Orhan Koral, gayrimenkul maliyetlerindeki artışın konutta geri dönüşleri ortalama 26-27 yıla çıkardığını söyledi.

Kalyon Holding'in patronlarından yeni şirket!

Kalyon Grup Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Cemal Kalyoncu, Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu ve Kalyon Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haluk Kalyoncu yeni şirket kurdu.

Gama Holding yurt dışındaki şirketini satıyor! 

İnşaat ve enerji şirketi olan Gama Holding, İrlanda'daki Tynagh Energy'deki yüzde 40'lık payını EGH Group'a devrediyor. 

Kocaeli Şehir Hastanesi inşaatında eylem!

Gama Holding ve Türkerler Holding tarafından yapımı devam eden Kocaeli Şehir Hastanesi inşaatında çalışan işçiler ücretlerini alamadıkları gerekçesiyle eylem yaptı.

Gama Holding’den 1 milyar dolara yakın yapılandırma!

Müteahhitlik ve enerji ağırlıklı faaliyet gösteren Gama Holding'in 1 milyar dolara yakın borç yeniden yapılandırma görüşmesi 20'ye yakın banka ile sürüyor.

Vefa Holding'ten Türkiye'ye toplu konut projesi!

Vefa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner, firmasının yatırımlarını ve planlarını anlattı. TOKİ ile işbirliği içinde olduklarını söyleyen Güner, toplu konut projesini hayata geçirmek istediklerini belirtti.

Türkerler ve GAMA'ya EMEA Finance Awards'tan iki ödül!

Türkerler Holding’in GAMA ile yürüttüğü İzmir ve Kocaeli şehir hastaneleri projeleri, EMEA Finance tarafından 2016 yılının “En İyi PPP Projeleri” seçildi.

Orhan Gündüz, Eczacıbaşı Gayrimenkul Genel Müdürü oldu!

Eczacıbaşı Gayrimenkul'ün Genel Müdürü Orhan Gündüz oldu.2013-2014 yılları arasında Bilgili Holding’te CEO olarak görev alan Gündüz, son olarak özelleştirme ihale sürecinde önemli rol oynadı..

GE Sağlık, GAMA-Türkerler Hastane Yatırım Şirketleri'ne ortak oluyor!

GE Sağlık, GAMA Holding A.Ş. ve Türkerler İnşaat A.Ş. bugün, Sağlık Bakanlığı’nın iki stratejik kamu özel ortaklığı (PPP-Public Private Partnership) projesi olan İzmir ve Kocaeli Entegre Sağlık Kampüs Projeleri’nin geliştirilmesi için nihai bir anlaşma imzaladı.

Vefa Holding, 25. yılını kutladı!

Vefa Holding, 25. yılını görkemli bir gece ile kutladı. Vefa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner, 2020 yılında faaliyet gösterdikleri alanlarda en çok tercih edilen, en büyük ve lider oyuncu olmak istediklerini söyledi.

Oryapark projesi Ümraniye'de Orya Holding imzası ile yükseliyor!

1953 yılına kadar Karayolları Genel Müdürlüğü’nde görev yapan Orhan Yavuz’un kurduğu Orya Holding, Ümraniye’de 100 dönüm arazi üzerinde inşaat projesine başladı.

Kocaeli ve İzmir Sağlık Kampüsleri için anlaşma imzalandı!

GE Sağlık, GAMA Holding ve Türkerler Holding, Sağlık Bakanlığı’na ait projeler olan Kocaeli Sağlık Kampüsü Projesi ve İzmir Bayraklı Sağlık Kampüsü Projesi’nin geliştirilmesi için bir anlaşma imzaladı.

Gama Holding Orhan Baykal Haberi

Gama Holding Orhan Baykal

Gama Holding'te 50 yılı aşkın süredir üst düzey görevler yapan İnşaat Yüksek Mühendisi Orhan Baykal 26 Ağustos 2013 tarihinde vefat etti. Cenazesi 27 Ağustos 2013 Salı günü (bugün) Yeniköy Merkez Camiinde kılınacak ikindi namazı müteakiben, Zincirlikuyu mezarlığında toprağa...