21 / 05 / 2024

Gamze İlgezdi kim

Gamze İlgezdi kim

CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, 15 Temmuz sonrası askeri arazilerin ne olacağını irdeledi. Arazilerinin nasıl değerlendirileceğini Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'a sordu.

Gamze İlgezdi'den AKM'nin dünya standartlarına göre yapılmadığı iddiası!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, yeni yapılan AKM'deki opera çukurunun dünya standartlarına göre yapılmadığını iddia etti. 

Gamze Akkuş İlgezdi'den kantinlerden kira alınmasın önerisi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, kantinlerden iki yıl boyunca kira alınmaması önerisinde bulundu...

Ataşehir Belediyesi’ne haciz geldi!

Ataşehir Belediyesi icralık oldu, onlarca daire ve rezidansı şahsı, eşi Gamze İlgezdi ve ailesi üzerine kaydettiren CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Baltal İlgezdi ödeme yapmayınca, araç kiralama şirketi, 15 milyon TL'lik alacağı için dün haciz takibi başlattı.

Gamze İlgezdi: Askeri araziler çekici alanlara dönüştürülecek!

CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, 15 Temmuz sonrası askeri arazilerin ne olacağını irdeledi. Arazilerinin nasıl değerlendirileceğini Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'a sordu.

Gamze İlgezdi Kadıköy'deki rezidansını 8 milyon dolara dekore etti!

CHP'li Gamze İlgezdi, Kadıköy'de 12.5 milyon dolarlık 3 süper lüks rezidans dairesini birleştirip tek bir daire haline getirdi. Evin içi ise 8 milyon dolara dekore ettirdi.

Gamze İlgezdi Kadıköy'deki 3 rezidans dairesini birleştirdi!

CHP'li Gamze İlgezdi, Kadıköy'de 12.5 milyon dolarlık 3 süper lüks rezidans dairesini birleştirip tek bir daire haline getirdi. Evin içi ise 8 milyon dolara 'saray gibi' döşendi.

İşte Battal İlgezdi'nin evleri!

Genel seçimlerde CHP'den İstanbul Milletvekili seçilen Gamze îlgezdi'nin üzerine kayıtlı 15 dairesinin basında yer alması üzerine Battal İlgezdi ve Gamze İlgezdi mal varlığını açıkladı.

Ataşehir Belediye arazisine rezidans mı yapıldı?

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve CHP’li milletvekili eşi Gamze İlgezdi, bir inşaat firmasıyla ortak olarak belediye arazisine rezidans inşa etmiş.

Bina risk analizini kim yapar?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştıran apartmanlar 1 Ocak 2013'ten itibaren risk değerlendirmesi yapmakla yükümlü oluyor. Peki, bina risk analizini kim yapar?

Gözde Akpınar kim?

2008 yılında Filli Boya olarak bilinen Betek Boya ve Kimya Sanayi’nin Yönetim Kurulu Başkanı olan Gözde Akpınar kim? İşte genç iş kadını Gözde Akpınar'ın özgeçmişi...

Vasiyeti kim açar?

Medeni Kanun gereğince, mirasbırakan, vasiyetnameyle bir ya da birden çok vasiyeti yerine getirme görevlisi atayabiliyor. Peki, vasiyeti kim açar? Vasiyetname nasıl açılır? İşte vasiyetnameyi yerine getirme görevi..

İnşaat ruhsatını kim alır?

İnşaat ruhsatı, yapı ruhsatı, mücavir alanlar içerisinde ruhsata tâbi olan herhangi bir yapının inşaatına başlanabilmesi için belediyelerce düzenlenen izin olarak karşımıza çıkıyor. Peki, bu inşaat ruhsatını kim alır?

Ev satışında komisyonu kim öder?

Ev alım satım işlemlerinin bir emlakçı aracılığı ile yapılması sonucunda emlakçıya belli bir miktar komisyon ödeniyor. Peki, ev satışında komisyonu kim öder? Ev satışında ne kadar komisyon ödeniyor?

Gamze İlgezdi kim Haberi

Gamze İlgezdi kim

CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, şehir dışına çıkartılacak kışlalar ile kapatılan okulların arazilerinin nasıl değerlendirileceğini Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'a sordu.


"BİNLERCE DÖNÜMLÜK ARAZİ.."

Konuyla ilgili açıklama yapan İlgezdi, "100 yıla yaklaşan bir devlet geleneğinin, hiçbir toplumsal mutabakat arama ihtiyacı hissetmeden bir gecede yeniden formatlanmasının, yaratacağı sakıncaların yanı sıra, kapatılan okulların yer aldığı binlerce dönümlük arazi de şehir dışına taşınacağı açıklanan kışla arazileri gibi tartışma konusu olmuştur. Sürdürülen tartışmanın ana ekseni, kapatılan askeri okullar ile kent dışına çıkartılacak kışlalardan kalan arazilerin emlak rantı için en çekici alanlara dönüştürülmesidir" ifadelerini kullandı.



Yeni Şafak




Haber Ankara Başkent Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Gamze Akkuş İlgezdi, kapatılarak keııt dışına taşınması planlanan kışlaların "Cumhuriyet ve Demokrasi Parkı" yapılarak, halkın kullanımına...