18 / 05 / 2024

Gamze Özbal ikon tpu

Gamze Özbal ikon tpu

2010 yılında Mehmet Kütahneci ve Gökhan Kazancı ile birlikte İkon TPU'yu kuran Mimar Gamze Özbal kimdir? Mimar Gamze Özbal bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Gamze Özbal..

Server Gamze Çuhadaroğlu kimdir, kaç dil biliyor?

Koroplast'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı üstlenen Server Gamze Çuhadaroğlu kimdir? Gamze Çuhadaroğlu kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Gamze Yapı İnşaat Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gamze Yapı İnşaat Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Aydemir tarafından kuruldu.

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gamze İlgezdi'den AKM'nin dünya standartlarına göre yapılmadığı iddiası!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, yeni yapılan AKM'deki opera çukurunun dünya standartlarına göre yapılmadığını iddia etti. 

Gamze Akkuş İlgezdi'den kantinlerden kira alınmasın önerisi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, kantinlerden iki yıl boyunca kira alınmaması önerisinde bulundu...

Gamze Alnıak Mimarlık Limited Şirketi kuruldu! 

Gamze Alnıak Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Alnıak tarafından kuruldu.

Özbal İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Özbal İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 10 bin TL’ye İbrahim Aslantaş tarafından kuruldu.

Gamze Erçel’in iki katlı cam evi! 

Gamze Erçel'in sosyal medyada evinden film izlerken paylaştığı fotoğraf sosyal medyada gündeme oturdu. Fotoğraftan sonra Erçel'in evi merak konusu oldu. İşte ev karantinasındaki Gamze Erçel'in merak edilen evi...

Gamze Özçelik Göztepe'deki evini mi sattı?

Kurduğu yardım derneğiyle ihtiyaç sahibi ailelerin yardımına koşan Gamze Özçelik'in, Göztepe’deki evini satıp Afrika’da yüzlerce su kuyusu açtırdığı iddia edildi. Özçelik, iddiaları yanıtladı.

Gamze Özçelik'ten sel mağdurlarına ev!

Umuda Koşanlar Derneği’yle insanlara yardım eden eski oyuncu Gamze Özçelik, Afrika ülkelerine açtığı su kuyularından sonra bu kez ev yapmaya karar verdi.

Nedim Keçeli'den Gamze Keçeli'ye 350 bin TL'lik hediye! 

İnşaatçı Nedim Keçeli 2017 yılında Gamze Karaman ile evlenmişti. Çiftin oğulları 8 Temmuz'da dünyaya geldi. Nedim Keçeli eşine doğum hediyesi olarak 350 bin TL'lik saat hediye etti.

Tümer Metin ve Gamze Topuz'un evinde tadilat var!

Eski milli futbolcu Tümer Metin ve oyuncu Gamze Topuz, uğradıkları bir dükkandan ellerinde matkapla ayrıldı. Gazetecileri gören Metin, “Evde tadilat var, iş başa düştü” dedi.

Gamze Aksüt, Özderici GYO'dan ayrıldı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Gamze Aksüt, yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti...

Gamze Özbal ikon tpu Haberi

Gamze Özbal ikon tpu

Gamze Özbal kimdir?

Gamze Özbal, 1977 yılında Kayseri'de doğdu. 2001 yılında Erciyes Üniversite Mimarlık Mühendislik Fakültesi Mimarlık bölümünden mezun oldu. 


2001-2003 yılları arasında İstikbal Firmasında sanat yönetmeni olarak çalıştı. 2005-2009 yılları arasında Dama Tasarım 'da ortak olarak görev aldı. 2010 yılında Mehmet Kütahneci ve Gökhan Kazancı ile birlikte İkon TPU'yu kurdu.


İkon TPU..

İkon TPU, 1994 yılından bu yana mimarlık faaliyetlerini sürdüren Mehmet Kütahneci, Gamze Özbal ve Gökhan Kazancı tarafından 2010 yılında Kayseri de kurulmuştur.


İkon TPU Mimarlık, Mühendislik, Kentsel Tasarım alanlarında projeler geliştirmekte aynı zamanda uygulama ve kontrollük yapmaktadır.


Her projeyi kendi içerisinde ele alan ve projeye değer katacak yenilikçi mimari çözümler üreten firmamız bir çok alanda ve farklı ölçeklerde projeleri hayata geçirmektedir. Konut, ticaret yapıları, kentsel tasarım, alışveriş merkezleri, otel, eğitim yapıları, idari...