13 / 05 / 2024

Gamze Yemişçi

Gamze Yemişçi

Aslan İhsan Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Gamze Yemişçi, Andreas Rangavis ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Kadıköy, Fenerbahçe Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Nınetıes Travel Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nınetıes Travel Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Farossı ve Kamal Farossı ortaklığında kuruldu.

Boğaziçi Apartman Site İş Merkezi Yönetimi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Apartman Site İş Merkezi Yönetimi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Emre, Munise Gamze Gökmen ve Ömer Erdem ortaklığında kuruldu.

Montrö Anlaşması’nın uygulaması Türkiye’de bakan yemiştir!

Gazeteci Güneri Civaoğlu, "Montrö Anlaşması’nın uygulaması Türkiye’de bakan yemiştir. Hem de Numan Menemencioğlu gibi Dışişleri’nin kurumsallaşmasında en büyük katkıyı sağlayan bir efsane bakanını." diyor ve anlatıyor...

Gamze Özçelik'ten sel mağdurlarına ev!

Umuda Koşanlar Derneği’yle insanlara yardım eden eski oyuncu Gamze Özçelik, Afrika ülkelerine açtığı su kuyularından sonra bu kez ev yapmaya karar verdi.

Tümer Metin ve Gamze Topuz'un evinde tadilat var!

Eski milli futbolcu Tümer Metin ve oyuncu Gamze Topuz, uğradıkları bir dükkandan ellerinde matkapla ayrıldı. Gazetecileri gören Metin, “Evde tadilat var, iş başa düştü” dedi.

Gamze Özçelik'ten Arakan’daki mültecilere 25 ev!

Umuda Koşanlar Derneği'nin kurucu Başkanı Gamze Özçelik, Arakan'da hükümetin zulmünden kaçıp Müslümanların sığındığı mülteci kampında yeni 25 adet ev yaptırdı.

Gamze Özçelik köy hayatını seçti!

Şehrin gürültüsünden bunalan ünlüler çareyi doğaya sığınmakta buluyor. Eski oyuncu Gamze Özçelik, soba başında çekildiği fotoğrafını "Köy hayatını seçti" notuyla paylaştı.

Gamze Özçelik: Evimi satmadım!

Gamze Özçelik, ''Afrikalı çocuklar için evini sattı'' haberlerine ilişkin açıklama yaptı. Özçelik, haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

3.köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu arsa yatırımı için fırsatlar sunuyor!

Yatırım ve Gayrimenkul Danışmanı Gamze Özlü, 3. köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu çevresindeki arsaların yatırım için fırsatlar sunduğunu ifade etti...

Meg Turizm İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meg Turizm İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Niyazi Çamoğlu, Gamze Çamoğlu, Emre Çamoğlu ve Eren Çamoğlu ortaklığında kuruldu. 

Nedim Keçeli'den Gamze Keçeli'ye 350 bin Euro’luk ev!

Bir buçuk aylık hamile olan eşine bir ev hediye etmek isteyen sosyetik işadamı Nedim Keçeli , Gamze Karaman’a Como Gölü kıyısından 350 bin Euro’ya lüks bir ev aldı...

Yeni İmar Yönetmeliği ile 1+1 dairelerin fiyatı arttı!

1+0 dairelerin inşaatını yasaklayan Yeni Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği ile 1+1 dairelere olan ilgi arttı. Gayrimenkul Danışmanı Gamze Özlü bu durumun 1+1 daire fiyatlarının arttığını söyledi..

Nedim Keçeli ve Gamze Keçeli çocuk istiyor!

Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Keçeli'nin eşi Gamze Karaman Keçeli, dört aylık hamile olduğu hamile iddialarını yanıtladı.

Gamze Yemişçi Haberi

Gamze Yemişçi

Aslan İhsan Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Gamze Yemişçi, Andreas Rangavis ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Kadıköy, Fenerbahçe Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu. 

Aslan İhsan Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Yurt içinde ve yurt dışında; Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, hipermarketler,  depolar, soğuk hava depoları, ticari depolar, ticari park, hastane,  villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arazi ve arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek, Rehin almak, tesis edilmiş olan rehinleri kaldırmak, ipotek almak, tesis edilmiş olan ipotekleri kaldırmak; bahçe, tarla, ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde...