06 / 05 / 2024

GAP Arena son durum

GAP Arena son durum

Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un heyecanla beklediği stadı GAP Arena'da çim serme işlemi başladı. Çim serme çalışmalarının yaklaşık 1 hafta süreceği öğrenildi.

Yıkım kararı verilen Aspendos Arena'da son durum ne?

Anadolu Ateşi'nin gösterilerini gerçekleştirdiği Antalya Serik'teki 5 bin kişilik 'Aspendos Arena'nın yıkım kararına ve belediyenin mühür işlemine ilişkin yapılan itiraz onaylanmadı. 

Arena Mimarlık 'ın kesin mühleti 3 ay uzatıldı!

2005 yılında Ankara'da kurulan Arena Mimarlık son zamanlarda sektörde yaşadığı mali sorunlarını çözemeyince konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar çıktı...

Arena Mimarlık'ın konkordato kesin mühleti 3 ay uzatıldı!

2005'ten beri Ankara'da faaliyet gösteren Arena Mimarlık son zamanlarda sektörde yaşadığı mali sorunlarını çözemeyince konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi.

Arena Mimarlık konkordato talep etti!

2005 yılında Ankara'da kurulan Arena Mimarlık son zamanlarda sektörde yaşadığı mali sorunlarını çözemeyince konkordato talep etti. Arena Mimarlık'ın konkordato davası Ankara 3. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görülüyor. 

GAP Vadisi 4. Etap'ta son durum!

Şanlıurfa GAP Vadisi projesi kapsamında Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Şehirler Arası Otobüs Terminali arasındaki boş alanda başlatılan GAP Vadisi 4. etap çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Bursa Timsah Arena'da son durum!

Bursa Timsah Arena'da ‘timsah kafası’nda imalatlar tamamlanma aşamasına geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ramazan Bayramı’ndan sonra kafanın olduğu bölümün de yeşil örtü ile kaplanacağını söyledi.

Şanlıurfa Gap Vadisi 2. ve 3. etabın temeli atılıyor!

Yeşil bir kent için hedeflediği çalışmaları son sürat sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin GAP Vadisi Projesi'nin 2. ve 3. Etabının temeli atılıyor.

Malatya Arena Stadı'nda son hazırlıklar yapılıyor!

Yapımı devam eden Malatya Arena Stadının tribünlerine monte edilecek koltukların renkleri belli oldu.

Şanlıurfa Gap Vadisi'nde son rötuşlar!

Şanlıurfa'nın en büyük yeşil alanını oluşturacak GAP Vadisi'nin 1. etap çalışmalarında sona gelindi. Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından çimlendirme çalışmalarının yapıldığı alanlar kısa bir süre sonra halkın hizmetine sunulacak.

GAP Arena Stadı inşaatında son durum!

TFF 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un maçlarını yaptığı GAP Arena Stadı'ndaki çim iyileştirme çalışmalarının 15 gün içerisinde tamamlanacağı bildirildi.

Diyarbakır Arena'nın inşaatında son durum!

Diyarbakır'da yapılan 'Diyarbakır Arena' stadyumunda çatı çalışmaları sürüyor. Statta 639 kişilik basın tribünü ve engelli seyirciler için 253 koltuk bulunacak.

Vodafone Arena'da onarım başladı!

Türkiye'nin 15 Temmuz akşamı yaşadıkları, spor dünyasını da etkilemeye devam ediyor. Son olarak darbeci askerlerin gece yarısı Vodafone Arena'ya da iniş yaptıkları görüntüler ortaya çıktı.

Kocaeli Arena Stadyumu'da çalışmalar hızlandı!

İnşaatı devam eden ve stadyum tamamlandığında pişmaniyeye benzeyecek Kocaeli Arena Stadyumu'nda çalışmalar sürüyor. Son olarak stadyumun çatı bölgesindeki çalışmalar hızlandırıldı.

GAP Arena son durum Haberi

GAP Arena son durum

Kırmızı-siyahlı takımın yeni stadı GAP Arena'da beklenen an geldi. Camianın ve taraftarların heyecanla beklediği statta çim serme işlemine başlandı. Çim serme çalışmalarının yaklaşık 1 hafta süreceği öğrenildi. Statta sona doğru yaklaşılırken, çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.







Yeni...