09 / 05 / 2024

GAP Arena Stadyumu çim sorunu

GAP Arena Stadyumu çim sorunu

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un maçlarını yaptığı GAP Arena Stadyumu'ndaki çim sorunun giderilmesi için çalışma başlatıldı. Ertuğrul Yıldız, kurumanın nedenin henüz tespit edilemediğini, sahadan alınan numunelerin incelendiğini belirtti.

Bursaspor’un Timsah Arena için 3.6 milyon TL'lik kira borcu olduğu öğrenildi!

Timsah Arena Stadyumu'nun işletmecisi Bursaspor Kulübü Derneği'nin 2019 ve 2020 yıllarını kapsayan toplam 3 milyon 644 bin 697 Türk Lirası birikmiş kira borcu olduğu öğrenildi. 

Vadistanbul Havaray hattı açılıyor!

Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasında hayata geçirilen Havaray hattı açılış için gün sayıyor.

Vodafone Arena dünyanın en iyi 2. futbol stadyumu seçildi!

StadiumDB.com tarafından düzenlenen yarışmada jüri tarafından Beşiktaş Vodafone Arena Stadyumu, Dünyanın en güzel 2. stadı seçildi.

Yılın Stadyumu Ödülü'ne 3 yeni stat aday!

2016'nın en iyi stadyumu seçilecek. ‘Yılın Stadyumu’ ödülüne Sivas Arena, Yeni Eskişehir Stadyumu ve Irak’ta inşa edilen Kerbela Stadyumu aday.

Amsterdam Arena, Rönesans ile yeniden doğuyor!

Rönesans Holding bünyesindeki Hollanda’nın 139 yıllık inşaat şirketi Ballast Nedam, ülkenin simge stadyumu Amsterdam ArenA’da gerçekleştirilecek en geniş çaplı renovasyon çalışmasına başlıyor.

Gaziantep Arena yarın açılacak!

Antalyaspor maçıyla birlikte Gaziantep Arena Stadyumu resmen açılması açıklanırken, İl Güvenlik Kurulu toplantısında taraftarları şok edecek bir karar alındı.

Giresun Çotanak Arena Stadı haziran 2018'de tamamlanacak!

TOKİ’nin inşa ettiği stadyumlar, UEFA standartlarını yukarıya taşıyor. Birçoğu kendi enerjisini üretebilen, doğayla uyumlu ve estetik spor yapılarına bir yenisi daha ekleniyor. Giresun Çotanak Arena Stadyumu ve Yüzme Havuzu Kompleksi’nin temeli atıldı

Necati Tığlı: Giresun’a stadyum değil, fabrikalar lazım!

CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, “SEKA Kâğıt Fabrikası Giresun ekonomisinin can damarı, binlerce insanın ekmek kapısıydı. Çotanak Arena Stadyumu ve Olimpik Yüzme Havuzu yapıyorlar. Oysa Giresun’a stadyum değil, işsizliği çözecek fabrikalar lazım” dedi.

Giresun Çotanak Arena Stadı’nın temeli atıldı!

TOKİ Başkanı Turan, Giresun Çotanak Arena Stadyumu Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, önemli bir projenin temel atma töreninde bulunmaktan dolayı memnun olduğunu söyledi.

Çotanak Arena Stadyumu'nun temeli atıldı!

TOKİ Başkanı Turan: "Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile TOKİ arasında yapılan protokoller kapsamında spor tarihinin en büyük yatırımları yapılmaktadır" dedi.

Giresun Çotanak Arena Stadyumu'nun temeli atılıyor!

Çotanak Arena Stadyumu'nun temeli Cuma günü atılıyor. Stadyuma ilk harcı, projenin mimarı Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli dökecek. Saat 14.00'te gerçekleştirilecek temel atma törenine tüm Giresunlular davet edildi.

Kocaeli Arena Stadyumu dünyada bir ilk olacak!

Türkiye bir stadına daha kavuşuyor. Mimarisi ile dünyada bir ilk olan stadın bitimine sayılı günler kaldı...

GAP Arena Stadı inşaatında son durum!

TFF 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un maçlarını yaptığı GAP Arena Stadı'ndaki çim iyileştirme çalışmalarının 15 gün içerisinde tamamlanacağı bildirildi.

GAP Arena Stadyumu çim sorunu Haberi

GAP Arena Stadyumu çim sorunu


PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un maçlarını yaptığı GAP Arena Stadyumu'ndaki çim sorunun giderilmesi için çalışma başlatıldı.


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, düzenlediği basın toplantısında, her türlü bakımın yapılmasına rağmen stattaki çimin beklenmedik şekilde kuruduğunu söyledi.


Sorundan duyduğu üzüntüyü dile getiren Yıldız, kurumanın nedenin henüz tespit edilemediğini, sahadan alınan numunelerin incelendiğini belirtti.


Stadın, Şanlıurfaspor'un 6. haftada yapacağı Orduspor maçına yetiştirilmeye çalışıldığını vurgulayan Yıldız, ''Kulüp yönetiminden ve Şanlıurfa kamuoyundan özür diliyorum. Çarşamba günü inşallah çimin ihalesini yapacağız. Amacımız, sahayı Orduspor maçına hazır hale getirmektir. Bu süreçte bize destek veren Şanlıurfaspor yönetimine teşekkür ediyorum'' dedi.


İhalenin ardından mevcut çimin hızlı bir şekilde kaldırılacağını aktaran Yıldız, yeni çimin tahmini maliyetinin 200 ile 300 bin lira civarında olduğunu kaydetti.


Şanlıurfaspor, sahasında yapması gereken ligin ilk haftasındaki...