09 / 05 / 2024

GAP Arena Stadyumunun çim sorunu çözüldü mü GAP Arena Stadyumu nerede

GAP Arena Stadyumunun çim sorunu çözüldü mü GAP Arena Stadyumu nerede

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un maçlarını yaptığı GAP Arena Stadyumu'ndaki çim sorunun giderilmesi için çalışma başlatıldı. Ertuğrul Yıldız, kurumanın nedenin henüz tespit edilemediğini, sahadan alınan numunelerin incelendiğini belirtti.

GAP Arena Stadı inşaatında son durum!

TFF 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un maçlarını yaptığı GAP Arena Stadı'ndaki çim iyileştirme çalışmalarının 15 gün içerisinde tamamlanacağı bildirildi.

GAP Arena'da çim serme işlemi başladı!

Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un heyecanla beklediği stadı GAP Arena'da çim serme işlemi başladı. Çim serme çalışmalarının yaklaşık 1 hafta süreceği öğrenildi.

Hyfix, Moment Beştepe'nin temel altı su yalıtımını üstlendi!

Ankara'da 330 ofisi ile 10300 metrekarelik alanda üretim yapan İnterfiks Yapı Kimyasalları şirketi, markası Hyfix ile Vodafone Arena stadyumunun ardından bu kez de Moment Beştepe Projesi'nin temel altı su yalıtımını üstlendi

Romanya National Arena kapatıldı!

Romanya’nın UEFA standartlarındaki en büyük stadyumunun kapısına kilit vuruldu. National Arena'ya sonradan eklenen açılır kapanır çatının ruhsatı olmadığı için, İtfaiye Kurumu, stadyumu mühürledi.

Şanlıurfa'ya 13 yılda 24 milyar lira yatırım yapıldı!

Davutoğlu, 13 yılda Şanlıurfa'ya 24 milyar lira yatırım ve destek sağladıklarını, 10 bin 400 derslik, 79 sağlık tesisi, 30 bin seyirci kapasiteli GAP Arena Stadyumu'nun da aralarında olduğu 22 spor tesisi ve 8 bin 300 konut inşa ettiklerini söyledi.

Malatya İnönü Stadı ne zaman yıkılacak?

Malatya kent merkezinde kalan ve artık ihtiyacı karşılayamayacak duruma gelen Malatya İnönü Stadı yıkılacağı günü bekliyor. Malatya Arena Stadyumunun 2015 yılı içerisinde teslim edilmesinin ardından yıkımına hemen başlanacağı açıklandı.

GAP Arena Stadı'nın elektriği kesildi!

PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'un maçlarını oynadığı stadın elektriğinin, 50 bin liralık faturanın ödenmediği gerekçesiyle kesildiği öğrenildi. Nabi Kırmızı, stadın devir sözleşmesinin iptali için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne müracaat ettiklerin

Malatya Arena'nın inşaatı devam ediyor!

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Elazığ Karayolu üzerine İnönü Üniversitesi karşısında yapılan Arena Stadının yüzde 40 oranında tamamlandığını belirterek "Malatya Stadyumunun fiziki gerçekleşme oranı yüzde 40" dedi

GAP Arena Stadı'na 30 gün içinde yeni çimler serilecek!

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, GAP Arena Stadı'ndaki çim sorunuyla ilgili iyileştirme çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.GAP Arena Stadı'na 30 gün içinde yeni çimler serilecek.

GAP Arena Stadyumu'ndaki çim sorunu gideriliyor!

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un maçlarını yaptığı GAP Arena Stadyumu'ndaki çim sorunun giderilmesi için çalışma başlatıldı. Ertuğrul Yıldız, kurumanın nedenin henüz tespit edilemediğini, sahadan alınan numunelerin incelendiğini belirtti.

GAP Arena Stadyumu için soruşturma başlatıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklama "Bakanlığımıza bağlı teknik elemanların yaptığı incelemeler neticesinde Şanlıurfa Gap Arena Stadyumu'nun çimlerinde kuruma tespit edilmiştir" ifadesine yer verildi.

Recep Altepe: Timsah Arena seçimden önce bitecek!

Büyükşehir Belediye Başkam Recep Altepe, Timsah Arena olarak bilinen Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumunun inşaatının biran önce bitirilmesini istediklerini, Bursa tarihin en büyük inşaatı olduğu için zaman aldığını söyledi...

Suat Kılıç: TürkTelekom Arena, en görkemli stadyum!

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Galatasaray Kulübü Başkanı ve yönetim kurulunun bazı üyelerini kabul etti. Bakan Kılıç, Türk Telekom Arena ile ilgili konuları, Türk futbolunun sorunlarını ve Galatasaray ile ilgili konuları görüşme imkanı bulduk" dedi

GAP Arena Stadyumunun çim sorunu çözüldü mü GAP Arena Stadyumu nerede Haberi

GAP Arena Stadyumunun çim sorunu çözüldü mü GAP Arena Stadyumu nerede


PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un maçlarını yaptığı GAP Arena Stadyumu'ndaki çim sorunun giderilmesi için çalışma başlatıldı.


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, düzenlediği basın toplantısında, her türlü bakımın yapılmasına rağmen stattaki çimin beklenmedik şekilde kuruduğunu söyledi.


Sorundan duyduğu üzüntüyü dile getiren Yıldız, kurumanın nedenin henüz tespit edilemediğini, sahadan alınan numunelerin incelendiğini belirtti.


Stadın, Şanlıurfaspor'un 6. haftada yapacağı Orduspor maçına yetiştirilmeye çalışıldığını vurgulayan Yıldız, ''Kulüp yönetiminden ve Şanlıurfa kamuoyundan özür diliyorum. Çarşamba günü inşallah çimin ihalesini yapacağız. Amacımız, sahayı Orduspor maçına hazır hale getirmektir. Bu süreçte bize destek veren Şanlıurfaspor yönetimine teşekkür ediyorum'' dedi.


İhalenin ardından mevcut çimin hızlı bir şekilde kaldırılacağını aktaran Yıldız, yeni çimin tahmini maliyetinin 200 ile 300 bin lira civarında olduğunu kaydetti.


Şanlıurfaspor, sahasında yapması gereken ligin ilk haftasındaki...