07 / 07 / 2024

gap ekonomik katkı

gap ekonomik katkı

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, "Sulamalar tamamlandığında GAP, gıda üreten ve dünyaya ihraç eden 'üretim ve ihracat merkezi' olacak" dedi.

Son dakika: Marmara Denizi ve boğazlarda yarından itibaren hamsi avcılığı yasaklanıyor!

Tarım ve Orman Bakanlığı, yarından itibaren hamsi avcılığının Marmara Denizi ile boğazlarda durdurulacağını açıkladı. Karar ile ekosistemin korunması ve gelecek sezonda balıkçılara daha fazla ekonomik katkı sağlanması amaçlanıyor.

Faizlerin geri gelmesine tüm ekonomik aktörler katkı vermeli!

EmlakBank Genel Müdürü Aksu, "Ekonominin çarklarının daha rahat dönmesi için faiz oranlarının geri gelmesine, finansman maliyetlerinin düşürülmesine tüm ekonomik aktörlerin katkı vermesi, destek olması gerekir" dedi...

Ekonomiye en önemli katkı inşaat sektöründen!

Ekonomik güven endeksi Ağustos'ta yüzde 2.5 artarak 55 yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Ağustostaki yükselişe en önemli katkı ise inşaat sektöründen geldi.

Dev projeler 2016'da ekonomik büyümeye katkı sağladı!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı F. Fethi Hinginar, 2016'nın, siyasi ve ekonomik gelişmeler açısından kolay bir yıl olmadığını belirterek "Tüm olumsuz gelişmelere karşın 2016'yı kayıp yıl olarak değerlendirmeyi doğru bulmuyorum" dedi.

Rusya 2017'de ekonomik büyümeye katkı sağlayacak!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, "Rusya ile olan ilişkilerimizin düzelmesi, normalleşmesi, ekonomimizi pozitif yönde etkileyecek. Bu durum 2017 büyümemize de pozitif bir katkı sağlayacak." dedi.

Ekonomik seferberlik konut sektörüne yarayacak!

Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, "Ülkemizde içinde bulunduğumuz hassas dönem itibariyle, işadamları olarak ilan etmiş olduğumuz ekonomik seferberlik kapsamındaki konut satışı, tanıtım ve kampanyaları, konut sektörüne olumlu anlamda katkı sağlayacaktır" dedi.

Türk firmaları Gana'daki konut inşaatlarına katkı sağlıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "150'yi aşkın firmalarımız, Gana'nın ihtiyacına binaen enerji, alt yapı ve konut inşaatı olmak üzere özellikle Gana'nın ekonomik kalkınma çabalarına doğrudan yatırımlarıyla katkıda bulunmaya kararlıdır." dedi.

GAP ekonomiye yılda 6,6 milyar dolarlık katkı sağlayacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, "Sulamalar tamamlandığında GAP, gıda üreten ve dünyaya ihraç eden 'üretim ve ihracat merkezi' olacak" dedi.

Symbol AVM Kocaeli ekonomisine katkı sağlayacak!

Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi geçtiğimiz gün açıldı. Kavanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan, 3 bin kişinin çalışağını ve bunun da ekonomik anlamda Kocaeli'ne katkı sağlayacağını belirtti.

Boyabat'ta tuğla fabrikaları ekonomik daralmadan ekileniyor!

Sinop’un Boyabat ilçesinin ekonomisine en büyük katkıyı tuğla fabrikaları yapıyor. 26 tuğla fabrikası ile toprak sanayiinde marka gücünü kabul ettiren Boyabat’ın, son dönemde yaşanan ekonomik daralmadan olumsuz etkilendiği belirtiliyor.

Muhittin Büyük: GAP Eylem Planı, düzenli kentler oluşturacak!

MÜSİAD Başkan Yardımcısı Büyük: "Eylem planı, düzenli kentler oluşturacak" MÜSİAD Sektör Kurulları Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis Üyesi Muhittin Büyük, GAP Eylem Planının düzenli ve kentlerin oluşmasına büyük katkı sağlayacağını söyledi.

GAP ile Diyarbakır Suriçi'nde kentsel dönüşüm yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 2018 sonuna kadar GAP şehirlerinde kentsel dünüsüm yapacak. Dönüşüme Diyarbakır suricinden başlanacak. Bu kapsamda sadece konut değil, sosyal ve ekonomik projelerde geliştirilecek.

GAP Eylem Planı Güneydoğu'yu sevindirdi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından Mardin'de açıklanan ve bölgede sosyal, ekonomik ve kültürel gelişimin hızlandırılmasını ön gören yeni GAP Eylem Planı, sivil toplum kuruluşlarınca olumlu karşılandı.

gap ekonomik katkı Haberi

gap ekonomik katkı

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, "Sulamalar tamamlandığında GAP, gıda üreten ve dünyaya ihraç eden 'üretim ve ihracat merkezi' olacak" dedi.


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Sulamalar tamamlandığında GAP, gıda üreten ve dünyaya ihraç eden 'üretim ve ihracat merkezi' olacak" dedi. 


Eroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerinde son 13 yılda yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi. AK Parti iktidarıyla bölgenin ve halkın refahını, kalkınmasını sağlayacak derecede büyük projelere imza atıldığını vurgulayan Eroğlu, en önemli projenin ise Güney Anadolu Projesi (GAP) olduğuna işaret etti. 


Bölgeye yapılan projenin Türkiye'nin en büyük entegre kalkınma projesi olduğunu anlatan Eroğlu, GAP kapsamında enerji, sulama, içme suyu temini, çevre ve dere ıslah tesislerinin bulunduğu pek çok yatırım yer aldığını belirtti. 


Projenin 22 baraj, 19...