02 / 05 / 2024

GAP projeleri

GAP projeleri

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, insan odaklı kalkınmada "kapsayıcılık" kavramını ön plana çıkardıklarını belirterek, kalkınma amaçlı 8 bin projeye kaynak aktaracaklarını söyledi.

GAP yenilenebilir projeleri ile enerji üssü olacak!

GAP yenilenebilir projeleri ile enerji üssü olacak. Güneydoğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Karahocagil, yenilenebilir enerjide biyokütle ile güneşe yoğunlaştıklarını ve bölgenin “enerji üssü” olarak anılacağını söyledi.

GAP'ta imaja yatırım zamanı!

GAP İdaresi Başkanlığı, yabancı yatırımcıyı bölgeye çekebilmek amacıyla tanıtım ve markalaşma konusunda firmalara destek olmak üzere bir ajans kuracak.GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil konu ile ilgili açıklama yaptı.

GAP'ın potansiyeli Japon iş adamlarına anlatılacak!

GAP Bölge Kalkınma İdaresi (BKİ), Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA) ile ortak çalışma yapacak. GAP BKİ Başkanı Karahocagil: "Japon yatırımcıların bölgeye çekilmesi için çalışma başlatıldı" dedi.

GAP yatırımları arasında kentsel dönüşüm projeleri de yer alacak!

Bakan Yılmaz, 5 yıllık süreçte DAP ile 21 milyar, GAP 27 milyar toplam 48 milyar bölgenin kalkınmasına ayırdık” dedi. Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, gündeme ilişkin soruları cevapladı.

GAP ve DAP projeleri için 50 milyar lira ayrıldı!

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Yaklaşık 50 milyar lira GAP ve DAP projeleri için ayrıldı. TOKİ eliyle GAP ve DAP illerimize, 18,3 milyar liralık yatırım yapıyoruz." dedi.

GAP Vadisi'nin 1. etabının temeli atıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin vizyon projeleri arasında yer alan bölgenin en büyük yeşil alanı;1 Milyon 861 Bin Metrekarelik GAP Vadisi Projesinin 1. etabının temeli törenle atıldı.

GAP,KOP,DAP,TRAGEP projesi ekonomiye yılda 10,8 milyar dolar katkı sağlayacak!

Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yürütülen ve Türkiye’nin prestij projeleri olma özelliği taşıyan GAP, KOP, DAP ve TRAGEP tamamlandığında milli ekonomiye yılda 10,8 milyar dolar katkı sağlanacak.

DSİ'nin prestijli projeleri ekonomiye 10,8 milyar dolar katkı sağlayacak!

DSİ Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Türkiye’nin prestij projeleri GAP, KOP, DAP ve TRAGEP tamamlandığında milli ekonomiye yılda 10,8 milyar dolar katkı sağlanacak...

GAP yenilenebilir projeleri ile enerji üssü olacak!

GAP yenilenebilir projeleri ile enerji üssü olacak. Güneydoğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Karahocagil, yenilenebilir enerjide biyokütle ile güneşe yoğunlaştıklarını ve bölgenin “enerji üssü” olarak anılacağını söyledi.

Karahocagil: GAP planında TOKİ ve Emlak Konut önemli rol oynayacak!

‘Kentleşme’ başlığının eklendiği yeni GAP planına göre bölgedeki illere yeni konut projeleri, sosyal düzenlemeler ve müzeler yapılacak. Kentleşme çalışmalarında TOKİ ve Emlak Konut'un önemli rol oynayacağı belirtildi...

Ankara konut projeleri ve fiyatları 2013!

Başkent Ankara konut projeleri ve fiyatları araştırdık. Lükste ve konforda İstanbul projeleriyle yarışır nitelikte tasarlanan projelerde fiyatlar 87 bin TL'den başlıyor 2 milyon TL'ye kadar çıkıyor...

İzmir konut projeleri fiyatları 2013!

Ege'nin incisi İzmir'deki konut fiyatlarını araştırdık. İzmir konut projeleri fiyatları 97 bin TL'den başlıyor, 1 milyon 500 bin dolara kadar çıkıyor. İşte tüm detayları ile İzmir konut projeleri fiyatları...

İstanbul uygun fiyatlı konut projeleri 2013! 36 bin TL'den başlıyor!

İstanbul'un farklı semtlerinde hayata geçirilen ve 100 bin TL'nin altına satışa sunulan konut projelerini araştırdık. İşte uygun fiyata zengin bir yaşamın kapılarını aralayan İstanbul uygun fiyatlı konut projeleri...

Çelik sektörü İstanbul’un dev projeleri ile büyüyecek!

Çelik İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ekinci: “Kentsel dönüşüm, yeni havalimanı, Kanal İstanbul ve üçüncü köprü… Çelik sektörü iç piyasada İstanbul’un dev projeleri ile büyüyecek” dedi.

Ataşehir uygun konut projeleri 2013!

Finans ve yaşam merkezi Ataşehir'deki uygun fiyatlı konut projelerini araştırdık. İşte 96 bin TL'den başlayan fiyatlarla Ataşehir uygun konut projeleri...

İndirimli konut projeleri 2013!

İnşaat yatırımcıları indirim kampanyaları ile müşterilerini avantajlı fiyatlarla ev sahibi yapmaya devam ediyor. İşte tüm detayları ile o indirimli konut projeleri...

GAP projeleri Haberi

GAP projeleri

Hükümet, emekliden memura, ev kadınından işadamına kadar tüm kesimlerin beklentilerini karşılamaya devam ediyor. Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, insan odaklı kalkınmada "kapsayıcılık" kavramını ön plana çıkardıklarını belirterek, kalkınma amaçlı 8 bin projeye kaynak aktaracaklarını söyledi. Kamu yatırımları için 64.9 milyar liralık ödenek ayrıldığını anımsatan Bakan Yılmaz, "Yerel bütün aktörleri içine alan bir yapı oluşturduk. Kalkınma ajansları aracılığıyla Türkiye genelinde 36 bin proje teklifi alındı. Bunların 8 bin 350'sine destek verdik. Eş finansmanla birlikte 4.3 milyar liralık kaynağı sadece kalkınma amacıyla harekete geçirdik" diye konuştu. Yeni Türkiye ile beraber yeni bir GAP'ın oluştuğunu vurgulayan Yılmaz, "Eski GAP enerji, sulama ağırlıklı bir programdı. Ilısu Barajı'yla beraber enerji boyutu da tamamlanacak. Cizre barajı bittiğinde enerji boyutunun yüzde 100'ü tamamlanıyor" dedi.


REFORMLARA AĞIRLIK VERİLECEK

Türkiye 'de...