02 / 05 / 2024

gap vadisi son durum

gap vadisi son durum

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 43 bin metrekarelik GAP Vadisi 2. etap proje çalışmasında sona doğru gelindi.

Şanlıurfa GAP Vadisi 1. Etap'ın yüzde 60'ı tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından GAP Vadisinde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfa'nın en büyük yeşil alan çalışmasının tamamlanması ile kenti bir adım daha öteye taşıyacaklarını söyledi.

Şanlıurfa SUKAY Projesi'nde çalışmalar son sürat!

Şanlıurfa'yı daha yaşanabilir bir kent haline getirmeyi hedefleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bölgede bir ilke imza atarak vatandaşlara su sporu ve bir çok sosyal donatıların mevcut olduğu bir merkez kuruyor.

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden GYO Düşler Vadisi'nin kısmi geçici kabulü yapıldı. İşte proje ile ilgili detaylar ve son dakika gelişmesi...

Emlak Konut GYO 'Düşler Vadisi'ndeki villa bloklarının kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi'deki projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İdealist Cadde'nin kısmi kesin kabulü yapıldı. İşte ayrıntılar...

Düşler Vadisi'nde kısmi geçici kabul yapıldı! 

Emlak Konut GYO projelerinden Düşler Vadisi kapsamında 0 Ada 3202 Parselde yer alan bazı blokların kısmi geçici kabulü yapıldı. İşte Düşler Vadisi projesi ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

Başakşehir Sular Vadisi yargı sürecinde son durum!

İBB 'nin meclis kararıyla Başakşehir Belediyesi’ne tahsis edilen Sular Vadisi’ndeki yapının devrine itiraz ederek başlattığı yargı süreci devam ediyor. İBB söz konusu yargı süreci ile ilgili açıklama yaptı.

Başakşehir Sular Vadisi'ndeki inşaat çalışmalarında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir ilçesindeki Sular Vadisi'ne gitti. İmamoğlu, vadi içindeki kreş inşaatı, pazar alanı ve Bahçe Market'i dolaştı. 

Başakşehir Sular Vadisi'ndeki kreş inşaatında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir'deki Sular Vadisi'ndek kreş inşaatını inceledi.

Gap Vadisi 4. Etap Projesi açılışa hazırlanıyor!

Sıcak bir iklim kuşağında yer alan Şanlıurfa’da yeşil alan ihtiyacını gidermek için şehir merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir yeşil alan atağı gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi 4. Etap çalışmalarında sona gelindi.

Gap Vadisi 4. Etap Projesi açılışa hazırlanıyor!

Şanlıurfa’da yeşil alan ihtiyacına cevap vermek için kent merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir yeşil alan atağı yapan Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi 4. Etap çalışmaları tamamlanıyor.

Turkuaz Vadisi 4. Bölge TOKİ son başvuru tarihi!

Turkuaz Vadisi 4. Bölge TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 12 adet konut bulunuyor.

TOKİ Turkuaz Vadisi 1. Bölge son başvuru tarihi!

TOKİ Turkuaz Vadisi 1. Bölge son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor.

Düşler Vadisi Riva'da lansman fiyatları son gün 15 Ocak!

Beykoz'un sahil kasabası Riva'da hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva'da lansman fiyatları son gün 15 Ocak. Projede daire fiyatları 1 milyon 69 bin TL'den başlıyor...

Şanlıurfa GAP Vadisi'nin 2 ve 5 etapları açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve toplamda 3 milyon 500 bin metrekarelik alanı kapsayan GAP Vadisinin 2. ve 5. etapları açıldı. 

Şanlıurfa GAP Vadisi Millet Bahçesi açılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi Millet Bahçesi projesinin etaplarını tamamlıyor.

gap vadisi son durum Haberi

gap vadisi son durum


Şanlıurfa'da hayata geçirilen GAP Vadisi 2. etap proje çalışmasında sona gelindi. GAP Vadisi proje çalışmalarını denetleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "GAP vadisi bir hayat projesi, bir yaşam ve sosyal proje olarak Şanlıurfalı kardeşlerimize hizmet verecektir." diye konuştu.


5 etap halinde hayata  inşa edilen 1 Milyon 860 bin metrekarelik GAP Vadisi proje çalışmaları devam ediyor. Etaplar şeklinde sürdürülen proje kapsamında GAP Vadisi 2. etap çalışmalarında sona gelindi.


Kentte vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin GAP 2'de başlattığı proje 43 bin metrekareden oluşuyor ve içerisinde 1 mini futbol sahası, 2 tenis kortu, 2 basketbol sahası, 1 mini golf sahası, 1 voleybol sahası, 1 anfi, Ahşap pergoleler, yürüyüş yolları, Oturma bankları, 302 araçlık otopark, market binası 255 metrekare kafeterya...