08 / 07 / 2024

garanti belgeleri elektronik ortam

garanti belgeleri elektronik ortam

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, mevcut durumda kağıt üzerinde yazılı olarak tüketicilere verilmesi zorunlu olan garanti belgelerinin ve servis fişlerinin artık elektronik ortamda da sunulmasına olanak sağlandığını bildirdi.

Philips HD9650/90 premium airfryer, 1, 2 ve 3 yıllık ek garanti fırsatlarıyla Teknosa’da satışa çıktı!

Teknosa, son dönemlerin en moda elektronik cihazlarından airfryer’ı Philips güvencesiyle satışa sundu. 1, 2 ve 3 yıllık ek garanti fırsatlarının bulunduğunu duyuran Teknosa, alışveriş kredisi seçeneğiyle de alımlarda kolaylık sağlamaya başladı.

Garanti Bankası'ndan 3 milyon TL'lik konut kredisi! İşte detaylar

Garanti Bankası, ev alma hayallerini gerçekleştirecek bir fırsat sundu. 3 milyon TL'lik kredi vereceğini duyuran Garanti, ev sahibi olmak isteyenlere bir şans sundu. Bu krediden yararlanmak için sadece bu belgeleri hazırlamak yeterli olacak! İşte Garanti Bankası’ndan 3 milyon TL’lik kredi detayları…

Garanti Bonus kartı olanlara büyük sürpriz! Bu para hesaplara yatacak!

Bankalar market, elektronik, fatura ödeme gibi pek çok alanda kampanyalar düzenleyerek müşterilerini memnun etmeye ve aynı zamanda yeni müşteriler kazanmayı hedefliyor. Bu kapsamda, Garanti BBWA de elektronik alışverişlerine özel bir kampanya düzenledi.

Garanti belgeleri ve servis fişlerinde yeni dönem!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, mevcut durumda kağıt üzerinde yazılı olarak tüketicilere verilmesi zorunlu olan garanti belgelerinin ve servis fişlerinin artık elektronik ortamda da sunulmasına olanak sağlandığını bildirdi.

Samsun'da tapu belgeleri elektronik ortama aktarıldı! 

Samsun'da tapu kadastro belgeleri elektronik ortama aktarılarak Samsunluların hizmetine sunuldu. Konu hakkında açıklama yapan Samsun Tapu ve Kadastro 10. Bölge Müdürü Faruk Dönmez, "Tapu hizmetlerinin elektronik ortama alınmasıyla daha kolay ve güvenli bir şekilde hizmet verilmeye başlandı" dedi.

AE Arma Elektropanç Garanti Bankası Pendik işini aldı!

AE Arma-Elektropanç; Garanti Bankası Pendik Teknoloji Kampüsü’nün mekanik tesisat işlerinin ardından elektrik-elektronik işlerinin de teknik müteahhitliğini üstlenerek projenin tüm elektro mekanik tesisat işlerini üstlenmiş oldu.

Garanti Konut Talas teslim tarihi!

Garanti Konut Talas Evleri Kasım 2014'te teslim ediliyor, projede minimum fiyat 49 bin lira olarak belirlendi

Garanti Konut Talas Evleri nerede?

Kayseri Garanti Konut Talas Evleri üniversiteler bölgesinde yer alıyor, projede fiyatlar 49 bin liradan başlıyor

Garanti Konut Kayseri Talas'ta 49 bin liraya!

Garanti Konut Kayseri Talas Evleri'nde fiyatlar 49 bin liradan başlıyor, projenin teslimlerinin 2014 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor

Garanti Bankası 2013'te yeni 40 şube açacak!

Garanti Bankası 2013 yılı bütçesine göre 40 şube açmayı planlıyor. Ayrıca banka1.200 kişilik personel alımı da yapılacak

Garanti yılbaşı hediyesi: Konut kredisi taksitleri Garanti'den!

Mortgage Uzmanı Garanti, 31 Ocak’a kadar başvuru yapan konut kredisi müşterilerine yılbaşı hediyesi vererek, kredilerinin son taksitlerini ödüyor

Vakıf GYO toplantıya elektronik katılanların listesini yayınladı!

Vakıf GYO düzenlediği toplantıda Genel Kurula Elektronik Katılanlar Listesi'ni yayınladı...

Garanti'den öğretmenlere özel konut kredisi kampanyası!

Garanti bankası, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, tüm öğretmenler için özel koşullarla mortgage kampanyası başlattı...

garanti belgeleri elektronik ortam Haberi

garanti belgeleri elektronik ortam

Garanti Belgesi, Satış Sonrası Hizmetler, Tanıtma ve Kullanma Kılavuzu yönetmeliklerinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelikler Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, yönetmeliklerde yapılan değişikliklere ilişkin bilgi verdi. Mevcut düzenlemelere göre, ürünün üreticisi veya ithalatçısı tarafından hazırlanan garanti belgeleri ile servis istasyonlarınca satış sonrası hizmetler kapsamında verilen teslim belgeleri ve servis fişlerinin imzalı ve kaşeli şekilde kağıt üzerinde tüketicilere sunulduğunu hatırlatan Pekcan, satın aldığı ürünün garanti belgesini veya servis fişini kaybeden tüketicilerin uyuşmazlık söz konusu olduğunda mağduriyet yaşayabildiğine işaret etti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Pekcan, bunun firmalar açısından bürokrasiye ve maliyete neden olduğunu, diğer taraftan içinde bulunulan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını döneminde kağıt üzerinde belge uygulamalarının temas riskini de artırdığını ifade etti.

Bu olumsuzlukları ortadan kaldırmak amacıyla garanti belgelerinin ve...