29 / 04 / 2024

garanti mortgage özellikleri

garanti mortgage özellikleri

Garanti Mortgage her ihtiyaca ve kişiye özel çözümler üretiyor. Türkiye genelindeki 900'ü aşkın şubesi ile 25 farklı mortgage ürününü tüketicilere sunuyor. Garanti Mortgage'ın Genel Müdür Yardımcısı Umur Güven, plan ve hedeflerinden bahsetti

Philips Powerpro Max süpürge kaç TL? Özellikleri neler? 1 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Derinlemesine temizlik isteyenleri yüksek emiş gücü ile tatmin eden Philips Powerpro Max Elektrik süpürgesi, 5 yıllık garanti sunarak motor gücünü de ispatlıyor. Toz torbasız ve kolay temizlenir özellikte Philips Powepro Max Süpürge kaç TL? Başka hangi özellikleri var?

Garanti BBVA'dan Green Mortgage'a 370 milyon TL finansman!

Garanti BBVA Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, Türkiye’nin ilk yeşil mortgage uygulaması olan Green Mortgage (Yeşil Mortgage) ürününü hayata geçirdiklerini söyledi.

Garanti BBVA Mortgage’dan kamu lojmanlarından ev almak isteyenlere özel kredi!

Mortgage Uzmanı Garanti BBVA Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nün bankalarla yaptığı protokol çerçevesinde, lojmanların ihale yoluyla satışında konut kredisi kullandırıyor...

Garanti BBVA'dan ilk evini alana 300 TL bonus!

Garanti BBVA ilk evini almak için konut kredisi kullanan müşterilerine ev hediyesi olarak 300 TL bonus veriyor. Garanti BBVA Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, vatandaşların ev ihtiyaçlarına katkıda bulunduklarını söyledi.

Garanti BBVA Mortgage’dan ilk evini alanlara 300 TL Bonus ev hediyesi!

Garanti BBVA, ilk konutunu almak için konut kredisi kullanan müşterilerine 300 TL Bonus veriyor. Kampanya 31 Aralık 2019 tarihine kadar geçerli olacak.

Garanti BBVA Mortgage enerjide verimi destekliyor!

Garanti BBVA Mortgage, Avrupa Birliği tarafından desteklenen EEM'nin, Enerji Verimli Mortgage Pilot Programı'na katılan Türkiye'den ilk banka oldu...

Garanti BBVA Mortgage, Enerji Verimli Mortgage Pilot Programı’na katıldı!

Garanti BBVA Mortgage, Enerji Verimli Mortgage Girişimi’nin Pilot Programı’na katıldı. Garanti BBVA Mortgage, bu sistemi ürün ve hizmetlerine entegre etme testleri yapan 48 kurumdan biri oldu.

Ev almak için doğru zaman! 

Uzmanlar şimdi ev almanın doğru bir yatırım olacağını belirtti. Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, kredilerdeki indirimden sonra konut fiyatlarının artabileceğini belirterek, "Kendisi için uygun evi bulanların beklememesi gerek" dedi. 

Garanti BBVA Mortgage, enflasyona endeksli mortgage sunuyor!

Garanti BBVA Mortgage, ev sahibi olmak isteyenlere 'Önce Sabit Sonra Değişken Faizli Mortgage' ürünüyle konut kredisi imkânı sunuyor...

Garanti BBVA Mortgage'den Önce Sabit Sonra Değişken Faizli Mortgage!

Garanti BBVA Mortgage, yeni bir ev sahibi olmak isteyenlere 'Önce Sabit Sonra Değişken Faizli Mortgage' ürünüyle avantajlı konut kredisi imkânı sağlıyor..

Garanti Mortgage'dan Aliağa'da uygun faizli kredi imkanı!

Garanti Mortgage, İzmir'in Aliağa ilçesinde anlaşmalı firmalardan konut alacak müşterilere uygun faiz oranlarıyla kredi sağlayacak..

Umur Güven'in cenazesi bugün defnediliyor!

Garanti Mortgage'de uzun yıllar genel müdür yardımcılığı yapan Umur Güven geçirdiği kalp krizi nedeniyle Viyana'da yaşamını yitirdi. Umur Güven'in cenazesi bugün defnedilecek. 

Umur Güven vefat etti!

Garanti Mortgage'de uzun yıllar genel müdür yardımcılığı yapan Umur Güven geçirdiği kalp krizi nedeniyle Viyana'da hayatını kaybetti...

garanti mortgage özellikleri Haberi

garanti mortgage özellikleri


Türkiye’de son yıllarda ön plana çıkan mortgage kredilerinde önde gelen kuruluşlardan biri olan Garanti Mortgage, sunduğu ürünler ile pazar payını her geçen yıl artıran öncü bir kurum.



Uzman hizmet anlayışıyla, 2012’nin ilk çeyreğinde küresel piyasalardaki dalgalanmalara, konut sektöründeki duraklamaya rağmen pazar payını artırarak yüzde 13’lere çıkarabilmeyi başaran Garanti Mortgage’ın Genel Müdür Yardımcısı Umur Güven ile bu başarıyı yakalamak için yaptıkları çalışmaları, sundukları hizmetleri ve son yıllarda ülkemizde kullanımı artan mortgage kredilerinin seyrini konuştuk. Güven sorularımıza şu yanıtları verdi:


Bankacılık sektöründen ve Garanti Mortgage'nin Türkiye mortgage pazarındaki yerinden bahseder misiniz?


Umur Güven: Türkiye pazarında önemli bir paya sahibiz. Bu yılın ilk çeyreğinde pazar payımızı artırarak yüzde 13’ün üzerine çıkardık. Böylelikle sektördeki liderliğimizi devam ettiriyoruz.


Sektör olarak bakacak olursak, sektörün 2010 bakiyesi 57.5 milyar TL...