30 / 04 / 2024

Garanti Mortgageın aldığı ödüller

Garanti Mortgageın aldığı ödüller

Mortgage Uzmanı Garanti’ye 2 ödül birden geldi. Garanti Mortgage, 2013’te yenilenen web sitesiyle, Horizon Interactive Awards tarafından Bankacılık ve Finans kategorisinde Altın Ödül’ü almaya hak kazandı.

Garanti Mortgage'den öğretmen kampanyası!

Garanti Mortgage, 24 Kasım Öğretmenler Günü kampanya kapsamında, öğretmenlere avantajlı faiz oranları ve dosya masrafında yüzde 50 indirim imkanı sunuyor. 

Garanti Mortgage ile ev konut alanlara Bonus'tan ev hediyesi!

Garanti Mortgage'dan minimum 50 bin lira konut kredisi kullananlara Bonus'tan ev hediyesi. Garanti Mortgage Genel Müdürü Atay, "Önümüzdeki dönemde, farklı kampanya ve fırsatlarla ev sahibi olan müşterilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Garanti Mortgage'dan ilk evini alanlara 300 TL bonus!

Mortgage Uzmanı Garanti, ilk evini almak amacıyla konut kredisi kullanan müşterilerine, avantajlar sunuyor. 10 Ekim – 11 Kasım 2016 tarihleri arasında Garanti Mortgage’dan kredi kullananlara, uygun faiz oranlarıyla ödeme fırsatının yanı sıra, 300 TL bonus da hediye ediliyor.

Garanti Mortgage konut kredisi faiz oranlarını düşürdü!

Garanti Mortgage 24 aya kadar vadeli kredi faiz oranını yüzde 0,95'e, 24-60 ay arası vadelerdeki konut kredi faiz oranlarını da yüzde 0,99'a düşürdü.

Garanti Mortgage'ın web sitesi yenilendi!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin web sitesi www.garantimortgage.com güncel tasarım trendlerinden yola çıkılarak yenilendi. Bilgisayarların yanı sıra akıllı telefonlar ve tabletlerde de kolayca görüntülenebilen site, ziyaretçilerine kullanım kolaylığı sunuyor.

Garanti Mortgage'tan Öğretmenler Günü'ne özel kampanya!

Garanti Mortgage'tan yapılan açıklamaya göre, şirket, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla hayata geçirdiği kampanyası ile ev almak isteyen öğretmenlere uygun koşullarla kredi kullanma imkanı sunuyor.

Halkbank, Mardan Palace oteli satın aldı!

Antalya'da Azeri asıllı işadamı Telman İsmailov'a ait Mardan Palace Hotel, icradan satıldı. Garanti Bankası'na borçları nedeniyle satışa çıkarılan oteli, daha önce icraya veren Halk Bankası satın aldı.

Mardan Palace Hotel'i icradan Halk Bankası satın aldı!

Antalya'da Azeri asıllı işadamı Telman İsmailov'a ait Mardan Palace Hotel, icradan satıldı. Garanti Bankası'na borçları nedeniyle satışa çıkarılan oteli, icraya veren Halk Bankası satın aldı.

Mardan Palace'ı icradan Halk Bankası satın aldı!

ANTALYA'da Azeri asıllı işadamı Telman İsmailov'a ait Mardan Palace Hotel, icradan satıldı. Garanti Bankası'na borçları nedeniyle satışa çıkarılan oteli, daha önce icraya veren Halk Bankası satın aldı.

Garanti Mortgage, Rönesans Konut Sayfiye için 3+3 destek veriyor!

Garanti Mortgage, Rönesans Konut’un Kartal’da yükselen Sayfiye Projesi için kredi ödeme desteği veriyor. Sayfiye Projesi’nden ev almak için 120 ay kredi kullananların, ilk 3 ve son 3 taksitlerini ödeyecek.

Garanti Mortgage’dan öğretmenlere özel mortgage kampanyası!

Mortgage Uzmanı Garanti, Öğretmenler Günü nedeniyle, 31 Aralık tarihine kadar tüm öğretmenler ve eşleri için avantajlı koşullarla konut kredisi sunuyor. İşte Garanti Mortgage’dan öğretmenlere özel mortgage kampanyası..

Garanti Mortgage 2 ödül aldı!

Garanti Mortgage, Horizon Interactive Awards Altın Ödülü ve Webby Onur Ödülü'nün sahibi oldu. Şirket 2013'te yenilenen web sitesiyle, Bankacılık ve Finans kategorisinde Altın Ödül'ü almaya hak kazandı...

Garanti Mortgage'a 2 ödül!

Mortgage Uzmanı Garanti’ye 2 ödül birden geldi. Garanti Mortgage, 2013’te yenilenen web sitesiyle, Horizon Interactive Awards tarafından Bankacılık ve Finans kategorisinde Altın Ödül’ü almaya hak kazandı.

Garanti Mortgageın aldığı ödüller Haberi

Garanti Mortgageın aldığı ödüller


Garanti Mortgage, Horizon Interactive Awards Altın Ödülü ve Webby Onur Ödülü'nün sahibi oldu. 


Yapılan açıklamaya göre, Garanti Mortgage, 2013'te yenilenen web sitesiyle, Horizon Interactive Awards tarafından Bankacılık ve Finans kategorisinde Altın Ödül'ü almaya hak kazandı. 


"Online Mortgage Teklifi", "Evimin Değeri", "Bana En Uygun Mortgage Hangisi?" ve diğer uygulamaları, hesaplama araçlarıyla bu ödüle layık görülen "www.garantimortgage.com", internet dünyasının "Oscar"ı kabul edilen Webby Ödülleri kapsamında, kategorisinin en iyileri arasında yer aldı. Böylece, 12 bin başvuru arasından sıyrılarak Webby Onur Ödülü'ne de layık görüldü. 


Açıklamada konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, şunları kaydetti: 


"İnteraktif uygulamalarla, müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun olarak, sürekli geliştirdiğimiz internet sitemiz, tüketicilere mortgage konusunda kapsamlı bir bilgi kaynağı sunuyor. Yenilikçi çizgisiyle bugüne kadar birçok ödül alan ""www.garantimortgage.com", kullanıcı dostu...