03 / 05 / 2024

garantili konut

garantili konut

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanvekili Barış Dumankaya, sektörde ilk kez uygulanan D Planının bir kampanya olmadığını belirterek herkesin ev sahibi olması için modeller geliştirdiklerini söyledi.

Çukurova Gayrimenkul’den Ramazan ayı boyunca kampanya!

Ramazan ayı boyunca Çukurova Balkon’da yüzde 20 indirime ek yüzde 5 peşinat ve 120 ay 0.98 faiz fırsatı ile hemen teslim kira garantili konut fırsatı sunuluyor. 

Anadolu'daki kira garantili 5 konut projesi!

İnşaat firmaları konut projelerinde yatırımcının ilgisini çekmek ve satışlarına hız vermek için 1 yıldan 8 yıla kadar kira garantisi sunuyor. İşte Anadolu Bölgesi'ndeki kira garantili konut projeleri....

İstanbul'da kira garantili 8 konut projesi! 

Son dönemde kira garantisi sunan konut projeleri çoğalmaya başladı. Bazı firmalar 2 yıl , bazıları ise 5 yıl kira garantisi sağlıyor. İşte o projeler...

Konutta yeni trend kira garantili projeler!

İnşaatta 5 yılı aşan faizsiz konut satışlarının yanı sıra son dönemde kira garantili projeler öne çıktı. İstanbul’un ardından İzmir’e de uzanan getiri garantili anlaşmalı satışlar bir yıla kadar uzuyor. 

Kira garantili 5 konut projesi!

Konut satışlarını artırmak isteyen inşaat firmaları kampanyalara hız kesmeden devam ediyor. Yatırımcılara 13 bin dolara kadar kira garantisi sunan firmalar dikkatleri üzerine çekiyor. İşte kira garantili o 5 proje...

Vira İstanbul’dan yüzde 50 kar garantili konut!

‘Gül Proje’, 2016 yılına tarihi bir kampanyayla veda ediyor. ‘Gül Proje’, teslim gününde yüzde 50 kar etme garantisi ile satışa sunduğu ‘Vira İstanbul’da, bu oranın yüzde % 50’nin altında kalması halinde aradaki farkı ödemeyi taahhüt ediyor.

Turan Eren Antalya'da dev konut projesini hayata geçirecek!

Emekli Antalya Vali Yardımcısı Turan Eren, geliştirdiği "garantili kooperatifçilik" modeli ile dev bir konut projesini daha hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Moment İstanbul'da kar garantili kampanya!

AC Yapı tarafından İstanbul Kartal'da inşa edilen Moment İstanbul projesinde 15 Ekim'e kadar konut sahibi olanlara özel kampanya başlatıldı. Moment İstanbul'da kar garantili kampanya detayları...

Moment İstanbul'da kâr garantili kampanya sürüyor!

AC YAPI'NIN Kartal'daki Moment İstanbul projesinde 15 Ekim'e kadar konut sahibi oianlara 'Yüzde 25 Kâr Garantili' kampanya düzenliyor.

Kira garantili konut kampanyaları dikkat çekiyor!

Konut sektöründe yeni bir kampanya dalgası yaşanıyor. Birçok inşaat firması satışları artırmak için 1 ile 5 yıl arasında değişen sürede kira gelirini yatırımcıya garanti ediyor...

Kira garantili konut projeleri!

Bugünlerde ise en moda olan konut kampanyası bitmiş konutlar için kira garantisi vermek... Yatırım için konut almak isteyen, ancak riski sevmeyen tüketiciyi çekmek için inşaat şirketleri peş peşe kira garantisi vermeye başladı.

İstanbul'daki kira garantili projeler!

Konut sektöründe artan rekabet, yatırımcıları, birbirinden avantajlı kampanyalarla müşterilerinin dikkatini çekmeye zorunlu kılıyor. Kira garantisi kampanyaları da bunlardan biri. İşte İstanbul'daki kira garantili projeler ve fiyatları…

Loft Dragos projesinde kira garantili kampanya başladı!

Erguvan İnşaat Demirbaş Yapı Ortaklığı, Kartal'daki Loft Dragos projesinde kira garantili kampanya başlattı. Şirket, projeden konut alan yatırımcının evini üç ay boyunca kiraya verememesi durumunda yatırımcının 12 aylık kirasını karşılayacağım açıkladı.

garantili konut Haberi

garantili konut

İnşaat İstanbul genelinde ürettiği farklı konseptli projelerle nitelikli konut ihtiyacının karşılanmasına katkı sağlayan Dumankaya İnşaat, satış ve satış sonrası için geliştirdiği D Planım devreye aldı. 


KREDİ ÖDEME YARDIMI 


Barış Dumankaya D Planım, "Bir çok aile için ilk evi almak hayatlarının en zor birkaç kararından birisidir. Özellikle kredi ödemelerinde zorluk yaşama riski başta olmak üzere oturdukları evi satmaları gerekirse yeni evin teslimine kadar ne yapacakları, teslim sonrası kira ve diğer teknik hizmetler gibi akıllarından geçen bir çok konuda geliştirdiğimiz D planı devreye giriyor" ifadeleriyle anlattı.


Dumankaya, "Hi-fit, Ritim İstanbul veya Mozaik projelerimizin herhangi birisinden daire satın almak isteyenler, nakit ihtiyacı için eski evlerini satmak isterlerse Dumankaya o evi satın alıyor. Yeni daireleri teslim edilene kadar müşterimiz eski evinde kira ödemeden oturabiliyor. 


Yatırım amacıyla ev...