02 / 05 / 2024

gardenya özellikleri

gardenya özellikleri

Gül Proje ve Mutlu İnşaat ortaklığında devam eden Güneşlipark Gardenya'da, 24 bin metrekare arsanın 20 bin netrekaresi yeşil alana ayrılmış. 288 lüks daire ve 7 mağazadan oluşan proje 5 bin metrekare kapalı otopark sunuyor

Huawei Watch Fit 2 alınır mı? Fiyatı ve özellikleri neler? İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Büyük ilgi göre Huawei Watch Fit 2 birçok kişi tarafından araştırılıyor. Peki Huawei Watch Fit 2 alınır mı? Fiyatı ve özellikleri neler? İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Apple Yeni Watch Ultra ne kadar? Apple Watch Ultra özellikleri ne kadar? İşte 27 Ocak 2023 fiyat listesi…

Büyük ilgiyle takip edilen Apple, Yeni Watch Ultra saatlerini bir süre önce piyasaya sürdü. Peki Apple Watch Ultra özellikleri ne kadar? İşte 27 Ocak 2023 fiyat listesi…

Bütçe dostu telefon Samsung Galaxy A54'ün kilit özellikleri belli oldu! O telefona benzetildi! İşte detaylar…

Bütçe dostu telefon olarak bilinen Samsung’da Galaxy A54'ün kilit özellikleri belli oldu! İşte haberin detayları…

Efsane geri dönüyor! 2023 sıfır Tofaş Şahin üretimi başladı! İşte özellikleri ve fiyatı!

Sıfır Tofaş Şahin üretimi 2023 yılında tekrar başladı. Efsane geri dönüyor. Peki fiyatı ve özellikleri neler? İşte haberin detayları…

Philips Toz Torbasız Süpürge indirimde mi? Özellikleri neler? 25 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Yüksek emiş gücü ve 5 yıllık motor garantisiyle çok tercih edilen Philips Powerpro Max Toz Torbasız Süpürge, derinlemesine temizlik isteyenlerin beğeneceği özelliklere sahip. Peki Philips Powepro Max Süpürge özellikleri neler? Fiyatı ne kadar?

Regal CMI 101203 Çamaşır Makinesi ne kadar, özellikleri ne? 24 Ocak 2023 fiyat listesi...

Çamaşır makinesi olmadan bir hayat düşünemiyoruz. En kalitelisi, en dayanıklısı ve en iyi çamaşır yıkayanı bizim olsun istiyoruz. Regal CMI 101203 Çamaşır Makinesi tüm bu niteliklere sahip. Peki fiyatı ne kadar, özellikleri ne?

Huawei P60 Pro teknik özellikleri ve tasarımı ortaya çıktı! Peki, Huawei P50 Pro ne kadardı? 23 Ocak 2023 fiyat listesi!

Yakın zamanda duyurulması beklenen Huawei P60 Pro'nun teknik özellikleri ve tasarımı belli oldu! Ayrıntılar için buraya tıklayın.

Bosch Serie 4 Çamaşır Makinesi ne kadar, özellikleri neler? 22 Ocak 2023 fiyat listesi

Çamaşır makinesi almak isteyen vatandaşlar için en uygun ve en kaliteli bulaşık makinelerini araştırıyor. İşte bu noktada, Bosch Serie 4 Çamaşır Makinesi özellikleri ve kalitesiyle ön plana çıkıyor. İşte detaylar...

Samsung Galaxy A52 telefon özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? 22 Ocak 2023 Fiyat listesi

Üstün özellikte ekranı ile akıcı görüntüleri yakından keşfetme imkanı veren, suya ve toza dayanıklı, sonsuz Q ekranlı Galaxy A52, yeni cep telefonu almayı düşünen pek çok kişinin incelediği modeller arasında. Peki Galaxy serisinin bu en yenilerinden biri olan A52’nin  hangi özellikleri var? Fiyat

Redmi Note 12 Turbo özellikleri belli oluyor! 22 Ocak 2023 fiyat listesi...

Son haftalarda sızıntılarla gündeme gelen Redmi Note 12 Turbo modelinin teknik özellikleri belli oldu.

Oppo A74 128 GB Akıllı Telefon  özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? 22 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Oppo Türkiye garantili olarak satışa sunulan markanın yeni yerli üretim telefonu Oppo A74 128 GB, ince çerçeveli geniş ekranı ile konforlu bir kullanım arayanları mutlu ediyor. Peki Oppo’nun bu en yeni modellinin özellikleri neler? Fiyatı kaç TL?

Poco X5 Pro’nun özellikleri peş peşe ortaya çıkıyor! 22 Ocak 2023 fiyat listesi...

Akıllı telefon dünyasının önde gelen fiyat-performanslı cihaz üreticilerinden biri olan Poco, çok yakında X5 Pro modeliyle karşımıza çıkıyor. Cihazın fiyatı ve özellikleri hakkında önemli iddialar var.

Oppo Reno 8T 5G özellikleri saklandığı çok gizli kutudan çıktı! 

Oppo Reno 8T 5G teknik özellikleri açıklandı! Peki, Oppo Reno 8T'nin özellikleri nelerdir? Oppo Reno 8T'nin fiyatı belli oldu mu?Detaylar için hemen haberi okuyun! 

gardenya özellikleri Haberi

gardenya özellikleri



Gül Proje ve Mutlu inşaat ortakalığıyla Güneşli’de hayata geçirilen Güneşlipark Gardenya konum olarak, E5 ve TEM'e aynı mesafede. Kent silüetinde eğimin yükseldiği noktada bulunması ve havaalanına olan yakınlığı ile ticari hayatın zengin olduğu Güneşli'de, işadamları ve havalimanı çalışanlarından kaliteli ve yüksek standartta konut talebi oluşuyor. Projenin yüzde 70'lik bölümü 3+1 daireler üzerine kurgulamış.



Doğa ve güneş zengini konutlar


1+1'den 4+1'e kadar çeşitlilik sunan konutların hemen hepsi doğa ve güneş zengini. Bina oturum alanlarını minimum tutarak 24 bin metrekarede zeminde sadece 4 bin metrekare yer kaplayan 8 blok mimari grubun başarısı. 8 blokun kat yükseklikleri güney cepheye doğru düşmekte. Böylece tüm blokların salon cephelerinden hem güney ışığı hem peyzaj zenginliği evlere taşınmakta. 


Mimari grup dört cephesi de yollarla çevrili araziye güney köşiMİi'iı girmeyi...