18 / 05 / 2024

Gardenya Torbalı satış fiyatları

Gardenya Torbalı satış fiyatları

12 blokta 134 daireden meydana gelen Gardenya Torbalı projesinde konut teslimlerin 2018 yılı Ağustos ayında yapılması planlanıyor. İşte Gardenya Torbalı fiyat...

İzmir'de 16 adet konut ile Konya'daki 23 adet arsa satılıyor ! Ev ve arsa yeri alacaklar dikkat! 

İzmir Torbalı ile Konya Selçuklu'da yer alan 39 adet gayrimenkul satışa sunuldu. Peki söz konusu gayrimenkullerin satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

İzmir'de akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, Torbalı Tepeköy'de yer alan akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın tahmini satış bedeli 69 milyon 986 bin TL olarak belirtildi.

Gardenya Konutları satışta! Yeni proje

Han Yapı tarafından inşa edilen Gardenya Konutları'nda satışlar devam ediyor. Peki, Gardenya Konutları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

İzmir'de ticaret ve sanayi imarlı 2 arsa satılacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, Torbalı'da yer alan ticaret ve sanayi alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı. Arsaların yüz ölçümleri 1.140 metrekare ve 3 bin 106 metrekare olarak belirtildi.

Profilo PSU7HIJ toz torbalı süpürge ek garanti ve bakım fırsatlarıyla satışa çıktı!

Profilo elektrikli süpürge almak isteyenler için uygun fiyatlı PSU7HIJ toz torbalı süpürgeyi satışa sundu. Aynı zamanda, ek garanti ve bakım fırsatı imkânı da sunan Profilo, birçok kredi kartına taksit seçeneğinin de bulunduğunu paylaştı.

Torbalı Belediyesi İzmir'de ticaret imarlı arsa satacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı Ayrancılar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa ticaret alanı imarlı.

Trendyol, Profilo PSU5LU1 Elektrikli Toz Torbalı Süpürge’yi adeta dip fiyattan satmaya başladı!

Trendyol ve Profilo, resmen güçlerini birleştirerek PSU5LU1 Elektrikli Toz Torbalı Süpürge’yi en uygun fiyattan satışa sundu. Trendyol, aynı zamanda, bu süpürgeyi alımlarda bir yıllık ve iki yıllık ek garanti fırsatlarının bulunduğunu da duyurdu.

İzmir'de imarlı arsa satılacak! İhalesi 20 Haziran'da yapılacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 20 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir'de akaryakıt ve servis istasyonu alanı imarlı gayrimenkul satılacak!

İzmir İli Torbalı Belediyesi Başkanlığı, İzmir Torbalı Tepeköy'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 2 Mayıs'ta yapılacak.

TMSF, Bank Asya'nın İzmir Torbalı Pancar OSB'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin İzmir Torbalı Pancar OSB'de yer alan alan gayrimenkulünü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 25 milyon TL olarak belirlendi.

İzmir Torbalı'da 14.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Torbalı Satış Memurluğu, İzmir Torbalı'da yer alan arsayı 14 milyon 669 bin 692 lira bedelle satışa çıkardı.

AK Parti'den İzmir Torbalı'daki arsa satışına tepki! 

AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’un arsa satışı kararına tepki göstererek, "Bu karardan vazgeçin" dedi.

İzmir Torbalı'da 16.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı'da yer alan gayrimenkulü 16 milyon 510 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Gardenya Torbalı satış fiyatları Haberi

Gardenya Torbalı satış fiyatları


12 blokta 134 daireden meydana gelen Gardenya Torbalı projesi İzmir Torbalı'da 20 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor. 


Gardenya Torbalı Evleri'nde 2+1 ev 3+1 daire seçeneklerine yer verilirken, dairelerin büyüklükleri 107 metrekare ile 144 metrekare arasında değişiyor.


Gardenya Torbalı fiyat!


107 metrekare 2+1 daire fiyatları 185 bin TL'den 

132 metrekare 2+1 daire fiyatları 210 bin TL'den 

141 metrekare 3+1 daire fiyatları ise 235 bin TL'den başlıyor.


Konut teslimlerinin 2018 yılı Ağustos ayında gerçekleşeceği İzmir Gardenya Torbalı projesinde yüzde 30 peşinattan sonra, kalan tutar tapu tesliminde, banka kredili olarak veya nakit olarak ödeniyor.


İzmir Gardenya Torbalı projesinde sosyal alanlar arasında hamam, sauna, yüzme havuzu, fitness salonu, çoçuk oyun alanları ve otorpark yer alıyor. 


Satış ofisi: Bahçelievler mah. 9109 Sk. No:2 Ayrancılar/İzmir 


www.gardenyatorbali.com 

+90 232 853 93 91

Pınar...