28 / 04 / 2024

Gardenya Konutları satışta! Yeni proje

Gardenya Konutları satışta! Yeni proje

Han Yapı tarafından inşa edilen Gardenya Konutları'nda satışlar devam ediyor. Peki, Gardenya Konutları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...



Gardenya Konutları Han Yapı tarafından Ozmangazi Mahallesi'nde inşa ediliyor. Satışları devam eden projede tapu hemen teslim ediliyor.

Yapmış oldukları her projede hayallerden ilham aldıklarını söyleyen şirket Gardenya Konutları'nı satışa çıkardı.

Gardenya Konutları satışta! Yeni proje

GARDENYA KONUTLARINDA KAÇ DAİRE VAR?

2 Blok 24 adet daireden oluşan Gardenya Konutları Yamaçtepe’de muhteşem bir hayat imkanı sağlıyor. 5+1 olan projemizdeki konutlar 350 metrekare büyüklüğünde olacak.

6 katlı olacak projede ticari alanlar bulunmuyor. Yani ev almak ya da yatırım yapmak isteyler konut fiyatlarını merak ediyor.

Her detayında şıklığı ve ihtişamı görebileceğiniz Gardenya Konutları’nın sağladığı olanaklar ve yaşam stili ile hayatınızda yeni bir başlangıç imkanı sağlıyor. Proje sosyal alanlar ve geniş daire imkanı sağlıyor.

Gardenya Konutları satışta! Yeni proje

GARDENYA KONUTLARINDA FİYAT LİSTESİ

Han Yapı tarafından inşa edilen Gardenya Konutları'nda satışlar devam ediyor. Peki, Gardenya Konutları ne kadar, kaç TL? 

Gardenya Konutları'nda 5+1 konut fiyatları 14 milyon 500 bin TL'den başlıyor.

Gardenya Konutları satışta! Yeni proje

HAN YAPI HAKKINDA

40 yıllık tecrübesi ile bugüne kadar birçok başarılı projeye imza atmış ve hayata geçirmiş olan HANYAP ; topluma fayda sağlamak ilkesini öncelikli amaç haline getirmiştir. Kaliteli yapılar ortaya çıkarırken ekonomiye katkı sağlamak, istihdamı arttırmak ve katma değer üretmek yılların getirdiği düsturumuz olmuştur.

+90 ( 0342) 325 03 33

[email protected]

Ruby Mansions II satışta! Yeni proje! 

KİPTAŞ Cadde Bakırköy satışta! İş Bankası Mensupları Sitesi'nde dönüşüm başladı!


Geri Dön