29 / 07 / 2024

Garo Paylan

Garo Paylan

HDP İstanbul Milletvekili Garo Paylan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın da demokratik özerkliği savunduğunu, "Bu kararların hiçbirini ben almıyorum.

Garo Paylan: TOKİ kentin mimarisine bakmadan özgünlüğü yok ediyor!

HDP İstanbul Milletvekili Garo Paylan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın da demokratik özerkliği savunduğunu, "Bu kararların hiçbirini ben almıyorum.

Gayrimenkul mirası paylaşılırken tüm ailenin onayı alınmalı!

çünkü bir kimsenin mirasçılan arasında eşi, çocuklan, ana-babası varsa bunların bertaraf edilemeyen miras paylan vardır. Dolayısı ile bağış yaparak vasiyetname yazarak tüm malvarlığını size bırakamaz

Halil Ak, Aker Otel İşletmeleri şžirketi 'ni kurdu!

şžirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Mehmet Ak, Başkan Yardımcısı olarak Emre Ak ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Ahmet Paylan görev yapacak

Vergi ve kriz yüzünden 2 bin benzin istasyonu satılık

Bir yandan artan vergilerle düşen kâr paylan, diğer yandan krizin etkisiyle azalan satışlar birçok akaryakıt istasyonunun da sonunu getirdi

Garo Paylan Haberi

Garo Paylan

Meclisimizde reddediyoruz ancak Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca bütün bu kararlara imza atılıyor. Bu yetkiler bende olmalı" dediğini öne sürdü.


TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 2016 yılı bütçesi görüşmeleri sürüyor.


CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, Bakanlığın, sadece Çevre Bakanlığı olarak yeniden kurulması gerektiğini savundu.


Çam, Bakanlığın, yatırım ve betonlaşma bakanlığı olmaması, çevreyi koruması gerektiğini ifade etti.


HDP Muş Milletvekili Ahmet Yıldırım, imar mevzuatının merkeziyetçi olduğunu, yereli görmediğini, bunun değiştirilmesi gerektiğini savundu. Yıldırım, 1/100000 ölçekli çevre düzenleme planlarının, yerelin ortaklığı, rızasıyla hazırlanması gerektiğini ifade etti.


Yıldırım, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Mardin'de açıkladığı master planın etkisinin, haber bültenlerinden sonra bittiğini, planın afaki, soyut olduğunu iddia etti. Yıldırım, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının bütçesinden master planına gidecek kalemin olmadığını öne sürdü.


AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan,...