06 / 07 / 2024

Gasım Jafarov

Gasım Jafarov

Gasımoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Gasım Jafarov, Esra Osmanoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 13 Şubat 2014 tarihinde Küçükçekmece, Cennet Mahallesi, Orhangazi Sokak'ta kuruldu.

Hasgem Elektrik Mekanik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hasgem Elektrik Mekanik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 240 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Gasım tarafından kuruldu.

Key Oıl And Gas Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Key Oıl And Gas Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Yıldız tarafından kuruldu. 

Erc Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Erc Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Aynur Gasımova imzasıyla kuruldu.

Gasımoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gasımoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Gasım Jafarov, Esra Osmanoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 13 Şubat 2014 tarihinde Küçükçekmece, Cennet Mahallesi, Orhangazi Sokak'ta kuruldu.

İspanyollar Türkiye'yi inşaat yatırımında da öncelikli görüyor!

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan: ''İspanyol firmalar, Türkiye'yi yatırımlarında öncelikli ülke olarak görüyor.'' ''FCC, Gas Natural ve Red Electrica firmalarının Türkiye'de yatırım planları var. Türkiye ekonomisi doğru rotada, doğru yolda ilerliyor''...

İstanbul'un yeni ulaşım planları ne?

Gayrimenkulün prim yapması ile ulaşım yatırımlarının çok yakın ilişkisi var. Küçük ve büyük gayrimenkul yatırımcıları için işte İstanbul'un ulaşım yatırımları!

Bodrum'da 'Türkiye Sahilleri Emlak Yatırım' toplantısı yapılacak

Bodrum'da 24-25 Mayıs tarihlerinde ABD 'li Ünlü Mimar Michael Sorkin'in de katılacağı INVESTATE'08 Türkiye Sahilleri Emlak Yatırım Buluşması" toplantısı gerçekleştirilecek.

Balçova Emlak Müdürlüğü 2 arsa satacak

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Balçova Emlak Müdürlüğü Merkez ve Atıfbey Mahallesi'nde bulunan 3 bin 722 ile 4 bin 937 metrekare 2 arsayı açık teklif usulü ile satacak.

Neden arsa ve arazi yatırımı?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak yazarı Tebernüş Kireçci neden arsa ve arazi yatırımının yüksek prim potansiyeli taşıdığını analiz etti.

Manisa'ya 200 milyon dolarlık AVM yatırımı

Avrupa'da 20 ülkede faaliyet gösteren Hollandalı ticari gayrimenkul şirketi Redevco, Ankara ve Erzurum'un ardından Manisa'ya da alışveriş merkezi yatırımı gerçekleştireceğini açıkladı.

Botaş 30 mühendis alıyor

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ'ye (Botaş) daimi statüde 30 mühendis, 8 tekniker ve 4 teknisyen alınacak. Türkiye İş Kurumu (İşkur) Ankara-Çankaya Şube Müdürlüğü'nün konuya ilişkin ilanı, Resmî Gazete'de yayımlandı.

TMSF Göltaş'a 33 milyon Euro yatırım yaptı

Yönetimi Tasarruf Mevduat Sigorta Fonunda (TMSF) bulunan Şevket Demirel Şirketleri İcra Kurulu Başkanı Hidayet Nalçacı, ''2005'te el konulan çimento şirketine 33 milyon Euro'luk yatırım yapıldı ve günlük klinker üretimi 4 bin tondan 6 bin 100 tona çıkarıl

İlk özel müzayede 26 Mart'ta!

Türkiye'de şahıslara ve şirketlere ait gayrimenkullerin satılacağı ilk müzayede 26 Mart'ta gerçekleştirilicek.

Gasım Jafarov Haberi

Gasım Jafarov

Gasımoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Gasım Jafarov, Esra Osmanoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 13 Şubat'ta kuruldu. 


Gasımoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.


Gasımoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres: Küçükçekmece, Cennet Mahallesi, Orhangazi Sokak,...