18 / 05 / 2024

Gasımoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Gasımoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Gasımoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Gasım Jafarov, Esra Osmanoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 13 Şubat 2014 tarihinde Küçükçekmece, Cennet Mahallesi, Orhangazi Sokak'ta kuruldu.

Maredoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maredoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fahad Almard tarafından kuruldu.

Ysf Temeloğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysf Temeloğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Yusuf Fuat Temeloğlu tarafından kuruldu.

Tarık Fettahoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarık Fettahoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Fettahoğlu Tarafından kuruldu.

Durasanoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Durasanoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koca tarafından kuruldu.

Kasımoğlu Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasımoğlu Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ünver tarafından kuruldu.

Süleyman Eyüboğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süleyman Eyüboğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Eyüboğlu tarafından kuruldu.

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Bayram tarafından kuruldu.

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Akçaoğlu tarafından kuruldu...

Çalımoğlu İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Çalımoğlu İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Çalım  tarafından kuruldu. 

Tellioğlu Erok İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Erok İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Erol Öztel ve Oktay Yener ortaklığında kuruldu. 

Key Oıl And Gas Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Key Oıl And Gas Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Yıldız tarafından kuruldu. 

Akıllıoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akıllıoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Görgü ve Döne Görgü ortaklığında kuruldu.

Adem Ekşioğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adem Ekşioğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Adem Ekşioğlu tarafından kuruldu. 

Gasımoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Haberi

Gasımoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Gasımoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Gasım Jafarov, Esra Osmanoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 13 Şubat'ta kuruldu. 


Gasımoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.


Gasımoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres: Küçükçekmece, Cennet Mahallesi, Orhangazi Sokak,...