03 / 05 / 2024

Gate International Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi

Gate International Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi

Gate International Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi, Abdul Rahman Almasrı, Mayn Almohaynı, Basıl Almuhayını tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 12 Haziran'da Tercüman Sitesi'nde kuruldu.

Uluslararası gayrimenkul şirketinden büyük hamle! 3 ayda 2 büyük AVM'yi sattı!

Uluslararası ticari gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield | TR International, Ankara ve Konya'da yer alan AVM'lerin paylarını 3 aylık süreçte satışını gerçekleştirdi. 

İnternational Arsa Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnternational Arsa Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak Uzun tarafından kuruldu.

Hakan Bucak'tan yeni gayrimenkul şirketi! 

Mars International, Mars Internatıonal Gayrimenkul Anonim Şirketi'ni kurdu. İşte yeni şirket ile ilgili tüm detaylar...

Future Gate İnternational Danışmanlık Hizmet Limited Şirketi kuruldu!

Future Gate İnternational Danışmanlık Hizmet Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 250 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Karakuş tarafından kuruldu.

Suudi Arabistan ve Türkiye arasındaki 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı için imzalar atıldı

Suudi Arabistan Türkiye’ye 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak. Orient International Invest ile Suudi Arabistanlı Alrabiah firması arasında ikili görüşmeler sonucunda yatırım için imzalar atıldı. İşte detaylar...

Golden Gate Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Gate Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Şahin tarafından kuruldu.

Power İnternational Gayrimenkul Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Power İnternational Gayrimenkul Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Gofranul Hakue tarafından kuruldu.

Gate İnvestment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gate İnvestment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Alpay Çepni, Nurettin Öztürk, Mehmet Gür ve Mustafa Gür ortaklığında kuruldu.

Salespro İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salespro İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Konstantın Stafeev tarafından kuruldu.

Yeni Gate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Gate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Adil Elkhatıb tarafından kuruldu.

Mega İnternational Gayrimenkul Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Kuruldu!

Mega İnternational Gayrimenkul Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Avcılar’da  Vedat Ağaoğlu  tarafından kuruldu.

Tameer International Gayrimenkul Danışmanlık İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Tameer International Gayrimenkul Danışmanlık İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi Şişli'de Bıju Chandran ve Frederic N. Randrıamora ortaklığında kuruldu.

Baga İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Baga İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe'de Nermin Kaya tarafından kuruldu.

Gate International Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Haberi

Gate International Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi

Gate International Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi, Abdul Rahman Almasrı, Mayn Almohaynı, Basıl Almuhayını tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 12 Haziran'da kuruldu. 


Gate International Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.  Her Türlü Emlak, Gayrimenkul Ve Özellikle Siteler, Plazalar, Marketler, Depolar, Soğuk Hava Depoları, Villa Tatil Köyleri, Devre Mülk, Apart Otel, Motel, Kamping Gibi Turistik Tesisler, Organize Sanayi Bölgeleri Spor Kompleksleri ,Mesken, Ev, Apartman, İşyeri ,Arsa, Arazi Gibi Gayrimenkulleri Almak, Satmak, Satın Almak, Kiralamak, Kiraya Vermek; Bahçe, Tarla, Ve Arsalar Üzerinde Parselasyon Ve İmar Durumlarını Çıkarmak, Gerektiğinde Projelendirmek. Gayrimenkuller Üzerine İrtifak, İntifa, Sükna, Kat Mülkiyeti, Kat İrtifakı, Şufa Hakları Ve Vefa Hakları, Gayrimenkul Mükellefiyeti Tesis Etmek 2.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını...