06 / 07 / 2024

GAÜ etkinlikleri

GAÜ etkinlikleri

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) kutlayacağı 2014 - 2015 akademik yılında, mimarlık alanında Orta - Doğu ve Akdeniz bölgesinin en büyük akademik etkinliğine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Gaıa Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gaıa Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Tuğba Okay tarafından kuruldu.

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunacak!

Bu sene 43’üncü kez gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunmaya hazırlanıyor.

Gaı Mimarlık Ve İç Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Gaı Mimarlık Ve İç Mimarlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile B.Merve Aybüke Cüceler ve Irmak Ekim ortaklığında kuruldu. 

Ga Yalıtım Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ga Yalıtım Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Arı tarafından kuruldu. 

Gaıa Beach Hotel Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Gaıa Beach Hotel Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeliyle Ataşehir'de kuruldu.

M1 Ga Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

M1 Ga Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de Gündüz Bayer ve Yurdaer Kahraman ortaklığında kuruldu. 

Park Mozaik'te yaz etkinlikleri devam ediyor!

TEPE ve MESA tarafından inşa edilen Park Mozaik'te “yaza merhaba” partisi ile başlayan yaz etkinlikleri barbekü partisi ile sürüyor. Park Mozaik, sakinleri, yazlarını tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte barbekü partisiyle renklendirdi.

Queen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı!

Sinpaş GYO tarafından Şişli-Bomonti’de inşa edilen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı. Queen Central Park Satış Ofisi'ndeki caz performansı ile dinleyenleri büyüledi.

Mimarlık Haftası Etkinlikleri'ne yoğun ilgi!

Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenen Mimarlık Haftası Etkinlikleri sektörün yoğun ilgisiyle tamamlandı.

Mimarlık Haftası etkinlikleri başladı!

“Dünya Mimarlık Günü” kapsamında Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek Mimarlık Haftası Etkinlikleri Yapı-Endüstri Merkezi’nde başladı.

Ga İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ga İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Sulhi Garah tarafından kuruldu.

Eskişehir'de İnşaat Mühendisliği Etkinlikleri başladı!

İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen ‘İnşaat Mühendisliği Haftası Etkinlikleri’ başladı. İnşaat Mühendisliği haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Bowling Turnuvası ise 17 aralık tarihinde gerçekleşti.

Dünya Mimarlık Günü GAÜ'de kutlanacak!

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) 5 Ekim Pazartesi günü kutlanacak Dünya Mimarlık Günü’ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

GAÜ etkinlikleri Haberi

GAÜ etkinlikleri


 Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) kutlayacağı 2014-2015 akademik yılında, mimarlık alanında Orta-Doğu ve Akdeniz bölgesinin en büyük akademik etkinliğine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. GAÜ Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi ev sahipliğinde organize edilecek olan 2'nci CAUMME - (Contempoıary Architecture and Urbanism in the Mediterranean and the Middle-East) Akdeniz ve Ortadoğu'da Çağdaş Mimarlık ve Şehircilik uluslararası sempozyumunun konusu, Posl-Profesyonalizm Çağında Mimari ve Kentsel Araştırma, Eğilim ve Uygulama (Architectural and Urban Research, Educalion, and Practice in the Eıa ol' "PostProfessionalism) olarak ilan edildi. 

Sempozyumun Ekim 2014 tarihinde gerçekleştirileceği belirtilen açıklamalarda mimarlık ve şehircilik alanında iki senede bir organize edilen akademik sempozyumun, Girne Amerikan Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Katar Üniversitesi tararından ortaklaşa yürütüleceği vurgulandı. 


Kıbrıs...