04 / 05 / 2024

gayrimenkul 2015 yatırımları

gayrimenkul 2015 yatırımları

Yatırım yapan daha baştan yüzde 25 avantaj yakalıyor Önümüzdeki 20 yılda yaklaşık 500 milyar dolarlık kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Arkheion Gayrimenkul Turizm Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arkheion Gayrimenkul Turizm Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Holywork Gayrimenkul Emlak Yatırımları Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Holywork Gayrimenkul Emlak Yatırımları Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Bayram Şafak ve Yahya Şafak Şafak ortaklığında kuruldu.

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

Mekan Gayrimenkul dijital yatırımlarına hız veriyor!

Uzun yıllardır emlak piyasasında başarılı işlere imza atan Mekan Gayrimenkul, dijital yatırımlarına hız vererek iki yeni emlak sitesini hizmete sundu. 

İbdai Gayrimenkul Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu! 

İbdai Gayrimenkul Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Yıldırım tarafından kuruldu. 

Slm Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Slm Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi 3 milyon 300 bin TL sermaye ile bugün S. Mohammed A A Al- Mohannadı imzasıyla kuruldu.

Turgut Işık Mahdumları Gayrimenkul Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Turgut Işık Mahdumları Gayrimenkul Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi 10 milyon 784 bin 861 TL sermaye ile bugün Rıza Kutlu Işık, Uğur Işık, S. Levent Demirer ve Sırrı Gökçe Odyak imzasıyla kuruldu.

Fay Gayrimenkul Yatırımları İnşaatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fay Gayrimenkul Yatırımları İnşaatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Ayhan Canlıoğlu imzasıyla kuruldu.

Spero Group Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Spero Group Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Umut Haydar Akçelik imzasıyla kuruldu.

Ipa Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ipa Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon 500 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Volkan Kaya imzasıyla kuruldu.

Askal Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Askal Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Anonim Şirketi 4 milyon 935 bin 955 bin TL sermaye ile bugün İsak Aseyo, Leon Kalma ve Mişel Kalma imzasıyla kuruldu.

Kaan Otelcilik Ve Gayrimenkul Yatırımları Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kaan Otelcilik Ve Gayrimenkul Yatırımları Turizm Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ayhan Altan ve Kaan Namlıcı imzasıyla kuruldu.

gayrimenkul 2015 yatırımları Haberi

gayrimenkul 2015 yatırımları

Her yıl 55 milyar dolarlık konut satışının gerçekleştiği ve yılda 700 bin yeni konuta ihtiyaç duyan Türkiye gayrimenkul piyasası, uluslararası yatırımcılara cazip fırsatlar sunuyor. Raffles İstanbul Zorlu Center'da 29-30 Nisan arasında düzenlenen 'Uluslararası Yatırım Zirvesi'nin ikinci gününde gerçekleştirilen 'Gayrimenkul Yatırım Fırsatları' başlıklı özel oturumda konuşan Zorlu Gayrimenkul Grup Başkanı Mesut Pektaş, Türkiye'nin en dinamik sektörü gayrimenkulde uluslararası yatırımcıları cazip fırsatların beklediğine dikkat çekerek, Körfez yatırım fonlarının önde gelen temsilcilerine, yerel ortaklarla işbirlikleri kurarak yatırım yapmayı tavsiye etti Pektaş, "Performans Sanatları Merkezi, AVM, otel, ofis ve rezidanslardan oluşan, dünyanın en prestijli gayrimenkul ödüllerine layık görülen, Türkiye'nin ilk 5 fonksiyonlu mixed-use projesi Zorlu Center gibi uluslararası standartlarda dev bir yatırımı ülkemize kazandırdığımız için büyük mutluluk duyuyorum. Türkiye, uluslararası kalitede gayrimenkul projeleri geliştirilen...