08 / 05 / 2024

gayrimenkul amortisman payı

gayrimenkul amortisman payı

Yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'yle Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü'nün menkul ve gayrimenkul amortisman payları ve müdürlük ile personelin görev ve yetkileri Cumhurbaşkanı tarafından onanacak.

Pay Yaşam Alanları Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pay Yaşam Alanları Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Alay, Kerim Altıntaş ve Yunus Emrah Eren ortaklığında kuruldu.

TSKB Gayrimenkul 120 bin 453 TL'lik pay satacak!

TSKB Gayrimenkul'ün yeni pay alma haklarının kullandırılmasından sonra kalan payların toplam nominal değeri 120.453,780 TL oldu. Bu paylar 20 Eylül ve 21 Eylül tarihlerinde Birincil Piyasada oluşacak fiyat üzerinden satışa sunulacak.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 176 bin 418 TL'lik pay satacak!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yeni pay alma haklarının kullanılmasından sonra kalan payların toplam nominal değeri 176.418,174 TL'lik payları 2 Eylül ve 3 Eylül tarihleri arasında 1 TL'den düşük olmamak üzere satılacak. 

Türker Proje Gayrimenkul 2020 yılı karından pay dağıtacak mı?

Türker Proje Gayrimenkul'ün 2020 yılı olağan genel kurul toplantısında Yönetim Kurulu'nun kar payı dağıtımı yapılmaması hususundaki teklifi Genel Kurul tarafından kabul edildi.

Türker Proje Gayrimenkul 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Türker Proje Gayrimenkul tarafından kamuya açıklanmış olan kâr dağıtım politikası çerçevesinde, şirketin mali bünyesinin güçlendirilmesi ve yeni finansman ihtiyacı yaratılmaması amacıyla, olağanüstü yedeklere aktarılmasına, kar payı dağıtılmamasına karar verildi. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Nurol Holding, Nurol Gayrimenkul'den pay alacak!

Nurol Holding, Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sermaye artışına katılım kapsamında, yeni pay alma hakkını kullanmak isteyen pay sahiplerine duyurusunu yayınladı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul paylarını sattı!

Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II, N15.1 Sayılı Tebliği kapsamında Hakan Yılmaz tarafından GSD Denizcilik Gayrimenkul'e pay satım işlemlerine ilişkin açıklama gönderildi. 

Edip Gayrimenkul 2019 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Edip Gayrimenkul, 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda kar payı dağıtımı yapmayacağı hakkında açıklamalarda bulundu. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay geri satış işlemleri!

GSD Denizcilik Gayrimenkul, pay geri satışı hakkında açıklama yaptı. Şirket, 28 Mayıs 2020 tarihinde yapılan pay geri satış işlemlerine ilişkin bilgileri yayınladı. 

Metal Gayrimenkul kar payı dağıtacak mı?

Metal Gayrimenkul'ün 1 Ocak 2019- 31 Aralık 2019 hesap döneminde zarar oluştuğunun tespitine, dağıtılabilir kar oluşmamış olması nedeniyle kar dağıtımı yapılamayacağının, Olağan Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi...

Gayrimenkul sektörü doğrudan yatırımları nasıl etkiledi?

Türkiye’den yurt dışına giden yatırımların, gelen doğrudan yatırımlara oranındaki artış 2006 yılından yüzde 4 iken 2019 yılında bu oran yüzde 34’e yükseldi. Peki bu yükselişte gayrimenkulün payı nedir? İşte merak edilen sorunun cevabı…

İhlas Holding'in İhlas Gayrimenkul'deki payı yüzde 20,66'ya indi!

İhlas Holding'in İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. sermayesindeki payı 3 Mart 2020 tarihi itibariyle yüzde 20,66 oldu...

gayrimenkul amortisman payı Haberi

gayrimenkul amortisman payı

Yeni sistemde ekonomiyle ilgili bakanlık, kurum ve kuruluşlara yönelik uyum düzenlemeleri çıkarıldı. Düzenlemeye göre, Tanıtma Fonu Cumhurbaşkanlığı'nca onanacak.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü'nün işlemleri ve harcamalarının şekli, satınalma ve satma, yapma ve yaptırma, kiralama ve kiraya verme ve hesap usulleri, menkul ve gayrimenkul amortisman payları ve müdürlük ile personelin görev ve yetkileri Cumhurbaşkanı'nın emrine...