03 / 05 / 2024

gayrimenkul borsası açılacak mı

gayrimenkul borsası açılacak mı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Gayrimenkul Borsası' kurulmasına ilişkin önerisine emlak ve inşaatçılar yeşil ışık yaktı. 'Gayrimenkul Borsası'nın sektörde kredi finansmanı ve likidite sorununa çözüm getireceğine inanılıyor...

Türkiye Şeker Fabrikaları Erzurum'daki gayrimenkulü satışa çıkardı!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından Erzurum İli, Pasinler İlçesinde bulunan gayrimenkulü satışa çıkarıyor. İhale 21 Nisan tarihinde yapılacak.

Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak? 

Hayat Park Gayrimenkul tarafından inşa edilen Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak? Merakla beklenen AVM 24 saat açık olacak.

Gayrimenkul Borsası dünyaya açılıyor!

Gayrimenkul Borsası tarafından uluslararası iş birlikleri gerçekleştirmek için kurulan GABORAS Global ile Irak Bankalar Birliği arasında iş birliği protokolü imzalandı

Türk gayrimenkul borsasına yabancılardan yoğun ilgi!

Uluslararası arenada boy göstermeye başlayan Gayrimenkul Kıymetler Borsası AŞ, yabancı yatırımcılardan da yoğun ilgi gördü.

Konya Gayrimenkul Fuarı 25 Nisan'da açılacak!

TÜYAP Konya Fuarcılık tarafından düzenlenen Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı 25 Nisan'da açılacak...

Gayrimenkul borsası yabancı yatırımcının radarında!

Çalışmalarında sona gelinen gayrimenkul borsası, yabancı yatırımcının radarına girdi. GABORAS Genel Müdürü Kurtuluş Altun, Londra Borsası'nda GABORAS'ın konuşulduğunu, uluslararası ilginin arttığını ve Türkiye'de çok üst düzey toplantılar gerçekleştirildiğini açıkladı. 

Gayrimenkul borsası adım adım ilerliyor!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Ağbal, "Gayrimenkul borsasının bir an önce hayata geçmesi için Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı olarak gerekli koordinasyonu yapmaya devam edeceğiz" dedi...

İstanbul'da 2020'de 14 yeni metro hattı açılacak!

Gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler dikkat! İstanbul'da 2020 yılında toplam 14 yeni metro hattı açılacak. İşte değerlenecek o bölgeler...

Gayrimenkul borsasıyla yabancı yatırım artacak!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal, dijital gayrimenkul borsası sayesinde inanılmaz boyutlarda yabancı yatırım çekebileceklerini söyledi. 

Gayrimenkul borsası için çalışmalar hızlanmalı!

İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi'nin (İSEDAK) 34. Toplantısı'nın açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gayrimenkul borsası için çalışmalar hızlanmalı" dedi.

Gayrimenkul Borsası yurt dışında tanıtılacak!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Gayrimenkul Kıymetler Borsası AŞ'nin (GABORAS) tanıtımı için çalışma yürüttüklerini söyledi. Kaan, Recep Tayyip Erdoğan'ın GABORAS ile ilgili olumlu sözlerini hatırlattı.

Gayrimenkul Kıymetler Borsası A.Ş. kuruldu!

Türkiye'deki gayrimenkullerin alım-satım ve kiralama gibi işlemlerinin dijital ortamdan izlenebilmesi için MÜSİAD tarafından Gayrimenkul Kıymetler Borsası A.Ş. kuruldu.

Gayrimenkul Borsası kurulmalı!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, sektörle ilgili açıklamalarda bulundu. Özelmacıklı, Gayrimenkul Yatırım Fonları'nın geliştirilmesi ve gayrimenkul borsası kurulmasını önerdi.

gayrimenkul borsası açılacak mı Haberi

gayrimenkul borsası açılacak mı

Geçtiğimiz günlerde İSEDAK'ın 30. toplantısına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Menkul Kıymetler Borsası gibi bir de Gayrimenkul Kıymetler Borsası kurulması önerisinde bulundu. Cumhurbaşkanının önerisine emlak ve inşaatçılar yeşil ışık yaktı. Önerinin İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda gerçekleştirilen hisse senedi ve tahvil gibi menkul değerler yerine yalnızca gayrimenkul değer işlemlerinin gerçekleştirilmesi emlak ve inşaat sektörüne bambaşka bir boyut kazandırarak, sektörde kredi finansmanı ve likidite sorununa da çözüm getireceği düşünülüyor. 

İslam Konferansı Örgütü Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi'nin borsa endeksi sermaye akımlarına kazandıracağı hızın, ülkemizi aynı girişimin gayrimenkul sektöründe de gerçekleştirilmesine sevk etmesi gerektiğini belirten Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun şunları söyledi: "Gayrimenkul Borsası, öncelikle Türkiye ekonomisinin temel lokomotifinin sağladığı katma değerin sektöre katlanarak kazandırılmasında büyük yarar sağlayacaktır. İslam Konferansı Örgütü...