14 / 05 / 2024

gayrimenkul danışmanlığı can ekşioğlu

gayrimenkul danışmanlığı can ekşioğlu

Can Ekşioğlu, Emlak Fuarı’nda gerçekleştirilen ‘Türkiye Gayrimenkul Sektöründe Gayrimenkul Satış Ağları’ panelinde gayrimenkul danışmanlığı sektöründe algıyı yükseltmek için sektör oyuncularının dayanışma içinde olması gerektiğini vurguladı..

Spacehunt Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Spacehunt Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kubilay Salihvatandaş, Aziz Can Çolak, Zaynep Aslıhan Çolak, Alara Bağzıbağlı ve Ömer Mert Çolak ortaklığında kuruldu.

Özşahinler Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Özşahinler Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Can Özşahin tarafından kuruldu.

Can 75 Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can 75 Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emrecan Durmuş, Mustafa Durmuş ve Osman Durmuş ortaklığında kuruldu.

Can 75 Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can 75 Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emrecan Durmuş, Mustafa Durmuş ve Osman Durmuş ortaklığında kuruldu.

Ares 2000 İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yönetim Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares 2000 İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yönetim Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Mila Akdeniz, Şerefnaz Demirer ve Uğur Can Erşen ortaklığında kuruldu.

Famer Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Mimari Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Famer Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Mimari Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Beyzanur Top, Fatih Kazak, Harun İrgin ve Mehmet Can Abbasoğlu ortaklığında kuruldu.

Tahıroğulları Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tahıroğulları Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Efe Can Birinci ve Mert Birinci ortaklığında kuruldu.

Case Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Case Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Serkan Aydın ve Can Etman ortaklığında kuruldu.

Süleyman Can Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Süleyman Can Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Beyoğlu'nda Süleyman Can tarafından kuruldu.

Gc Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Gc Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited  Şirketi Avcılar’da  500 bin  TL sermaye bedeli ile Gonca Kılıç ve Şerife Can kuruldu.

Ferruh Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ferruh Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Ferruh Can tarafından kuruldu.

Easy Life Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Easy Life Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret  Limited Şirketi Şişli’de    100 bin TL sermaye bedeli İle Selin Koç ve Can Koç Talas tarafından kuruldu.

Property Hub Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Property Hub Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Can Dönmez ve Şule Canaydın ortaklığında kuruldu.

gayrimenkul danışmanlığı can ekşioğlu Haberi

gayrimenkul danışmanlığı can ekşioğlu

REIDIN Genel Müdürü Mete Varas’ın moderatörlüğünde gerçekleşen panelde ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu’na, gayrimenkul danışmanlığı sektöründen Coldwell Banker Türkiye Ülke Müdürü Gökhan Taş, Eskidji Genel Müdürü Mustafa Acar, Keller Williams Türkiye Yönetici Ortağı Emre Erol eşlik etti.

5-8 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen Emlak 2013 Konut, işyeri satınalma kiralama ve finansman fuarında standı olan tek gayrimenkul danışmanlık firması ERA Türkiye’nin Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, gayrimenkul danışmanlığı sektörünün düşük algısını yükseltmek için tüm sektör oyuncularının dayanışma içinde olması gerekliliğinin altını çizdi.

Gayrimenkul sektöründe dünyanın ve Türkiye’nin en hızlı büyüyen lider markalarından biri olan ERA Türkiye’nin Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu; “Ülkemizde bu sektörün yasasız olarak yola çıkması nedeniyle günümüzde satışların yüzde 70’i mal sahipleri üzerinden gerçekleşiyor.  Markalı konut üreticilerinin bu...